Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.989
- 10.809
- 2.838
Sa millet dieng nereden hortladı yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YepForumu beyaz kullanan var mı yahu
Cicalcauyu neresine sokmusMüthiş dengeli görünüyoe bu üçlü
adamın ciğer röntgeni bu bence.
Yok inan ben çok yakışacağını düşünüyorum.kim istemez üst düzey yetenekli top cambazı brezilyalı bir futbolcuyu izlemeyi.GS taraftarını heyecanlandıracak tek bir isim yok.bitik falan diyoruz ama fenerlilerde Mesut Özil var bu sene beni korkutuyor sahsen bjk texeira falan aldı bizde kimse yook.willian gibi adam çıkar tek başına maç alır bizde yaratıcı futbolcu yok.Renkdaş sende bizi trolluyorsun sanirim
videosuna baktım üstat. top rakipteyken uzaklardan gelip yetişebilmesi hoşuma gitti.Nerde izledinde begendin. Silah mi dayadilar basina ne oldu![]()
Defansif tarafı iyi zaten. Ayağı iyiyse bende isterim ayağı kalasssa istemeyebilirimvideosuna baktım üstat. top rakipteyken uzaklardan gelip yetişebilmesi hoşuma gitti.
ekibimizin ihtiyaç duyduğu bir profil.
atlet oyuncuları severim.
InsallahŞampiyon olalım kimle olursak olalım.sampiyonluk gelirlerinin katkısi daha büyük.ben Juan mata veya willian ikilisinden birinin tam aradigimiz adam olduğuna eminim.ama.ikisini de alamayiz.
Bende buyugum Diengten Yolda gorsem Abi derimDieng sen 8 yaş büyüğüm ama yolda görsem abi derim eminmiyiz bunun 23 oldugunda iyi adam gibi ama bilemedim
4-4-2 oynamaz 2-3 maç dışında hoca bence.4-1-4-1 devam eder.4-3-3 gibi kullanır belki.3 oyuncuda 2 yönlü lafını kullandı.Orta üçlü Taylan-Dieng-Berkan olacak arkadaşlar, hocanın açıklamalarına göre. (Pres yapan baskili bir orta saha istiyorum demişti)
Önlerinde de Cic. Diamond 4-4-2 is loading.
Sqenffoot eksikElwatan, filgoal, yallakora… basladik yine…
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi