Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.381
- 24.474
- 3.093
Bir kaç oyuncu gönderelim değişiklik olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao bize gelmeden önce son 3 sezon 39 maç ortalaması ile oynamıştı. Benim Willian ismine hayır dememin Falcao ile hiçbir ilgisi yok. PL oyuncusunu tabii ki isteriz ama Willian bahsettiğin diğer isimler gibi değil, tamamen futbolu kafasında bitirmiş, fiziksel olarak kendisini bırakmış, yüksek maliyetli muhtemelen Arsenal sonrası Arap ya da Amerika takımlarından birisine transfer yapacak. Bu arada Willian'ı çok seven birisiyim. Çok kaliteli bir isimdi ama artık denenecek bir halde bile değil. İnan geçen sene de çok takip ettim üstüne de bu son kampa gelişi ile final yaptı kendisine. Benim anlatmak istediğim zaten Willian'ın göbeği değildi. Böyle profesyonellikten kopmuş, paraya da doymuş isimleri bu yaştan sonra çok da göz önüne getirmemek gerek diye düşünüyorum. Yoksa Arsenal yerine bedava bize gelseydi o gün kim istemezdi bu adamı.Falcao herkesi korkuttu haklısın acaba falcao gibi olur mu korkusu var.herkesin kendi fikri bence willian bize uyacak profilde biri, merak etme almayacağız ismini benden başka teleaffuz eden yok zaten.ben de belki yanlış bir önyargı var premier ligden gelen futbolcu iyi işler yapacak gibi geliyor bana.kewel,baros,Eboue gibi
Gedson ne alaka reis sen bu adami josefle gustavo ile kiyasla gedson 8 numara bu adam kesici alakasi yok adamlarin2 3 tane videosunu izledim pas kalitesi oyun görüşü driplingleri vs gedsonun yarısı kadar bile değil tek yönlü oyuncu gibi geldi bana inş oyle degildirde ben yanılırım
Linç yemeyeceksem şayet n diaye ye çok benziyor oyunu. Hoş ben ndiaye yi ilk geldiğinde çok başarılı buluyordum. İkinci gelişi kötüydü.
Haftanın oyuncusu seçilmiş ve maç içinden anlarını paylaşmışlar. Nasıl bir ligmiş. Son gol tam çıldırmalık.
Dieng Berkan cicaldau dinamo gibi olur. Sağ açık skore ve adam eksilten biri olursa tadından yenmezTaylanı kes cicuyu sür sahaya. Taylanın hala 11lere yazilmasi komik.
Bir kaç oyuncu gönderelim değişiklik olsun.
Bilemiyorum izlediğim videolarda çok pres yemiyor. Pres yediğinde ne yapacağını bilemiyorum. Boşken güzel paslar atıyor ama etrafı biraz doluyken savruk paslar veriyor. Bu videoda hatta bir pas veriyor direkt rakibe ardından alıyor topu.Bende benzettim ancak ndiaye daha hızlıydı, bu ise daha aklı ile oynuyor gibi..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben teşekkür ederim. Sana daha lanzini onericektim( westham) başka sefere iyi aksamlar.lanzini hayır demezsin artık...zorlarsak alırız@Okan Gok Ayrıca güzel sohbetin için teşekkür ederim, çok keyif aldım. İyi forumlar, iyi akşamlar.![]()
Severim onu da, sakatlıklar çok zorladı onu. Kariyeri çok farklı bir yöne gidebilirdi bence. Onu da başka bir akşama konuşuruz artık ♥Ben teşekkür ederim. Sana daha lanzini onericektim( westham) başka sefere iyi aksamlar.lanzini hayır demezsin artık...zorlarsak alırız![]()

Ben bunların ligini hiç izlemedim. Eğer mücadele kaliteleri buysa, bizim Ptt 1. Lig'den herhangibir takım bunların ligde kafaya oynar. Sürekli topu rakibe veriyor bunlar. Dieng bir pozisyonda topu iki kere rakibe kaptırıp çekip geri aldı. Adam çok atletik topu rakipten çocuğun ayağından alır gibi alıyor ama futbol seviyesi o kadar düşükki şaşırdım. Yine de 0 dan 100'e 2 sn. de çıkıyor herif. Takımın yıldızı olduğu belli ama takımı da takım değilmiş.
Arkadaşlar bu Romanya Ligi'ndeki Sorescu enteresan bir topçuymuş.
Gaziantep istiyor diye haber çıkmıştı. Bu sezon 3 maçta 5 gol atmış. Bugün attığı 2 gol:
1-
2-
Değişik bir oyuncu. Antep yoklayabiliyorsa biz mi alsak napsak, çok daha uygundur Morutan'dan.