Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanganga ve Dieng işi tamam desek,biz bu 3 Türk oyuncusunu nerden oynatcaz ?

Berkan ve Kerem oynadı diyelim 3. Türk mecbur sağ kanat olucak oda kanatların çok güçsüz kalacağı anlamını taşıyor. Ki Keremin bile 1 sezon bu sorumluluğu alamayacağını düşünüyorum

Benim anladığım şu hoca illada gedson diyor.olmaz ise yapacağı şey çok çok büyük ihtimal taylanı 8 e çekecek diengi berkan taylan arkasına yerleştirecek .kerem olur barış olur arda olur maça göre 3. Yerliyide bunlardan oluşturacak.ha eğer gedson gelirse dieng alınmış varsayaraktan berkan gedson taylan yapar eğer morutan ve o tarz bi yabancı alınmazsaa kereö barış kanatlarına hazırlıklı olmak lazım.diengi taylana tercih edebilir diye kanatlar yerli olur mecburen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim anladığım şu hoca illada gedson diyor.olmaz ise yapacağı şey çok çok büyük ihtimal taylanı 8 e çekecek diengi berkan taylan arkasına yerleştirecek .kerem olur barış olur arda olur maça göre 3. Yerliyide bunlardan oluşturacak.ha eğer gedson gelirse dieng alınmış varsayaraktan berkan gedson taylan yapar eğer morutan ve o tarz bi yabancı alınmazsaa kereö barış kanatlarına hazırlıklı olmak lazım.diengi taylana tercih edebilir diye kanatlar yerli olur mecburen

E tamamda Cicaldau ne olacak ?

Cicaldau 'ya zaten değişiklik olsun diye 6.5 mil.€ ödedik kesinlikle oynatmak gibi bir planımız yoktur

İlk 11 için +1 tane yabancı orta saha oynatmaya yerimiz yok, beğensek de beğenmesek de Taylan & Berkan ikilisinin sezonun büyük bir kısmında oynayacağına inanıyorum

maça göre şablon değişikliği olacak mecburen asıl sıkıntı allah korusun kerem sakatlandı yerine yabancı sokamıyorsun

Sürekli bi takım sahada olmazssa uyum felan yakalanamaz.halı sahada bile bi oyuncu yeni geldiğinde takım afallıyor.biz tr de onu kes avrupada bunu kes yaparak hep farklı sahaya çıkarsaak başarı gelmez.senin net bi 11 in olur devamlı oynar artık makine düzenine gelir arada sakat cezalı durumunda yerine gelen sırıtmaz tabii kalitesi yerlerde oyuncu değilse.

Bir yıl kiralık Tanganga mı yoksa bir yıl daha Donk ile uzatalım mı deseler bin kere Donk derim!

Donk uzatmaları oynuyor zaten. EPL topçusunu parlatmayı tercih ederim, en kötü ihtimal bizim kulübün eğitici imajını yukarı çeker. Genç yetenekleri gelmeye ikna etmek kolaylaşır. Şu an emekli kurumu olarak bakılıyor dışarıdan.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt