Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Mısır Ligi'nin kötü ya da mücadele seviyesi düşük bir lig olduğunu düşünmüyorum.

Mısır takımları Al Ahly ve Zamalek sürekli Afrika Şampiyonlar Ligi'nde finali zorluyorlar. Tunus, Fas ve Cezayir takımlarından öndeler.

Ayrıca Mısır Ligi'nden gelen Mohammed'in fizik kalitesi bizim ligdeki bütün santraforlardan yukardaydı. Adamın fizik kalitesi bizim ligde oynadıkça eksildi
Bende öyle düşünüyordum ta ki yukarıdaki videoyu izleyene kadar. Baksana maçta ne pres var, ne markaj, ne de alan paylaşımı. Şaşırdım hazırlık maçı gibi maç.

Ben Mısır Ligi'nin kötü ya da mücadele seviyesi düşük bir lig olduğunu düşünmüyorum.

Mısır takımları Al Ahly ve Zamalek sürekli Afrika Şampiyonlar Ligi'nde finali zorluyorlar. Tunus, Fas ve Cezayir takımlarından öndeler.

Ayrıca Mısır Ligi'nden gelen Mohammed'in fizik kalitesi bizim ligdeki bütün santraforlardan yukardaydı. Adamın fizik kalitesi bizim ligde oynadıkça eksildi
Söylediklerine katılmadığım nokta Muhammed in fizik gücünün düştüğü konusudur. Muhammed fizik gücü yüzünden kötü gözükmüyor. Muhammed orta sahanın rezil bir durumda olmasından dolayı kötü gözüküyor.

falçato zorluk çıkarmadan mls falan yapar ama feguli denen herifin gideceğini düşünmüyorum
ya yarı parasını öder göndeririz ya da komple yatar kadroya alınmadan bir yıl takılır

Bu sefer yönetimin yaklaşımı farklı. Gör bak Falcao gidecektir.
Bu sefer ben de öyle düşünüyorum. Geçen sene de Feghouli yi istemiyordu çoğu kimse ama tavırları falan bu şekilde değildi. Yine istekli gözüküp gücü yetmiyordu. Bu sefer ne desilerse artık adam birden dünyaya küsmüş.

Bence bu sene ikisi de gidecek. 2 3 hafta önce yazmıştım zaten. Hatta terim psv ilk maçından önce Falcao da takımla olmak istedi ve onun için getirdik dedi. Bu sakatlık nedeni ile değildi bence ayrılacak olmasına rağmen son güne kadar elimden geleni yapayım isteğiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt