Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
10 milyona cıkabiliyosak zorlamalıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende öyle düşünüyordum ta ki yukarıdaki videoyu izleyene kadar. Baksana maçta ne pres var, ne markaj, ne de alan paylaşımı. Şaşırdım hazırlık maçı gibi maç.Ben Mısır Ligi'nin kötü ya da mücadele seviyesi düşük bir lig olduğunu düşünmüyorum.
Mısır takımları Al Ahly ve Zamalek sürekli Afrika Şampiyonlar Ligi'nde finali zorluyorlar. Tunus, Fas ve Cezayir takımlarından öndeler.
Ayrıca Mısır Ligi'nden gelen Mohammed'in fizik kalitesi bizim ligdeki bütün santraforlardan yukardaydı. Adamın fizik kalitesi bizim ligde oynadıkça eksildi
Defansif olarak çok beğendim zaten süratli güçlü çok iyi top kazanıyor ama bir gustavo melo tekniği yok top ayağına yakışmıyor biraz kazma gibi geldi banaGedson ne alaka reis sen bu adami josefle gustavo ile kiyasla gedson 8 numara bu adam kesici alakasi yok adamlarin
Katar biletini alalım
Söylediklerine katılmadığım nokta Muhammed in fizik gücünün düştüğü konusudur. Muhammed fizik gücü yüzünden kötü gözükmüyor. Muhammed orta sahanın rezil bir durumda olmasından dolayı kötü gözüküyor.Ben Mısır Ligi'nin kötü ya da mücadele seviyesi düşük bir lig olduğunu düşünmüyorum.
Mısır takımları Al Ahly ve Zamalek sürekli Afrika Şampiyonlar Ligi'nde finali zorluyorlar. Tunus, Fas ve Cezayir takımlarından öndeler.
Ayrıca Mısır Ligi'nden gelen Mohammed'in fizik kalitesi bizim ligdeki bütün santraforlardan yukardaydı. Adamın fizik kalitesi bizim ligde oynadıkça eksildi
Bu sefer yönetimin yaklaşımı farklı. Gör bak Falcao gidecektir.Klasik her sezon ki haberler Falcao'ya kimse bizim verdiğimiz paraları vermez.Falcao'da gitmez.
10 milyona cıkabiliyosak zorlamalıyız.
Bu sefer ben de öyle düşünüyorum. Geçen sene de Feghouli yi istemiyordu çoğu kimse ama tavırları falan bu şekilde değildi. Yine istekli gözüküp gücü yetmiyordu. Bu sefer ne desilerse artık adam birden dünyaya küsmüş.Bu sefer yönetimin yaklaşımı farklı. Gör bak Falcao gidecektir.
baktımda 2026 kontrat gerçekten vermezler gibi10m'e de vermezler reis bunu
Taylanı çok küçümsüyorsunuz. Yok 11e giremez falan diye
3 li Berkan dieng Taylan kurdum bile takımı
Taylanı çok küçümsüyorsunuz. Yok 11e giremez falan diye
20-30 arası gider bu kardeşimizbaktımda 2026 kontrat gerçekten vermezler gibi
Ya bu adam tam bir makine Taylan la karşılaştırmak hata adamın işi 6 numara koy sağa Taylan sola Berkan alsana topta adam da geçmez orta sahaBu takım için en doğru transfer orta saha.