Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ofansif olarak sıkıntı yaşarız bence cica yerine direk 10 numara lazım oraya
11-12 sezonunda 10 no yoktu takımda rtaş. Döve döve alıyorduk maçları. Kaç tane geriden maç çevirmiştik. Önemli olan sahadaki uyum ve azim. Enginle emre çolakla maç açıyorduk kimi zaman

Renktas premier ligde bitik bir futbolcu Türkiye Ligi'nde bitik diyemeyiz.Melo altın bidondu italyadan gelirken.buyuk kariyeri var ama heyecanıni kaybetmis.Ft motivasyon ustası Allah var hakkını yemeyelim,taraftar desteği ile willian futbola döner diye düşünüyorum.Tataftara vereceği heyecanı da hesaba katmalisin.zaten willianda defo olmasa ismini bile telaffuz edemezdim.arsenal taraftarı nefret ediyor ve gitmesini istiyorlar.yari maaşını verse Arsenal bu iş olur.ama almiycaz bu kadar korkmayın.
Katılmıyorum, PL ya da herhangi bir ligde form düşüklüğü yaşayan ya da kötü oynayan bir futbolcu farklı bir şey yapabildiği, mevcut özelliklerini kaybetmiş yaşı gereği fark yaratabildiği özelliklerini yitirmiş ve futbolu bırakmış gibi sahada gezen futbolcu ayrı bir şey. Bidon Melo bize 28 yaşında geldi. Fiziksel olarak kariyerinin hiçbir döneminde de Willian'ın verdiği görüntüyü vermedi. Adam 38 yaşında ayağı kırıldı da ön görülen süreçten aylar aylar önce tekrar sahalara döndü. Bu yaşa geldikten sonra kafasında futbolu bitirmiş adamın neyine güvenip de deneyeceğiz. Seksi kulübüz dedikten sonra Willian ismi hiç uyuyor mu oraya. Lütfen yapmayalım, güzel bir iskelet kurup takviyelerle takımı gençleştirelim, uzun vadede başarı hedefleyelim. Tesisleşme konusunda da güzel adımlar atılıyorken Göbeği salmış, 33 yaşına gelmiş, üstelik son sezonunda da hiçbir varlık gösterememiş bir adamın yolu artık Galatasaray ile anılmasın bir zahmet lütfen 🙏

Boey-Transfer-Marcao-Pva
Taylan
Dieng-Berkan
Cica
Mohamed-Halil

böyle bi düzende sanki barış alperi sağ bek için de deneyebiliriz. Çizgiyi çok iyi kullanan bir isim. Ortasahanın dinamizmiyle fazla defansif sıkıntı yaşamayız gibi​
BAY' ın 3-4-3 formatında dörtlünün sağında denenebileceğini ifade etmiştim daha önce. Dörtlüde bek oynamak, ters kademe filan ofansif orijinli futbolcu için çok daha zordur...

Herkes 11 ine Sasha yazıyor kesinlikle iyi transfer iyi potansiyel.iki kanatta oynayabiliyor ama yedlin kalırsa ki bence kalacak ilk ,11 de yedlin oynar.gecen sene saçma işler yaptı ama ben güveniyorum.ve hantal bir takımız hızlı tek adamımız yedlin şu anda.

Herkes 11 ine Sasha yazıyor kesinlikle iyi transfer iyi potansiyel.iki kanatta oynayabiliyor ama yedlin kalırsa ki bence kalacak ilk ,11 de yedlin oynar.gecen sene saçma işler yaptı ama ben güveniyorum.ve hantal bir takımız hızlı tek adamımız yedlin şu anda.

yeryüzünde sağ bek kalmasa da yedlini oynatmam herhalde

Romanya Ligi ekibi FCSB'nin sahibi ve başkanı Gigi Becali, transferde Galatasaray'ın gündemine gelen Olimpiu Moruțan ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Morutan ile ilgili resmi bir girişimde bulunmayacaklarını açıklamasının ardından konuşan Becali, "Galatasaray'ın yerinde olsam o kadarını vermezdim. Onunla son üç maçı gördükten sonra vermezdim. Geçen sene Morutan'dan bahsediyordum. Dün gece oynadıktan sonra, vermiyorum. Şu anda üç milyon değerinde değil." ifadelerini kullandı.

1627938120439.webp

Boey-tanganga-Marcao-Pva
----------------dieng-------------------
---------Cica--------Berkan--------
Kanat------Mos/halil---kerem/baris

Katılmıyorum, PL ya da herhangi bir ligde form düşüklüğü yaşayan ya da kötü oynayan bir futbolcu farklı bir şey yapabildiği, mevcut özelliklerini kaybetmiş yaşı gereği fark yaratabildiği özelliklerini yitirmiş ve futbolu bırakmış gibi sahada gezen futbolcu ayrı bir şey. Bidon Melo bize 28 yaşında geldi. Fiziksel olarak kariyerinin hiçbir döneminde de Willian'ın verdiği görüntüyü vermedi. Adam 38 yaşında ayağı kırıldı da ön görülen süreçten aylar aylar önce tekrar sahalara döndü. Bu yaşa geldikten sonra kafasında futbolu bitirmiş adamın neyine güvenip de deneyeceğiz. Seksi kulübüz dedikten sonra Willian ismi hiç uyuyor mu oraya. Lütfen yapmayalım, güzel bir iskelet kurup takviyelerle takımı gençleştirelim, uzun vadede başarı hedefleyelim. Tesisleşme konusunda da güzel adımlar atılıyorken Göbeği salmış, 33 yaşına gelmiş, üstelik son sezonunda da hiçbir varlık gösterememiş bir adamın yolu artık Galatasaray ile anılmasın bir zahmet lütfen 🙏
Falcao herkesi korkuttu haklısın acaba falcao gibi olur mu korkusu var.herkesin kendi fikri bence willian bize uyacak profilde biri, merak etme almayacağız ismini benden başka teleaffuz eden yok zaten.ben de belki yanlış bir önyargı var premier ligden gelen futbolcu iyi işler yapacak gibi geliyor bana.kewel,baros,Eboue gibi

pas merkezi cicaldau olacak bence. top kapma ve ikili mücadele konusunda çok iyi gibi dieng, ortasahaya sertlik katmak lazım. etebo hiç bi özelliği olmayan bom boş bi topçuydu bizim seviyemizde değildi.
Etoba sert bile degildi ve top calmasini bilmiyordu.Gedsonda sert degildi ama iyi top caliyordu .

11-12 sezonunda 10 no yoktu takımda rtaş. Döve döve alıyorduk maçları. Kaç tane geriden maç çevirmiştik. Önemli olan sahadaki uyum ve azim. Enginle emre çolakla maç açıyorduk kimi zaman
O takımdaki ''Elmander faktörü'' nü hesaba katmamak büyük yanılgı olur. Elmander' in olmadığı her maçta o dediğin adamların da daha iyilerinin de bir işe yaramadıklarını gördük (TS-FB maçları vs)...Ona yakın biri olmadan öyle döve döve maç kazanamazsın. Mostafa o profilde bir santrfor değil; Halil biraz daha uygun ama onun da o kadar geniş alanda oynamaya nefesi yetmez...

Haftanın oyuncusu seçilmiş ve maç içinden anlarını paylaşmışlar. Nasıl bir ligmiş. Son gol tam çıldırmalık.

Linç yemeyeceksem şayet n diaye ye çok benziyor oyunu. Hoş ben ndiaye yi ilk geldiğinde çok başarılı buluyordum. İkinci gelişi kötüydü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt