Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben böyle seyleri cok okudum kuzum ama senin o borclarlar mücadele etmen icin her yıl sampiyonlar liginden olman ve oradan gelen pastadan yemen lazım bu da vasat oyuncularla olmuyor işte sonra PSV gelip seni rezil edip ezerek eliyor,vasat takım tutmak istiyorsan git Esenyurtsporu destekle o 2.2 milyar borc son 10 yıldır var o borcu taraftar değil beceriksiz yonetimlerin yaptı
Artık şampiyon olsan da UCL için eleme oynayacaksın ve karşına PSV den daha iyi takımlar çıkması muhtemel. ''Vizyon'' gibi ''Borç yiğidin kamçısıdır'' gibi öküz s.çmığı popülist sloganlarla bugünlere kadar geldik. Deniz çoktan bitti, koskoca kulüpler karaya oturdu da işte bir şekilde ayakta tutulmaya çalışılıyorlar. Sen daha oralara gelememişsin anlaşılan, okuya okuya!..

Abi PSV maçına bakmayın. Üzüldük kabul ama gerçekler var. PSV'nin kadro değeri bizim iki katımız kadar. 200'e 93.

Yedlin ve Etebo dışında abi adamlarımız kötü çıkmadı. Scout takımımız 2013'te kuruldu. Garry Rodriguez ,Lionel Carole , Bruma , Telles ,

Yani genç adamlardan çok çok kötü çıkan adam hatılramıyorum. En kötüleri Yedlin ve Etebo.

Etebo'ya nasıl müsade ettiler scout bilmiyorum ama menajer kazığı muhtemeeln.

Yani PSV'yi boş verip geleceğin takımına odaklanalım. Dieng olur olmaz onda değilim. Ama yaptığımız iş doğru.

Birilerinin artıklarıyla Avrupa Fatihi olamayız. Genç ve potansiyelli oyuncuları keşfedip adamlar almayız.

Marcao mesela ne kadar müthiş iştir. Onyekuru iyi işti. Mohammed müthiş iş.

Yerli sınırlamasında mecburluktan aldığımız Aytaç falan ona bakıp yorum yapmayalım abi. Scoutlara bakalım.

Cicildau da alacağımız adamlar da iyi çıkacak. Bence beğeneceğiz

Ha ama Terim'in hocalığında ne kadar kendilerini geliştirirler o da sonraki tartışma konusu.

Tabiki genç potansiyelli oyuncuları her takım ister. Ama bizim hedeflerimiz var.Beklentiler var.
genç olmalı ama aynı zamanda kalitede olmalı.Çok fazla risk almamalıyız.
Şu kadroya bir kaç tane daha net kaliteli isimler almalıyız.

136 maç 18 gol 8 asist..
Ne kadar süre aldığıda önemli tabi bu 136 maçta fransa ligide tabiki romanya ligine göre zor bir lig orasıda doğru oldukça yetenekli belli ama skor üreten adam lazım sezonda en az 15 skor üretebilecek adam koymamız lazım oraya bak ghezzal 8 gol 17 asistle bile beşiktaşı şampiyon yapamıyordu az daha averajla şampiyon oldular şu an yaratıcı oyuncu sıkıntımız var o yüzden sağ tarafa skorer bir kanat forvet bulmamız lazım podolski gibi mesela

Hayır benim anlamadığım konu neden Taylan üzerinde duruluyor ki ? Taylan da bizim oyuncumuz.

Bazen Taylan 8 çıkar belki bazen 10 bile çıkar.

Artı Allah korusun Taylan sakatlanınca net bir ön liberoumuz var mı bence yok. Berkan yedekler deniyor da Berkan da Aytaç da 8'e daha yatkın. Aytaç ön libero da oynar ama savunma açığı verir.

Yani Mısır Ligini ve Diengi hiç izlemedim ama videolardan çok da ktü olduğunu düşünmüyorum. Fena bir tekniği yok. Çok atlet genç.

Bence 6'ya bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ha komple 8 o açığı kapatabilir ama komple 8 alamadık demek ki.

Bir de Türk stoper alırsak elimiz rahatlar. Taylan cezalıyken veya sakatken Deing 6'ya geçer.

Taylan olmayınca çok sıkıntı yaşadık geçen sene. Rotasyon çok önemli.

Geçen sene ligin en az gol yiyen takımıydık. Ben artık 3 yese 4 atan atakta daha etkin bir takım istiyorum. Bence defansif olarak lig için yeterince iyiyiz. Ofansif olarak oynanan futbol zevk vermiyor bana. Daha fazla pozisyon üreten daha çok gol atan bir takım olmalıyız. Bireysel hatalar basit goller olacaktır. Geri düştüğümüz maçları çeviremiyoruz çünkü iyi bir atak planımız-taktiğimiz yok.

Evetttt Bal liginden adam aldık
3.ligten oyuncu aldık
Rumen vasat oyuncu aldık

Eeee kaliteli,is yapacak takıma sınif atlatacak örn(Fernando Reges) gibi adamlar ne zaman gelecek??????

öyle adamları 3-4 milyon Euro maaş ve 30 yaşında anca getiririz oda külfet falcao gibi tutmazsa elinizde parlar

bu tahta ayaklı diengin nesini begendiniz ?harroui saf topcuya benziyor onu neden almıyorlar
Katılıyorum renktaş defansif olarak beğendim ama top ayağına yakışmıyor geriden top çıkarma konusunda sıkıntı yaşarsak marcao oyun kurmak zorunda kalacak veya cica gelecek oyun kurmak zorunda kalacak ve hücum etkinligi azalacak sonra belhanda muamelesi yapacaz adama 1.bölgeden topu çıkarmak için bize melo fernando gustavo gibi adamlar lazım

Hangi açıdan yeterli ? Melo , Fernando hatta kısa süreli iyi performans verse de Seri falan izlemişiz o mevkide. Sertlik konusunda eksikliği var. Topu ayağından çok yavaş çıkarıyor, pas kalitesi de yeterli değil. Üst düzey hiç bir özelliği yok. İyi bir Galatasaray'da anca yedek olur. Bu sizin bu mevki için çıtayı nereye koyduğunuzla alakalı bir durum. Ligde ite kaka götürür yine , uluslararası seviyede iş yapması imkansız.
Ligde de yetersiz. 6 numarası Taylan olan takım şampiyon filan olamaz.

Ne kadar süre aldığıda önemli tabi bu 136 maçta fransa ligide tabiki romanya ligine göre zor bir lig orasıda doğru oldukça yetenekli belli ama skor üreten adam lazım sezonda en az 15 skor üretebilecek adam koymamız lazım oraya bak ghezzal 8 gol 17 asistle bile beşiktaşı şampiyon yapamıyordu az daha averajla şampiyon oldular şu an yaratıcı oyuncu sıkıntımız var o yüzden sağ tarafa skorer bir kanat forvet bulmamız lazım podolski gibi mesela

Bence kanatlarda iki yabancı kullanmalıyız.
Bir kanatta ghezzal tarzı diğer kanatta daha çok hızlı bire birde etkili rakibin dengesini bozacak bir oyuncu lazım.
Araujosa sol ayaklı sağ kanat oyuncusu.Tabiki eksikleri var.Ama bizim ligde başarılı olacağını düşünüyorum.

Ama malesef planlama böye yapılmıyor. Bunun sıkıntısın çekeceğiz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar Taylan da Berkan da 6 numara değil önce onu bir netleştirmek lazım. Fatih Hoca Taylan'ı yokluktan ötürü orada oynattı, iyi de yaptı yoksa ligi 5. 6. falan bitirecektik.

Taylan kötü adam da değil bu arada. Ama o mevkinin asıl adamı değil.

Muslera feshi bekliyorum
EswfBJlXcAQpi4Z.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt