Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu iki yazdığın zaten birbiriyle çelişiyor.

Oralara yönelmeden önce yüksek maaş verip Avrupa'dan getirdiğin oyuncular yüzünden zaten bu haldesin. Kuzey ülkeleri bile yeteneklerini çift haneden aşağı satmıyorken potansiyel almak istiyorsan Romanya, Arap, Çin gibi liglere yönelmen gerekiyor çünkü Polonya'daki adama gidince seninle alay edip 10 milyon euro istiyor, etmez diyorsun 1 ay sonra satıyor EPL'ye.

Bundan sonra ya bilinen liglerdeki parlayamayan potansiyelleri ya da uzak liglerdeki potansiyelleri alabilirsin eğer derdin potansiyel oyuncu almaksa.

Hazır oyuncu almak istersen de her yerden alırsın, verirsin 2-3 milyon euro maaşı sonra bu maaştan nasıl kurtulucam diye yıllarca ağlarsın.
Okan'lar farklı :)

Valla şahsi görüşüm bu takıma 6 numara sağ kanat ve golcü alınmazsa diğer transferlerin hiç bir anlamı kalmaz

Oyuncuyu Manisa, Konya falan alsa 2 ay sonra "biz niye bulamıyoruz böyle oyuncuları" der muhtemelen

Edit: Gerçi muhtemelen Niğde Fk'ya kiralık verilir demek istedi ama 2. ligde yabancıya izin yok bildiğim

atam ne demiş topçu arap yarımadasında olsa bile bulun getirin demiş. Canım atam yine doğru söylemiş. Menşei önemli değil iyi olsun sisteme uygun olsun yeter.

transfer döneminin sonuna kadar minimum

1 kanat
2 ortasaha
1 stoper
gelecek

falçao
fegh
ozorn
gidecek.

belki ekstra bir scout transferi forvet alırız. bir de jesse yunus kiralık verilir. bir de genç yetenek türk alırız.

Tanganga ve Dieng işi tamam desek,biz bu 3 Türk oyuncusunu nerden oynatcaz ?

Berkan ve Kerem oynadı diyelim 3. Türk mecbur sağ kanat olucak oda kanatların çok güçsüz kalacağı anlamını taşıyor. Ki Keremin bile 1 sezon bu sorumluluğu alamayacağını düşünüyorum

Tanganga ve Dieng işi tamam desek,biz bu 3 Türk oyuncusunu nerden oynatcaz ?

Berkan ve Kerem oynadı diyelim 3. Türk mecbur sağ kanat olucak oda kanatların çok güçsüz kalacağı anlamını taşıyor. Ki Keremin bile 1 sezon bu sorumluluğu alamayacağını düşünüyorum
maça göre şablon değişikliği olacak mecburen asıl sıkıntı allah korusun kerem sakatlandı yerine yabancı sokamıyorsun

Benim beklentilerim:

Tanganga - kiralık
Halil - kiralık
Gedson - kiralık

Genç Sağ Açık - bonservis
Yerli Kaleci - bonservis/free

olursa Türk stoper - kiralık
olursa ofansa fırsat transfer kanat

Akbaba, Taşdemir, Falcao, Ozornwafor, Diagne ayrılık

Türk stoper olursa - Luyındama ayrılık

Ozana teklif yapildi transfer döneminin baslarinda Schalke bu teklifi kabul etmedi. O günden bugüne bazi seyler degisti ve Schalke artik Ozanin maasindan kurtulmak istiyor ve gerekirse sözlesmesi fesh edilecek. Orta yol bulunup kiralik + ops. ardindan geri satin alma opsiyonu gibi farkli cözüm yollari bulunabilir aslinda.
Ben de tam bu yazdıkların yüzünden ciddi ciddi ümidim vardı ama bu sakatlık olayından sonra L. City o işi bitirir 15 milyon €.

maça göre şablon değişikliği olacak mecburen asıl sıkıntı allah korusun kerem sakatlandı yerine yabancı sokamıyorsun

Veya yerine yabancı koyup(gerçi yabancı kanat oyuncumuzda yokta o profilde) başka mevkide yabancı yerine Türk oynatıyosun. 1 Türk sakatlığı 2 mevkiyi etkiliyor.

Sene başından beri diyordum stopere ve sol beke Türk oyuncusu gerekiyor diye alternatif,Umut Meraş ve Kaan Ayhan çözseydik elimiz çok rahat olurdu

Herşey tamam ama cidden kanatlar içime sinmiyor. Mevcut durumda kanatlar muhtemelen Kerem-Emre Kılınç olucak. Şampiyonluğa gidecek takımın kanat oyuncuları değil bunlar gol sıkıntısı çekeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt