Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumu beyaz kullanan var mı yahu
Yep
Screenshot_2021-08-02-22-47-37.webp

Yine arapça, bıktık be kardeşim her transfer dönemi.

Dieng yaş büyültme mevzusu konuşulmuş ama oynama yaşı fln gayet normal, 19-20 yaşında başlamış ligde oynamaya.Yaş küçültmelerde bu yaş çok erken oluyor 15 yaşında oynamaya başlıyorlar vs...

Renkdaş sende bizi trolluyorsun sanirim
Yok inan ben çok yakışacağını düşünüyorum.kim istemez üst düzey yetenekli top cambazı brezilyalı bir futbolcuyu izlemeyi.GS taraftarını heyecanlandıracak tek bir isim yok.bitik falan diyoruz ama fenerlilerde Mesut Özil var bu sene beni korkutuyor sahsen bjk texeira falan aldı bizde kimse yook.willian gibi adam çıkar tek başına maç alır bizde yaratıcı futbolcu yok.

Orta üçlü Taylan-Dieng-Berkan olacak arkadaşlar, hocanın açıklamalarına göre. (Pres yapan baskili bir orta saha istiyorum demişti)
Önlerinde de Cic. Diamond 4-4-2 is loading.

Düne kadar orta sahasız oynayan şu takımda Dieng'i beğenmemek nasıl birşeydir çözemedim. Orta saha yok yumuşak diye ağlıyoruz ilaç gibi adam yazılmış burun kıvırıyorsunuz. Kafa mı buluyorsunuz, napıyorsunuz? Gedson da gelmiyor. Eğer alınırsa Dieng'i öpün de başınıza koyun, yeter ki gelsin.

Aytac taylan berkan cikuldau emre kilinc akbaba bu bolgede 6 oyuncu varki bunlarin ucu sahada olacak bir yabanci daha buraya koymak acaip mantiksiz

Kanatlarin olmadigi surece gol filan atamazsin en basit ornegi bir ghezal bir rodriguez onyekuru ligi nasil etkiledi sag kanada cok cok onemli bir oyuncu sart yoksa yana geriye oynamaya devam ederiz

Orta üçlü Taylan-Dieng-Berkan olacak arkadaşlar, hocanın açıklamalarına göre. (Pres yapan baskili bir orta saha istiyorum demişti)
Önlerinde de Cic. Diamond 4-4-2 is loading.
4-4-2 oynamaz 2-3 maç dışında hoca bence.4-1-4-1 devam eder.4-3-3 gibi kullanır belki.3 oyuncuda 2 yönlü lafını kullandı.

Aslına bakarsak;
4-1-4-1
4-3-3
4-2-3-1 bunlar benzer formasyonlar ve hoca bunları kullanıyor %99. 4 savunma 3 orta saha 2 kanat ve 1forvet.Aralarında ne fark var dersek?

Net 10 numaran varsa, 4-2-3-1 gibi oynuyorsun 2 kişi süpürüyor 10 numaranın arkasını
1 tane net 6 numaran varsa, 4-1-4-1 oynanıyor 6 numara defansın arasında garantör tarzı
4-3-3 en etkilisi bence eğer uyumlu 3 orta saha oyuncusu varsa, bunlar ileri geri iş yapmak zorunda ayakları iyi olucak hızlı top yapabilecek vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt