Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yerli oyuncularda 6 tane 97 sonrası doğumlu oyuncu olma kuralı varmış. Yani 14 yabancı kullanacaksak, kadroya 97 öncesi doğan sadece 8 yerli yazabiliyoruz. Berkan-Taylan-Kılınç-Alpaslan-Aytaç-Oğulcan zaten 6 ediyor. Bence kulüp Taşdemir-Akbaba-Arda-Bayram dörtlüsüyle sözleşme yenilerken bu kuralı unuttu. Şimdi madem öyle deyip oyuncuları geri itelemeye başladık sağa sola. Akbaba da gidecektir tahminim.

Hatta Fenerbahçe'nin her biri 97 öncesi doğan Caner-Gümüş-Sadık üçlüsünü kapı dışarı etmesini de bu kurala bağlıyorum.
Berkan 98’li yalnız

Kiralık + opsiyonu bizde bulunupta kadroya kattığımız oyuncu hatırlayamadım maalesef.
Bazıları çok uçuktu mesela Lemina Seri dönemi 15 -18 falandı opsiyonları hiç gündeme bile gelmedi.
Mustafa Muhammed ilk olacak gibi duruyor bu konuda.

Düşünüyorum da şuan ffp de olmasa ;adamların yatırım yaptığı genç stoperleri için bize en kötü 15 m€ opsiyon koyduklarını farzedersek mantıklı bir hamle olurmu yada stopere o paraları verecek pozisyon varmı harbiden bilemedim.
Eğer 1 sezon için gelecekse bırak tangangayı çok istediğim Gedson bile olsa bu öyle bir transfer istemem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim ciddi Ozan Kabak ümidim vardı.

Fakat bu Fofana'nın sakatlığı hiç iyi olmadı.

Kesin gidip onlar için çerez parası sayılacak bir tutara Ozan'ı alacaklar.

Bilmem neredeki oyuncunun ayağı kırılıyor o durum bile bizim transferi etkiliyor. :red:

Olacak iş değil ya... Tam Gedson'u bağlayacağız adamların başkanını tutukluyorlar.

Benim ciddi Ozan Kabak ümidim vardı.

Fakat bu Fofana'nın sakatlığı hiç iyi olmadı.

Kesin gidip onlar için çerez parası sayılacak bir tutara Ozan'ı alacaklar.

Bilmem neredeki oyuncunun ayağı kırılıyor o durum bile bizim transferi etkiliyor. :red:

Olacak iş değil ya... Tam Gedson'u bağlayacağız adamların başkanını tutukluyorlar.

Ozana teklif yapildi transfer döneminin baslarinda Schalke bu teklifi kabul etmedi. O günden bugüne bazi seyler degisti ve Schalke artik Ozanin maasindan kurtulmak istiyor ve gerekirse sözlesmesi fesh edilecek. Orta yol bulunup kiralik + ops. ardindan geri satin alma opsiyonu gibi farkli cözüm yollari bulunabilir aslinda.

Merhaba.dieng ve tanganga geliyomus.😁 hocanin açıklamalarına bakarsak öncelikli mevkiler halledilince morutan alınacak.tabi feghouli,falcao vs gidecek.diagne satilacak ve babel de gidecek belki de.elimiz rahatlayınca giden yabanci hücum oyuncularının yerine morutan vs almak zor olmaz.

Satamıyoruz, satamıyoruz, satamıyoruz.

Ah bi satsak. Takımda çöp bitmedi.

Falcao, Diagne, Feghouli, Babel
Out

1 Stoper, 1 Ön Libero, Halil Dervişoğlu
In

Var bir hayalimiz..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt