Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La tamam ben de beğenmiyorum Akbaba'yı ama adam hastalık ile uğraşıyor; abuk subuk konuşmayın hastalığı üzerinden.
niye, ne dendi ki şimdi adama hastalığı üzerinden

Bu kulüpte gerçekten başarılı olacaktır

images%20(8).webp

Hangi açıdan yeterli ? Melo , Fernando hatta kısa süreli iyi performans verse de Seri falan izlemişiz o mevkide. Sertlik konusunda eksikliği var. Topu ayağından çok yavaş çıkarıyor, pas kalitesi de yeterli değil. Üst düzey hiç bir özelliği yok. İyi bir Galatasaray'da anca yedek olur. Bu sizin bu mevki için çıtayı nereye koyduğunuzla alakalı bir durum. Ligde ite kaka götürür yine , uluslararası seviyede iş yapması imkansız.
Aynen bu gözler Seri felan gördü. Seri de Taylanın oynadığı futbolun yarısını oynamadı ki zamanında orta saha nzonziler leminalar belhandalarla felan daha kalabalıktı. Taylan son 5-6 yılın en zayıf orta sahasına denk geldi. Hem kalite hem oyuncu sayısı olarak. Buna rağmen Taylan bizi tek başına şampiyonluk yarışında tuttu. Geçen sezon Taylanın performansını ne Melo ne de Fernando verebilirdi çünkü hiç biri bu kadar göbeği boş olan bir takımla oynamadı. Hiç birinin fizik durumu da bunu kaldırmazdı.

melo desen zaten 96-2000 döneminden sonra gelen en iyi takımla oynadı. Orta sahada yanında Selçuk Hamit felan vardı. Fernandonın yanında yine aynı şekilde Ndiaye Belhanda yedekte Donk Selçuk Tolga vardı. Taylanın çıkardığı tempoyu ve maç sayısını ikisi de çıkarmazdı. Ha tabii ikisinin de Taylana göre daha farklı özelikleri yetenekleri de vardı o ayrı.

ama Taylan burada gösterildiğinden veya görüldüğünden hem daha pasör hem daha sert bir oyuncu. Etrafındaki oyuncular kötü diye parladı felan da hikaye. Taylan tüm zorluklara rağmen parladı ve iyi bir orta sahayla daha da iyi olacak. Tekrar söylüyorum. Biz bizde Taylan onlarda Josef diye şampiyonluğu kaybetmedik. Biz bizde sadece Taylan var diye kaybettik o şampiyonluğu.

Nevzat Dindar:

“Radamel Falcao bir MLS takımıyla anlaştı ama Galatasaray'dan 1 aylık süre istedi.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt