Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.364
- 60.274
- 3.473
Tokatlama kelimesinin anlamını bildiğine çok emin değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tokatlama kelimesinin anlamını bildiğine çok emin değilim.
Taylanin sakatlanmasini gectim milli takima gidip emre kilincla birlikte covid olmasalar bile her turlu sampiyonduk. Oynadigimiz her iyi macta, kazandigimiz her derbide taylanin cok iyi oyunu vardi. O yokken az biraz idare edebilecek bi oyuncumuz olsa yeterdiTaylan komple ortasaha, beğenmezler ama tek başına sezonu götürdü adam. Bacakları kalın değil diye beğenmiyolar işte.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan ve berkan 11 oynamak zorunda gibi gorunuyor yabanci sayisindan oturuDieng (Taylan)
Gedson (Harroui) Cicaldau (Berkay)
Bu rotasyon 3 kulvarı götürür.
Bir umut ama Kılınç ve Akbaba oynar yine.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bence o konu daha kapanmadı, ertelerler en kötü.Taylan ve berkan 11 oynamak zorunda gibi gorunuyor yabanci sayisindan oturu
Taylan tokatlamis misirdaki eteboyu
Demek ki neymis her gordugumuz kasli zenciyi kante sanmayacakmisiz izlemeden etmeden
İns oyle olur tabide ligin baslamasina 10 gun kaldi kulupler de ibra ettiler donmez buradan benceBence o konu daha kapanmadı, ertelerler en kötü.
Zaten sezon içinde değişiklik mutlaka olacaktır, Taylan geçen sene baya zorlandı, Dieng de yedek kalsa sorun çıkaracak bir oyuncu değil gibi.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
5-6 verebiliyorsak bir oyuncuya ve bu hakkimizi on liberodan kullanirsak bence sacmalik olur stoper veya sag on var iken
Bu Dieng net 6 numara diil gibi daha çok 8 numara gibi Taylan'da öyleydi 6 numaraya evrildi aynı şeyi Dieng için yapılabilirse iyi olur ama diğer türlü bize vereceği katkı Ndiaye kadar olur gibime geldi
Evet fizik olarak Ndiaye'den falan defansif olarak daha da iyi ama 6 numara için net oranın oyuncusu değil bence genelde orta sahanın sağ tarafında daha aktif ısı haritalarında
Degil
Dogru unutmusum ben yarin diye biliyordumMaç perşembe diye biliyorum bu durumda yarın olur maç toplantısı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi