Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araujo videoda çok yetenekli duruyor adam eksiltme vs baya iyi ama 135 maç 4 asist deniliyor sabri reyiz bile 3 kat fazlasını yapar bu sayının biraz giovanni dos santosa benziyor sanki bu çocuk oda bal yapmayan arıydı zaten 25 yasına gelmiş morutan geçen sene 8 gol 15 asist yapmış ve 22 yaşında daha
Milan Baros bize gelmeden once Fransada fazla gol atamiyordu bize geldi gol krali oldu.orda az asist yapti diye burdada oyle olacak diye bisey yok

Melo veya Fernando tabii ki Taylan'a göre çok kalite isimler. Ben de prime zamanındaki bu isimleri tercih ederim. Ama yabancı sınırı varken ve yerli kalitesi kadronun ortada iken kadroya ilk yazılacak isim olan Taylan'ın yetersiz olduğu konusuna katılmak mümkün değil. Sertlik deniyor da, Taylan ile Etebo omuz omuza mücadeleye girse muhtemelen Etebo Taylan'ı yere serer. Ancak büyük takımsan dar alanda oynamak şart ve Taylan bunu sağlıyor. Taylan'sız maçları açın bakın yediğimiz gollere, çoğu geniş alanda yakalanmamızdan, özellikle Rize maçı birebir örnek buna. Yoksa ben de Taylan süperstar demiyorum ama yazın bakalım Taylan'sız 3 yerli oyuncuyu ilk 11'e. Berkan'ın bile daha iyi olduğunu söyleyenler oldu Taylan'dan, cidden garip.

Feguli falcao ozornafor cagne luyindama sekidika yedlin kiralık satilik fesih yolla bir şekilde.
Kaan Ayhan i al kesinlikle hem sağ bek hem stoper hemde orta sahada oynatirsin zorda kalırsan Hamit performansı verir .
Yabancı bir stoper .
Yabancı bir 6 numara sert takımı ateşleyen .
Golcu bir kanat ghezzal gibi oyun da kurabilen .
Birde golcü lazım Muhammed tek kaldı sorloth tarzı bir adam alsak şampiyon oluruz.

Feguli falcao ozornafor cagne luyindama sekidika yedlin kiralık satilik fesih yolla bir şekilde.
Kaan Ayhan i al kesinlikle hem sağ bek hem stoper hemde orta sahada oynatirsin zorda kalırsan Hamit performansı verir .
Yabancı bir stoper .
Birde golcü lazım Muhammed tek kaldı sorloth tarzı bir adam alsak şampiyon oluruz.
Renkdaş elin alismisken beni de al

Yabancı bir stoper .

Hocam 20 bin üye bu yazdıkların gerçekleşsin diye bekliyor zaten hayırlısı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt