Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazık günah o verilen paralara eski yönetim taraftar zorla aldırdı diyor da Fransa poz veren bizdik sanki diagne ye 13 milyon euro bayildilar hakikaten yazık bu paralara

Gomis'ten sonra alinan forvetlerden net kaybimiz 40 Milyon €'dan fazlaydi sanirim.

Yazik günah gercekten resmen cöpe atilan paralar bunlar.

IMG_1246.webp

Gerçek midir acaba son kısmı?yani gazetecimi yazmış yoksa bu hesabın kendi yorumumu acaba

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paranin hepsini almadan gitmez bu ac gözlü herifler.
Taraftar gözüyle bakınca Haklısın.
Ancak gerçekçi olalım.
Hangimiz bırakır alacağı parayı?
Sıradan bir ölümlünün örneğinden bakalım;
Yıllık 100.000 TL para kazandığınızı düşünün.
Bu gelire göre gelecek yılın planını yapmışsınızdır.
Şirket diyor ki "biz seninle artık çalışmayacağız, alacağın paradan vazgeçer misin?"
Ben kabul etmezdim.
İstemiyorsanız verin tüm alacağımı derdim.

Rakamlar farklı olsa da hepimizin ona göre planları olur.
O nedenle oyuncuyu yargılamak yerine bu kontratı yapanları yargılamak daha yerinde olacaktır.....

Geçen sezon ligin az gol yiyen takımlarındandık, kalede uzun süre Muslera olmamasına rağmen. En büyük eksiğimiz ofansif yaratıcılığımız, Dieng mieng bunlar transferin son günlerine bırakılmalı. Gol pozisyonuna giremiyoruz yahu… Birtek BAY alındı ofansif anlamda, Cica’yı 8 no yaparsak

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ligde ortalama defans oyuncularıyla şampiyon olabiliyorsun. Ama vasat orta saha ve kanatlarla zor şampiyon oluruz.
Biz bunu bile bile geçen seneyi göre göre ısrarla defans bölgesindeki beşliyi yabancı yapıyoruz.
Şu forumda birkaç kişi dışında bunu kimsenin görmemesi normal birşeymiş gibi bakması inanılır gibi değil.

Daha dün gibi aklıda anadolu klüplerine karşı debelenip durduğumuz. Fark yaratacak oyuncu olmazsa, bire birde etkili,hızlı adamlar olmazsa şu kurulan kadrolarda aynı sıkıntıyı çekeceğiz.

Ve fatih terim hiçbirşey olmamış gibi mazaretler üretmeye devam edecek. Ama sanırım mazeretlerde kurtaramayacak kendisini.taraftarda kurulan kadroyu fatih terimin yönetemediğini savunacak, sorunun transferde olmadığını söyleyecek ve biz bu döngü içinde devam edeceğiz.

Dieng tarzı bir adam ne olursa olsun gerekiyor Türkiye'de genel de rakip takımlar kontraya çıkarken ya da boş alana attıklarında direk süpürücü oyuncu olmadığı taktirde rakip atağa çıkıp ciddi tehlike yaratıyor mesela bunun en güzel örneği 2012-13'de Mersin maçında 10 kişi kalmıştık Melo tüm topları süpürüp rakip yarı sahaya aktarmıştı 10 kişiyle oyunu inanılmaz domine etmiştik eğer Melo yerine o dönem de yumuşak bir futbolcu olsa biz o gün 3 puanı geçtim 1 puan bile alamazdık.

Geçen sezon Beşiktaş Souza sadece arkayı süpürdü sağına soluna aktardı adamlar tamamen atakta kaldı daha baskılı oynama imkanları oldu.

Okan kocuk takımda kalmalıydı bence kötü kaleci değil muslera formsuz olduğunda okanı kaleye atıp önde bir yabancı kullanabilirdik bence 11 deki yerlilerimiz halil , berkan ve kale olmalı stoper icinde ozan kabak dışında bir aday göremiyorum kaanın abartılan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum o yüzden defans 4 lüsü mecburen yabancılardan oluşuyor

mohammed ve marcao bu sene en ufak tökezlemede çöp ilan edilecek oyuncular

iki yetenekli adam sürekli geriye gidiyor

harika bir ev kuruyoruz ama çatısı yok
Reis Allah aşkına nasıl bir savunma anlayışıdır bu.
Adamlar kötü oynarsa kötü oynuyor denecek.Mohammed hala kendisini tam anlamıyla kanıtlamış değil.Bunu söylemek niye zor geliyor size.
Marcao zaten bayaa tökezliyor.Maşallah liyundamaya neler deniyor veya bazı futbolculara neler söyleniyor. Ama marcao yapınca hep ilk oluyor..

Kimse çöp ilan etmeyecek.Bir futbolcuyu hemen çöp eden adamlar zaten üçü beşi geçmez.Siz bu yorumları görerek genelleme yorum yapıyorsunuz.Gerçekleri gören taraftar gene diğer futbolcuları nasıl eleştiriyorsa bu futbolcularada mantıklı eleştirilerini yapacak.

Evet bazıları hemen çöp diyor sizinde onlardan farkınız yok abartıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt