- 11 Haziran 2015
- 39.721
- 28.174
- 2.193
isabet olur bizden uzak olsundaAcıbadem’e transfer ettik onu biz töbe töbe
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isabet olur bizden uzak olsundaAcıbadem’e transfer ettik onu biz töbe töbe
Oynadilar ikiside etkili olamadi.Geldiginde tank gibiydi, yine tank gibi Adama top mu geliyor resmen küstürdüler.
Gecen sezon Bikere hocanin aklina mostafa halili beraber oynatmak aklina gelmedi. Halbuki Halil süper false 9 oynayabiliyor.
niye, ne dendi ki şimdi adama hastalığı üzerindenLa tamam ben de beğenmiyorum Akbaba'yı ama adam hastalık ile uğraşıyor; abuk subuk konuşmayın hastalığı üzerinden.
Ne Zaman ? Ikisi ayni anda oynadigini pek hatirlamiyorum. O Mostafa falcaoydu Ankara rize maci. Son Mac Malatya 2ci yari ordada is isten gecmisti.Oynadilar ikiside etkili olamadi.
Basın sozcumuz mason dayiKim dedi
Bende bugün baktımda baya kiralanmış,ama hiç vazgeçmemişler. Sonunda tutturmuş. Şimdi Brezilya milli takımında oynuyor. Zaten bunu 15-20’den aşağıya alamazsın.Neden devamlı kiralanmış acaba ? Ekli dosyayı görüntüle 133378
Aynen bu gözler Seri felan gördü. Seri de Taylanın oynadığı futbolun yarısını oynamadı ki zamanında orta saha nzonziler leminalar belhandalarla felan daha kalabalıktı. Taylan son 5-6 yılın en zayıf orta sahasına denk geldi. Hem kalite hem oyuncu sayısı olarak. Buna rağmen Taylan bizi tek başına şampiyonluk yarışında tuttu. Geçen sezon Taylanın performansını ne Melo ne de Fernando verebilirdi çünkü hiç biri bu kadar göbeği boş olan bir takımla oynamadı. Hiç birinin fizik durumu da bunu kaldırmazdı.Hangi açıdan yeterli ? Melo , Fernando hatta kısa süreli iyi performans verse de Seri falan izlemişiz o mevkide. Sertlik konusunda eksikliği var. Topu ayağından çok yavaş çıkarıyor, pas kalitesi de yeterli değil. Üst düzey hiç bir özelliği yok. İyi bir Galatasaray'da anca yedek olur. Bu sizin bu mevki için çıtayı nereye koyduğunuzla alakalı bir durum. Ligde ite kaka götürür yine , uluslararası seviyede iş yapması imkansız.
Bi macta daha oynadilar hatta Halil baya etkiliydi o macta Halil bile etkili olamadi.Ne Zaman ? Ikisi ayni anda oynadigini pek hatirlamiyorum. O Mostafa falcaoydu Ankara rize maci. Son Mac Malatya 2ci yari ordada is isten gecmisti.
Ne süresi
Yine bizim başımıza kalır eylüle kadar beklersek
Neyi bekleyecekmiş , daha iyi teklif veren bir kulübü mü
bitik![]()
Jetro Willems - Oyuncu profili 25/26
Jetro Willems, 32, Hollanda ➤ NEC Nijmegen, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 250 bin € ➤ * 30 Mar 1994, Willemstad, Hollanda Antilleriwww.transfermarkt.com.tr
bu elemanı niye almadık biz yav