Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.997
- 9.999
- 2.398
Lig başlayınca adamlıklarını göreceğizYabancı kuralı konusunda RTE başkanlara ne dedi de birden elmasta,kocta yumuşadı ? Ya alenen tehdit etti vergi borçları vs yada başka birsey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig başlayınca adamlıklarını göreceğizYabancı kuralı konusunda RTE başkanlara ne dedi de birden elmasta,kocta yumuşadı ? Ya alenen tehdit etti vergi borçları vs yada başka birsey
Tadic yeni sozlesmesinde brut 4.5 milyon euro kazanacakTadice bile 2 küsür veriyorlar imkansız 4 vermeleri.
Ronaldo mu bu herif rtsaraujo denen herif 8 tane morutan eder
normal bir herife benziyorRonaldo mu bu herif rts
Sahsen 14 yabanciyla olacagimizi dusunmuyorum.FB'nin altyapısından çıkıp kadrosunda bulunan hiç oyuncusu yok yani kadro 4 kişi otomatikmen eksik olacak.
97 ve sonrası doğumlu Türkiye altyapılı en az 2 oyuncu gerekiyor kaleciler Altay ve Berke ile bunu tamamlıyorlar.
8 tane şartsız yerli için Serdar Aziz, Caner Erkin, Nazım Sangare, Ozan Tufan, İCK, Mesut, Mert Hakan, Ferdi, Serdar Dursun var ellerinde 1 tanesi mecbur satılmak zorunda. Ferdi ile Mert Hakan en yakın alternatif gibi ama Serdar Aziz sürprizi olabilir çünkü ellerinde 6 tane yabancı stoper var.
Biz de bence 97 ve sonrası doğumlu altyapı kontenjanı için kadro eksik kalmaması için Işık Kaan, Atalay, Yunus, Bartuğ'u kaydetmeliyiz.
97 sonrası TR'de altyapı eğitimini almış BAY ile Kerem var burasıda OK.
8 tane koşulsuz yerli için elimizde olanlar;
Fatih Öztürk
Alpaslan Öztürk
Ömer Bayram
Emre Taşdemir
Taylan Antalyalı
Berkan Kutlu
Emre Akbaba
Emre Kılınç
Arda Turan
Oğulcan Çağlayan
10 kişiyiz 2 kişi mecbur çıkacak.
Fatih Öztürk 1. çıkan kişi olur.
Emre Taşdemir ile Oğulcan 2. aday olur
Arda'yı 1 kontenjan kalsa bile hoca çıkarmaz.
Vergi %50 ise benim dediğime geliyor zaten.Tadic yeni sozlesmesinde brut 4.5 milyon euro kazanacak
Berghuis da 3.8-4 milyon euro brut, bonuslar dahil.
Hollanda'da kulube yakin kaynaklar boyle diyor.
500 bin 1 yıl kiralama teklifi yeterlidirdieng için teklifimiz iyi maksimum 6 m dolar olmalı
Şenol Sun diye tahmin ediyorum.Hangi gerizekali karar veriyor böyle sacma kisitlamalara.
Çıktı bileBu ne zaman çıkacakmış?
Aynen oyle 49,5% olmasi lazim. Yani asagi yukari net 2 milyon euro alacak Berghuis, Tadic ondan biraz daha fazla kazaniyor.Vergi %50 ise benim dediğime geliyor zaten.
Hangi gerizekali karar veriyor böyle sacma kisitlamalara.