Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş hiç mi futbol oynamadınız ya futbolcunun ağustostaki görüntüsü ile Kasımdaki görüntüsü, Nisandaki görüntüsü bir olur mu sakin olun

Asıl MM Afrika kupasına gidince napıcaz onu düşünelim.

Geldiğinde bu niye geldi dediğiniz Halil'in alınması elzem gibi.

Ki bu adamın 1 ay sürecek sakatlıktan 1 haftada dönmesi gibi olaylar yaşandı. Bir zahmet olsun o düşüş.

Lakin bu adam asla geldiği fiziki dirilikte olmayacak. Yakın zaman içinde transfer ettiğimiz ve sezon başını bizimle geçirmiş hiçbir futbolcu fiziken ileri gidemedi ve geri gitti. Bu tüm büyük sayılan takımların sorunu hatta.

Yerli olarak sadece nefret ettiğimiz Rıza Çalımbay ve Çağdaş Atan bu konuda iyiler. Canavar gibi takımları dirilik açısından. Hakan Arslan gibi bir adam bile baya adam yiyen ortasaha gibi her yerde takılıyor. Okan Buruk'da öyleydi. Oyuncuları başka takıma gittiğinde o diriliğe ulaşamıyor bir daha. Salih Uçan'ı bu sene göreceğiz Beşiktaş idmanlarından sonra , geçen seneki fiziki halinden eser kalmayacak.

Fizik gücü düştü düşmesine de son resmi maçları PSV'yi saymazsak 1 ay dönemez dediğimiz sakatlıktan 2 günde döndüğü maçlar. Çok sağlıklı bir kıstas olmaz. Ama fizik gücü düştü.

Çölde idman yapan tank gibi adamı , Scott Piri gibi bir beden hocasına emanet ettik :( Mısır takımlarının idman sistemi bile buradan iyi maalesef.
Durun daha oyunun başındayız. Ama sana şunu söyleyeyim psv 2. Maçı sonrasında da söyledim. Oyun başladığında herkes deli danalar gibi top neredeyse oraya koştu. Buna bu dönemde can dayanmaz zaten. Bu sıcak ve nemde 30 dk böyle koşarsan geberir gidersin. Bu tempoyu yapacaksın ama sadece savunma oynarsan olmaz. Prensin karşılığı bir pozisyon sonlandırmadı takım. Deli dana gibi koşuyorsun 2 dk içinde pas yapamayıp yine topun ardına geçip deli dana gibi koşuyorsun. Bu yüzden de performans yerlerde.

Neyse bakalım hemen salıvermeyin bence. Her zaman aynı şeyi söylüyorum 4 5 maç takım bir birlikte oynasın. Gerekirse herkesi en ağır şekilde eleştiririz.

Yalnız bu sağ kanat işi yaş gibi duruyor.

Makul fiyatta Berghuis iyi opsiyondu ama olmadı, Rony Lopes için istenen bedeller uçuk.

Avrupa'da da doğru düzgün transfer olmuyor sahipli kulüpler dışında.
Berghuis net hayal kırıklığı oldu benim için, onun gibisini bulabileceğimizi sanmıyorum. Sağ ayaklı olsa da Sorescu çok iyi görünüyor sağ kanat için. Ne dersin, bir Visca efekti oluşturabilir mi?..

Durun daha oyunun başındayız. Ama sana şunu söyleyeyim psv 2. Maçı sonrasında da söyledim. Oyun başladığında herkes deli danalar gibi top neredeyse oraya koştu. Buna bu dönemde can dayanmaz zaten. Bu sıcak ve nemde 30 dk böyle koşarsan geberir gidersin. Bu tempoyu yapacaksın ama sadece savunma oynarsan olmaz. Prensin karşılığı bir pozisyon sonlandırmadı takım. Deli dana gibi koşuyorsun 2 dk içinde pas yapamayıp yine topun ardına geçip deli dana gibi koşuyorsun. Bu yüzden de performans yerlerde.

Neyse bakalım hemen salıvermeyin bence. Her zaman aynı şeyi söylüyorum 4 5 maç takım bir birlikte oynasın. Gerekirse herkesi en ağır şekilde eleştiririz.
Ben PSV karşısındaki eksiklik için Sneijder'e katılıyorum.

Serdar Ali Çelikler daha ünlenip egosu tavan yapmamışken söylemişti. Sadece dirilikle fiziki işle olmaz , Kuzey takımları az mı koşuyor , kaç km koşu mesafeleri var tank gibiler. Ama yetenek her şeyden önemli.

Sen 116 km koşarsın Sneijder ya da Talisca gelir dakika 80'de bir tane bırakır sağ tarafa , sabaha kadar koş ondan sonra. Fiziki dirilik gerek şart ama yetenek yoksa sabaha kadar koş.

Berghuis net hayal kırıklığı oldu benim için, onun gibisini bulabileceğimizi sanmıyorum. Sağ ayaklı olsa da Sorescu çok iyi görünüyor sağ kanat için. Ne dersin, bir Visca efekti oluşturabilir mi?..
Sorescu'yu tanımıyorum da Rumen almayalım olay olmasın sonra reis :D

Sistem ne olacak onu da bilmiyoruz ki. 4-1-4-1 gibi gözüküyor ama onu oynayacak kanatlara da sahip değiliz ki.

Sorescu'yu tanımıyorum da Rumen almayalım olay olmasın sonra reis :D
İşimize yarasın da isterse kadim Aborjin toplumundan olsun!..İki maç iyi oynasın, en muhalif görüş bildirenler bile neredeyse tapınmaya başlar; çok örneklerini gördük ;)

halil-diagne takası için konuşmalar gerçekleşiyor

Plata ne durumda bilmiyorum da büyük potansiyeldi sağ kanat için olabilir belki. Sporting'den oyuncu almak da zor iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt