- 15 Aralık 2011
- 18.669
- 7.381
- 1.513
Ekuban kaça gitti belli mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
, camdan sokakta yanlis park etmis arabalarin sahipleriyle kavga eden emekli assubay kilikli herif
FT'nin hemşerisi bu iş bitmiş
Buzlu su dokeyim mi konyalimçok sıcak ama yani
Opsiyon olursa eğer yüksek olur bence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
israfa karşıyımBuzlu su dokeyim mi konyalim
Kelini tokatladığım
Tottenham'da stoper kalmadı, 2 stoper almaya çalışıyorlar zaten.
Öyle bir futbol yok golcü sadece gol atar orta saha kendi işini yapar. Modern futbolda orta sahalar en az santraforlar kadar gol atar, atmak zorunda. santraforlarda hareketli olmak zorunda. en basitinden son 10 yılın bizim lig şampiyonlarına bakarsan orta saha oyuncuları totalde 20+ gol atmıştır. bu avrupada dahada da aynıdır.
Troll olmayınca böyle oluyor.Forum seviyesine bi haller oldu. Mesajlara like basmaktan yoruldum. Saygı çerçevesinden kopmadan fikirlerin tartışılabildiğini gördüm. Gözlerim yaşardı.
digne topuda indiriyordu gereken koşuyuda yapıyordu.ingilterede izledim sorun dignede değildi vallahi çokta güzel top tutup dağıtıyor koşuyordu ama adamın bi noktası vardı orda üstüne düşeni yapıyordu.sorun digne falcao mustafa değil.hocanın kanat oyuncularını skorer yapma sevdası.Diagne kalsın o zaman o da sadece gol atabiliyor ondan daha iyi golcü mu bulucaz.
Tatavaya son verip duyumlarımızı paylaşalım Sn. Öfkeli.