Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.686
- 3.696
- 698
Şampiyonluğu kaybedelim yani bir dahaBir yıl kiralık Tanganga mı yoksa bir yıl daha Donk ile uzatalım mı deseler bin kere Donk derim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluğu kaybedelim yani bir dahaBir yıl kiralık Tanganga mı yoksa bir yıl daha Donk ile uzatalım mı deseler bin kere Donk derim!
Tanganga ve Dieng işi tamam desek,biz bu 3 Türk oyuncusunu nerden oynatcaz ?
Berkan ve Kerem oynadı diyelim 3. Türk mecbur sağ kanat olucak oda kanatların çok güçsüz kalacağı anlamını taşıyor. Ki Keremin bile 1 sezon bu sorumluluğu alamayacağını düşünüyorum
Müthis bir plan cok organize bence buna güvenerek yola cikalim6 ay gider oynamaz Tottenhamda ocakta sene sonuna kadar bidaha kiralarız
Benim anladığım şu hoca illada gedson diyor.olmaz ise yapacağı şey çok çok büyük ihtimal taylanı 8 e çekecek diengi berkan taylan arkasına yerleştirecek .kerem olur barış olur arda olur maça göre 3. Yerliyide bunlardan oluşturacak.ha eğer gedson gelirse dieng alınmış varsayaraktan berkan gedson taylan yapar eğer morutan ve o tarz bi yabancı alınmazsaa kereö barış kanatlarına hazırlıklı olmak lazım.diengi taylana tercih edebilir diye kanatlar yerli olur mecburen
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim anladığım şu hoca illada gedson diyor.olmaz ise yapacağı şey çok çok büyük ihtimal taylanı 8 e çekecek diengi berkan taylan arkasına yerleştirecek .kerem olur barış olur arda olur maça göre 3. Yerliyide bunlardan oluşturacak.ha eğer gedson gelirse dieng alınmış varsayaraktan berkan gedson taylan yapar eğer morutan ve o tarz bi yabancı alınmazsaa kereö barış kanatlarına hazırlıklı olmak lazım.diengi taylana tercih edebilir diye kanatlar yerli olur mecburen
Müthis bir plan cok organize bence buna güvenerek yola cikalim![]()
Bu kadro ilk üçe giremez zaten şu haliyle! Her yıl geriye gidiyor kadro kalitesi.Şampiyonluğu kaybedelim yani bir daha![]()
Cicaldau 'ya zaten değişiklik olsun diye 6.5 mil.€ ödedik kesinlikle oynatmak gibi bir planımız yokturBenim anladığım şu hoca illada gedson diyor.olmaz ise yapacağı şey çok çok büyük ihtimal taylanı 8 e çekecek diengi berkan taylan arkasına yerleştirecek .kerem olur barış olur arda olur maça göre 3. Yerliyide bunlardan oluşturacak.ha eğer gedson gelirse dieng alınmış varsayaraktan berkan gedson taylan yapar eğer morutan ve o tarz bi yabancı alınmazsaa kereö barış kanatlarına hazırlıklı olmak lazım.diengi taylana tercih edebilir diye kanatlar yerli olur mecburen
Ben o filmi beş kez izledim. Altıncıya tahammülüm yok.1 sene oynatiriz överiz sezon sonu gelir opsiyonu olmadigi icin geri döner Oyuncu bizi ister Tottenham vermez sonra oyun yeniden baslar
![]()
maça göre şablon değişikliği olacak mecburen asıl sıkıntı allah korusun kerem sakatlandı yerine yabancı sokamıyorsun
Donk’la falan oynayacağıma Işık Kaan’a şans veririm. Lakayıt davranışları sayesinde bu sene çok başımızı yaktı. Mümkünse bir daha Florya’ya ziyarete bile gelmesinBu kadro ilk üçe giremez zaten şu haliyle! Her yıl geriye gidiyor kadro kalitesi.
Bende onu diyorum iste. 3 yillik planlanmayla yola cikiyoruz diyorlar sonra yine kiralik bela ariyorlar. Sinir bozucuPlan değil bu mevcut olanı sölüyorum. Hep böyle yapılıyor bende rahatsızım bu durumdan
Bence beğenirizİlk 11 için +1 tane yabancı orta saha oynatmaya yerimiz yok, beğensek de beğenmesek de Taylan & Berkan ikilisinin sezonun büyük bir kısmında oynayacağına inanıyorum
Opsiyon olsa dahi alamayacağımiz seviyelerde olurtanganga nin opsiyonsuz olmasi kesin bilgimi?
Bir yıl kiralık Tanganga mı yoksa bir yıl daha Donk ile uzatalım mı deseler bin kere Donk derim!