Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.368
- 7.227
- 2.358
Var diyorlar.Opsiyon var mı yok mu Tanganga'da bulamadım. İnş vardır. Gece gece üzüldüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var diyorlar.Opsiyon var mı yok mu Tanganga'da bulamadım. İnş vardır. Gece gece üzüldüm
Taylan-Berkan-Kılınç-Kerem-Halil arasında gidip gelecek gibi duruyor.3 yerliyi nerede kullanacağız merak konusu
1 Berkan tamam
2 Kerem'in yeri garanti mi ?
3 kim olacak
ben de beğeniyorum. hatta city'de de iyi oynayacak bence ama bu paralar acayip.Grealish çok sevdiğim bir oyuncu ama o paralar muazzam. Araplar,Ruslar ve Amerika’lılar piyasanın anasını bellediler.
1.2m euro istemiş başak mert günok içinbol bol sakatlık fln olacak zaten fazla takılmamak lazım 3 yerli olayına
mert günok'u alsak hiç sorun yok yolla Muslera'yi tribüne çocuk yapsın bol bol
Kane’de alıyorlar. Bakalım ne kadar bayılacaklar. 200’den aşağıya olmaz gibi.ben de beğeniyorum. hatta city'de de iyi oynayacak bence ama bu paralar acayip.
premier lig içi transfer + ingiliz oyuncu + city'nin petrol parası faktörleri eklenince fiyat artıyor.
Belli değil ama olursa 15 milyon olur. Ne anladıysak.Opsiyon var mı yok mu Tanganga'da bulamadım. İnş vardır. Gece gece üzüldüm

valla genç kalecilerden alamıyorsak almak lazımdı ama mert ilk 11 garantisi istiyordur1.2m euro istemiş başak mert günok için
Mert'i Muslera'nın önünde görüyorsan seninle gece gece işimiz çıkacakvalla genç kalecilerden alamıyorsak almak lazımdı ama mert ilk 11 garantisi istiyordur
Malesef bizim vefalı duygusal taraftar kabul etmez Musleranin tribünde oturmasını

burak elmas basın toplantısında demişti aracı kullanmadan önce kulüp başkanlarıyla görüşüyorum diye. sonunda doğruyu bulduk.ilk önce oyunu yerine kulübüne teklif götüren yönetim mi![]()
En kotu senaryo gedson yerine adam alip son gunlerde bizde kontejan ve butce kalmadigindan baska bir klube gitmesini izlemek olur herhalde ozelliklede tjk
maria mıVay bee, Aytac Kara'lardan basladik ve Di Maria'lara kadar geldik.![]()
her seferinde dil biliyoruz diyerek türkçeyi zor konuşan apoya laf çakmasına bayılıyorumburak elmas basın toplantısında demişti aracı kullanmadan önce kulüp başkanlarıyla görüşüyorum diye. sonunda doğruyu bulduk.
Rdsh, ironi olduğunu anlayamayacak üye dolu. Üzerler seniTamam en acil transferimiz stoperdi hallettik simdi diger acil bolgelere geldi yabanci kaleci ve yabanci sol bek alirsak sag sol acik ve forvet orta saha bekleyebilir acelesi yok