Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Winner adam alacaksan en az 20-30 m euro bütçen lazım 24-25 yaşında alıp oynatıp satacaksın aksi taktirde 30 yaşında yıldız adam alıp bir yerlerini büyütmesini izlemek istemiyorum 1 sene top oynayıp kalan 3 senelik sözleşmelerde adamın göbeği çıkıyor son süreçte de Falcao, Feghouli'de yaşanan süreç bence bu takıma winner adam alınmaması gerektiğinin en büyük örneği eğer ki 28 yaşında sneijder almıyorsak ki şu an ki ekonomi de zaten alamayız
Yani o kadara gerek varmı bilmiyorum, ancak sadece gençler ile bu işin olmayacağı istatislikle sabit.

HY: "Biraz önce kapım çaldı, çocuklarım hala öğrenemedi ben yayın yaparken zile basmamayı. Yayın bitsin ciddi bir şekilde azarlayacağım, üstelik biri kocaman, iletişim fakültesi bitirdi. Her neyse devam edelim."

Ümstad sinirli

Belli oldu Dieng'i de Becali usülü 10 milyona kaktırmaya çalışıyorlar. Scouting dediğin böyle olur 10 milyonluk oyuncuları cümle alem bulamazken biz buluyoruz. Maaşları artırılmalı.

Bu arada konudan alakasız , ilk sağ stoper adayımız bu anladığım kadarıyla

Son yillarda fransa liginden cok iyi stoperler cikiyor. Diakite’ye gelince, gecen sezonun ikinci yarisinda oynamamis, demek ki cok eksigi var.

HY: "Biraz önce kapım çaldı, çocuklarım hala öğrenemedi ben yayın yaparken zile basmayı. Yayın bitsin ciddi bir şekilde azarlayacağım, üstelik biri kocaman, iletişim fakültesi bitirdi. Her neyse devam edelim."

Ümstad sinirli
Ulan sanki g7 zirvesinde sunum yapıyor

Mısır basını bonservisine 5.5 milyon dolar teklif ettiğimizi yazdı hatta onların yazdığı tarza göre sanki bu hafta biter gibiydi. Haluk ise Galatasaray kiralık Al ahly satın alma istiyor diyor. Ama Terim'in kiralık oyuncuyu pek istemediğini biliyoruz bence bonservisiyle alırız. Halil için Brenford 5 civarına düşebileceğini söylediler bu arada. Eğer öyleyse 4 civarına biter bu iş transferin son günlerinde.

Yani o kadara gerek varmı bilmiyorum, ancak sadece gençler ile bu işin olmayacağı istatislikle sabit.
Kulübümüzün hiçbir döneminde bu denli 23 yaş ortalamasıyla kadro kurulup oynadığını hatırlamıyorum bence olup olmayacağı için şimdiden öngörülemeyeceğini de düşünüyorum ama bir şeyi biliyorum ki son 5-6 senede winner veya büyük futbolcular alıp başarılı olunamayacağını bizzat tecrübe ettik tek istisna Gomis ve Fernando diyebilirim dediğim gibi gençleşmezsek tekrardan olacak senaryo bu yaşadığımız 3-4 senelik süreçten farklı olmaz 1 sene şampiyon olursun 3 sene takım top oynamıyor diye sitem ederiz.

Bir şeylerin değişmesini istiyorsak gençleşip kemik kadro kurulması gerekir bazen çok iyi teklif gelirse 1 oyuncunu 20 m euro satarsın yerine 2 tane 10 m euro'ya ciddi potansiyel adamlar alırsın kısacası win-win sonunda doğru başarıları elde etme fırsatımız olur. Winner adam alırsan da vergilerle 5-6 m euro maliyeti olur 1 sene şampiyon yapar 3 sene sözleşmesini alır 20 m euro kulübü zarara uğratır

Morutan adı geçen genç bir oyuncu olduğu için söyledim. Mevzu oyuncu profili, isim değil. Morutan olmaz başka bir isim olur, anlatmak istediğim açık ve net orada güzel insan.

Ayrıca Morutan'ın kötü futbolcu olduğunu da düşünmüyorum, saha görüşü olan, bileklerine hakim bir futbolcu. Son maçlara bakarak Morutan eleştirisi yapmak çok doğru değil, o çocuğu takip edenler bilir yapabileceklerini, potansiyelini sık sık belli ediyor sahada.

Willian şu an göndermeye çalıştığımız Feghouli'den daha kötü bir görüntü sergilemiş kampta, adama futbolu kafasında bitirmiş gibi takılıyor. Geçen sezon halı sahaya çağırılmış gibi oynuyordu Arsenal'de. Arsenal taraftarları onlarca videolar hazırlayıp dalga geçiyordu adamla. Duran topu dışında bir şeyi kalmadı ki bu adamın. Nesine bu kadar güveniyorsunuz hiçbir fikrim yok ama umarım her kim gelirse gelsin Galatasaray'a büyük katkılar verir ve uzun yıllar adından söz ettirir. Bu arada bonservis bile istemiyor Arsenal gördüğüm kadarıyla Willian için.
Renktas premier ligde bitik bir futbolcu Türkiye Ligi'nde bitik diyemeyiz.Melo altın bidondu italyadan gelirken.buyuk kariyeri var ama heyecanıni kaybetmis.Ft motivasyon ustası Allah var hakkını yemeyelim,taraftar desteği ile willian futbola döner diye düşünüyorum.Tataftara vereceği heyecanı da hesaba katmalisin.zaten willianda defo olmasa ismini bile telaffuz edemezdim.arsenal taraftarı nefret ediyor ve gitmesini istiyorlar.yari maaşını verse Arsenal bu iş olur.ama almiycaz bu kadar korkmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt