Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi oku derim

Ben böyle seyleri cok okudum kuzum ama senin o borclarlar mücadele etmen icin her yıl sampiyonlar liginden olman ve oradan gelen pastadan yemen lazım bu da vasat oyuncularla olmuyor işte sonra PSV gelip seni rezil edip ezerek eliyor,vasat takım tutmak istiyorsan git Esenyurtsporu destekle o 2.2 milyar borc son 10 yıldır var o borcu taraftar değil beceriksiz yonetimlerin yaptı

Son dönemlerde aldığımız hangi adam kötü çıktı ? Kapalı kutu denilen Mohammed ligin en iyi forveti Onye desen müthiş katkı aldın. Kerem iyi çıktı. Barış Alper'i bile beğendim.

İki tane adamı beğenmedim biri Etebo diğeri Yedlin . Biri La Liga'dan diğeri Premier Lig'ten geldi.

Yani demek ki La Liga ve Premier lig'ten bile olsa artıklarla iş yapamazsın.

Potansiyelli adamlar almak lazım.

Scout yapıyoruz beğenilmiyor. Gidip Boupendza'yı alsak Diagne'den ders almadık mı diyeceğiz ? Gidip Ghezzal'i alsak 29 yaşında maaşı çok bir daha satamazsın.

Morutan Harruoi , Dieng doğru isimler.

Artık scout taransferimize güvenip tamamen onlardan takımı kurmamız lazım.

Eğer PSV ile kafa kafaya mücadele etmek istiyorsak bunu yapmalıyız.

Evet Fatih Terim'i eleştirin ben de hocalığı konusunda çok eleştiriyorum. Bence hocalık kendisinden geçmiş.

Ama asla Gs'liliğinden şüphe etmem. Genç dinamik ve iyi bir kadro istiyor. Takımı kurmasına izin verelim.

Ha gider kötü oynatır eleştiririz.
Reis çok güzel yazmışsın.Katıldığım noktalar var.
Ama son dönemlerde hangi adam kötü çıktı söylemin olmamış.

Bu takım psvye rezil olarak elendi.
yeni transferleri saymıyorum.Onlarında çoğu kapalı kutu.
sezon başı ilk 11 için net sekiz tane adama ihtiyaç olan bir ortamda aldığımız hangi adam kötü çıktı söylemi doğru mu..

Galatasaray vasatlasamaz,küçülemez

Her zaman belli bir kalitesi olmalı her zaman Avrupada olmalı bunun için de kaliteli topçular şart

Galatasaraýın rakibi Giresunspor değil hic olmazsa Sevilla,Roma olmali...

Okan kocuk takımda kalmalıydı bence kötü kaleci değil muslera formsuz olduğunda okanı kaleye atıp önde bir yabancı kullanabilirdik bence 11 deki yerlilerimiz halil , berkan ve kale olmalı stoper icinde ozan kabak dışında bir aday göremiyorum kaanın abartılan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum o yüzden defans 4 lüsü mecburen yabancılardan oluşuyor
Renktaş kaleci konusunda kesinlikle katılıyorum.
Fatihin falan hala bu takımda kalması Fatih terim adına çok büyük eksi.Ama artık alıştık.

kaan ayhan en az marcao kadar oynar. Bu ligde semihlerle danylerle şampiyon olduk. Şampiyonlar liginde boy gösterdik.Bu yüzden kaan ayhan bizim için elzemdir.Aynı şekilde ozan kabağın oluru varsa muhteşem ötesi olur.

Bu durumda defans hattına iki orta sahaya bir yerli koyma durumu olur. Kanatlara iki yabancı kanat oyuncusu koyabiliriz. Takımın çehresi değişir.
Tabiki ekonomik durumda bu planlamada sıkıntı yaratabilir.

Hocam sınır var ne yazık ki, yetersiz ise kimin talebi ile neden aldık Aytaç'ı? Alın kadroyu önünüze bakın kalite yok ben de farkındayım ama en rotasyonu bol mevkii 6 numara zaten.

Cengiz'i Ünder'i kiralar, Dieng'i alırsın o zaman anlarım bu hamleyi, yabancı sınırına set çekersin.

Mevcut yabancı sınırı varken benim kafam almıyor cidden.
Sınır büyük sıkıntı , o konuda haklısınız. Ha bana kalsa üç yabancı hakkım olsa üçünü de orta saha için kullanırım şu aşamada , geçen sene öyle çektik ki buradaki eksiklik yüzünden , o sebeple transferi şart olarak görüyorum.

Ben böyle seyleri cok okudum kuzum ama senin o borclarlar mücadele etmen icin her yıl sampiyonlar liginden olman ve oradan gelen pastadan yemen lazım bu da vasat oyuncularla olmuyor işte sonra PSV gelip seni rezil edip ezerek eliyor,vasat takım tutmak istiyorsan git Esenyurtsporu destekle o 2.2 milyar borc son 10 yıldır var o borcu taraftar değil beceriksiz yonetimlerin yaptı0
ya okumamışsın ya okuduğunu anlamamışsın. bence bir daha oku. cl işini zaten 1-2 seneye komple rafa kaldırıyoruz türk futbolu olarak, onu bir geçelim.

reges gibi topçular bekliyorsun yazdığın mesajda görüldüğü üzere. reges için city'e 6 milyon euro bonservis ve 30 yaşındaki oyuncuya yıllığı 3.3 m eurodan 3 yıl kontrat verdik, bonuslar hariç. bu tip transferler şuan bize çok çok uzak önce bunu idrak edelim ona göre beklentiye girelim. sen bu şekilde transferlere devam edemezsin bak entryde yazılmış sebebi. belki falcao-fegh gibi oyunculardan kurtulursan 1-2 tane dediğin isimlerden gelen olabilir, ama tüm kadroyu bu şekilde kuramazsın. geçen yıl ligimizde şampiyonu belirleyen isim 29 yaşındaki ghezzal için bile geri adım atıldı, ki kulübü 6 değil 3-4'e okey der.

biz de istiyoruz heralde isim olarak büyük topçular gelsin, direkt şampiyonluğa etki etsin. vasat takım tutmak neden isteyeyim? bir de yaşınızdan dolayı tepeden bakmazsanız sevinirim. ben çok okudum, kuzum, esenyurt'u tut gibi üslupla cevap vermeniz hoş olmamış.

Reis çok güzel yazmışsın.Katıldığım noktalar var.
Ama son dönemlerde hangi adam kötü çıktı söylemin olmamış.

Bu takım psvye rezil olarak elendi.
yeni transferleri saymıyorum.Onlarında çoğu kapalı kutu.
sezon başı ilk 11 için net sekiz tane adama ihtiyaç olan bir ortamda aldığımız hangi adam kötü çıktı söylemi doğru mu..

Abi PSV maçına bakmayın. Üzüldük kabul ama gerçekler var. PSV'nin kadro değeri bizim iki katımız kadar. 200'e 93.

Yedlin ve Etebo dışında abi adamlarımız kötü çıkmadı. Scout takımımız 2013'te kuruldu. Garry Rodriguez ,Lionel Carole , Bruma , Telles ,

Yani genç adamlardan çok çok kötü çıkan adam hatılramıyorum. En kötüleri Yedlin ve Etebo.

Etebo'ya nasıl müsade ettiler scout bilmiyorum ama menajer kazığı muhtemeeln.

Yani PSV'yi boş verip geleceğin takımına odaklanalım. Dieng olur olmaz onda değilim. Ama yaptığımız iş doğru.

Birilerinin artıklarıyla Avrupa Fatihi olamayız. Genç ve potansiyelli oyuncuları keşfedip adamlar almayız.

Marcao mesela ne kadar müthiş iştir. Onyekuru iyi işti. Mohammed müthiş iş.

Yerli sınırlamasında mecburluktan aldığımız Aytaç falan ona bakıp yorum yapmayalım abi. Scoutlara bakalım.

Cicildau da alacağımız adamlar da iyi çıkacak. Bence beğeneceğiz

Ha ama Terim'in hocalığında ne kadar kendilerini geliştirirler o da sonraki tartışma konusu.

Taylan hangi açıdan yetersiz çok merak ettim gerçekten
Hangi açıdan yeterli ? Melo , Fernando hatta kısa süreli iyi performans verse de Seri falan izlemişiz o mevkide. Sertlik konusunda eksikliği var. Topu ayağından çok yavaş çıkarıyor, pas kalitesi de yeterli değil. Üst düzey hiç bir özelliği yok. İyi bir Galatasaray'da anca yedek olur. Bu sizin bu mevki için çıtayı nereye koyduğunuzla alakalı bir durum. Ligde ite kaka götürür yine , uluslararası seviyede iş yapması imkansız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt