Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enis Destan bildigim kadariyla henuz transfer olmadi

Madem genc oyunculardan kurulu bir takim hedefi var,enis destan’i kacirmamak lazim
bugün instada gördüm güya biz fiyat sormuşuz yanlış hatırlamıyorsam ya 2.5 ya da 1.5 mu istemiş altınordu takımı sanıyorum

bakalım.. barcelona'da ekonomik krizde, messi'yi bir türlü bitiremedi herifler. hazır "mükemmel" bir kanat arıyorken messi'yi de çözeriz belki :asd::asd:
halen ilgilenmiyor olmamiz zaten sacma , bosta ve tam aradigimiz bolgeye uygun sag acik.
ama sanirim boyu kisa oldugu icin ilgilenmiyoruz hava toplarinda da eksik kalir ayrica penaltilari iyi kullanamiyor o yuzden bosver bence.

Taylana haksızlık edildiğini düşünüyorum geçen yılın en iyilerindendi lig genelinde ..Pubis belasi olmasa son dönem de cuvallamazdi... Ama Taylan oynayacaksa yanındaki adam gedson ayarında biri olmalı .. Yabancı sınırının olduğu ortamda gayet de kabul edilebilir bir isim gibi görünüyor..Asıl sıkıntı 50-60 maçlık periyotta taylani alternatifsiz bırakmak olur..

Sayın Sanver konuşmanın sonunda Dieng transferini açıklayacak şekilde bir giriş yaptı

Eşref Hamamcıoğlu ve Cemal Özgörkey ile görüşmüş başkan
Projelerini paylaşacakmış

halen ilgilenmiyor olmamiz zaten sacma , bosta ve tam aradigimiz bolgeye uygun sag acik.
ama sanirim boyu kisa oldugu icin ilgilenmiyoruz hava toplarinda da eksik kalir ayrica penaltilari iyi kullanamiyor o yuzden bosver bence.

barcelona dışında ilgilenen kulüpte yok eğer iyi oyuncu olsaydı bir çok kulüp isterdi diye düşnüüyorum demek ki çöp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt