Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.973
- 73.502
- 5.188
dieng almayalım harrouiyi haraslayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazık günah o verilen paralara eski yönetim taraftar zorla aldırdı diyor da Fransa poz veren bizdik sanki diagne ye 13 milyon euro bayildilar hakikaten yazık bu paralara
Gomis'ten sonra alinan forvetlerden net kaybimiz 40 Milyon €'dan fazlaydi sanirim.
Yazik günah gercekten resmen cöpe atilan paralar bunlar.
Taraftar gözüyle bakınca Haklısın.Paranin hepsini almadan gitmez bu ac gözlü herifler.
Hele kötu bi sonuc cikarsa panik OLMAYAN transferler gelir kesin..maçtan sonra bir hareketlenme olur gibi
Harika olur. Ust duzey stoper + yerli kontenjanini rahatlatiriz. Fakat pek umidim yok.Ekli dosyayı görüntüle 133340
Gerçek midir acaba son kısmı?yani gazetecimi yazmış yoksa bu hesabın kendi yorumumu acaba
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen sezon ligin az gol yiyen takımlarındandık, kalede uzun süre Muslera olmamasına rağmen. En büyük eksiğimiz ofansif yaratıcılığımız, Dieng mieng bunlar transferin son günlerine bırakılmalı. Gol pozisyonuna giremiyoruz yahu… Birtek BAY alındı ofansif anlamda, Cica’yı 8 no yaparsak
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bu çocuğu bize yar etmezler değil mi?
8-9 milyon euro karsiliginda Atalanta’ya transfer olacak gibi duruyor
Reis Allah aşkına nasıl bir savunma anlayışıdır bu.mohammed ve marcao bu sene en ufak tökezlemede çöp ilan edilecek oyuncular
iki yetenekli adam sürekli geriye gidiyor
harika bir ev kuruyoruz ama çatısı yok