Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafaya bak pırıl pırıl, ekonomi de mükemmel ya şuan en iyi yerlileri çatır çatır topluyoruz :d
2021 muslerası'da mükemmel, 2024'te de asıl kıvamına ulaşacaktır wonderkidimiz
2-3 macta bos bos konusup oyuncu yemegi biraksak bi bok olacagiz da, bu kafayla cok beklenilir
Sezon ortasinda ise yeniden Nando icimde gezdire baglanilir forumca

Oyuncu henüz kabul etmediyse Erhan Kaan Adıgüzel 1.2 milyon euro alacak diye nereden bildi?

Erhan Kaan Adıgüzel uydurduysa ondan hemen sonra yabancı kaynaklara anlaşma haberi nasıl düştü?

İlginç bir süreç.

hala 2-3 maç deniyor yav, vay arkadaş keşke oynanmasaydı bu psv maçları nerden olduk 2. gittik avrupaya
Haklisin Sadece Nando yakti bizi. Diger oyuncularin müthis oyununu baltaladi cünkü, te Allahim. Her oyuncunun bok gibi oynama kredisi vardir. Hele bu Nandoysa

geçen sezon ligde

fatih öztürk çöpü-> 8 maçta 5 gol yemiş
okan kocuk-> 10 maçta 11 gol yemiş

muslera-> 22 maç 20 gol yemiş

yerli idare edebilecek veya potansiyeli olan yine idare edebilecek bi kaleci çok çok güzel olurdu çok

2 kanatta da yabancı kullanabilirdik bi ihtimal
bu istatistiklere göre en iyisi fatih :asd:

Sayın adminim şu durumda herhangi bir canlı bile Muslera denilen elemandan daha iyidir.

Genç kaleciyi direkt kaleye monte etmek en doğrusu yoksa bu eleman bizi daha çok batıracak.

Bu herife hiç güvenmiyorum. 2 Maçtır yokları oynuyor ve böyle de devam edeceğini düşünüyorum.

2.5 Gibi ciddi bir para alıyor. Dünyada o yaşta bu parayı alan sayılı kaleci var. Artık yolları ayırmamız gerekiyor.
Lig baslasin 10-15 mac oynansin, kac mac kurtardi diye saymayi unuturuz. Gelecek sezonuda rahatlikla götürür. Bir dahaki yaz transfer döminde yerine iyi bir genc kaleci lazim. Hem Musleradan biseyler ögrenir ve yavas yavas yerini genc birine birakmis olur. Okan'in durumu ne olur bilemiyorum.

Haklisin Sadece Nando yakti bizi. Diger oyuncularin müthis oyununu baltaladi cünkü, te Allahim. Her oyuncunun bok gibi oynama kredisi vardir. Hele bu Nandoysa
yav psv maçlarıysa ne alakası var arkadaşım muslera'yla alakalı yazdığım şeylerin
tamamen kadro mühendisliğinden bahsediyorum okuman yok mu senin, gitmiş salak yazmış birde tövbest
millet ersinle,altayla falan oynuyor potaya giriyor, bizde yabancı kaleci + 2-3m artık maaşı ne kadarsa, o kadar para dökmeye ne gerek var yerli kaleci yetiştirelim diyoruz adam gelmiş salak diyor.. burda da akşama kadar 3 yerli kim oynar muhabbeti yapıyoruz gereksiz kontenjan kullandığımız için. şimdi bunu dedim diye fatih'i oynat o zaman yazar biri .d

neyse devam

gedson,sağ açık bitsin artık önümüze bakalım diagne durumuna göre forvet alırız bence kalsın

tanganga'ya kaldıysa iş menajeriyle bi 3-5 gün,1 hafta epl'den, championship'ten teklif beklerler heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt