Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Razıyımkiralık olarak tanganga ve gedson gelir transfer kapanır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Razıyımkiralık olarak tanganga ve gedson gelir transfer kapanır.
Transferi bitirdik biz.en son 119. sayfayı okumuşum.
Sağ kanat gelmeden transfer dönemi kapanmaz.Razıyım
Okan'lar farklıŞu iki yazdığın zaten birbiriyle çelişiyor.
Oralara yönelmeden önce yüksek maaş verip Avrupa'dan getirdiğin oyuncular yüzünden zaten bu haldesin. Kuzey ülkeleri bile yeteneklerini çift haneden aşağı satmıyorken potansiyel almak istiyorsan Romanya, Arap, Çin gibi liglere yönelmen gerekiyor çünkü Polonya'daki adama gidince seninle alay edip 10 milyon euro istiyor, etmez diyorsun 1 ay sonra satıyor EPL'ye.
Bundan sonra ya bilinen liglerdeki parlayamayan potansiyelleri ya da uzak liglerdeki potansiyelleri alabilirsin eğer derdin potansiyel oyuncu almaksa.
Hazır oyuncu almak istersen de her yerden alırsın, verirsin 2-3 milyon euro maaşı sonra bu maaştan nasıl kurtulucam diye yıllarca ağlarsın.
Her ligden iyi pot. oyuncu çıkabilir.Valla beyler Arap ligi diye kucimsemeye gerek yok. Bütçemiz dahilinde Arap ligide olsa o ligin en potansiyelli futbolcusunu alabiliyorsak ne ala, Avrupa'daki oyuncuları ikna etmek zor.
maça göre şablon değişikliği olacak mecburen asıl sıkıntı allah korusun kerem sakatlandı yerine yabancı sokamıyorsunTanganga ve Dieng işi tamam desek,biz bu 3 Türk oyuncusunu nerden oynatcaz ?
Berkan ve Kerem oynadı diyelim 3. Türk mecbur sağ kanat olucak oda kanatların çok güçsüz kalacağı anlamını taşıyor. Ki Keremin bile 1 sezon bu sorumluluğu alamayacağını düşünüyorum
Ben de tam bu yazdıkların yüzünden ciddi ciddi ümidim vardı ama bu sakatlık olayından sonra L. City o işi bitirir 15 milyon €.Ozana teklif yapildi transfer döneminin baslarinda Schalke bu teklifi kabul etmedi. O günden bugüne bazi seyler degisti ve Schalke artik Ozanin maasindan kurtulmak istiyor ve gerekirse sözlesmesi fesh edilecek. Orta yol bulunup kiralik + ops. ardindan geri satin alma opsiyonu gibi farkli cözüm yollari bulunabilir aslinda.
maça göre şablon değişikliği olacak mecburen asıl sıkıntı allah korusun kerem sakatlandı yerine yabancı sokamıyorsun