Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opsiyon olsa ne olacak ki 15 derler 20 derler o parayı verebilir misin veremezsin böyle bi oyuncuya talip oluyorsan ancak kiralık olacağını bilmen gerek abidik gubidik biri gelip goller yedirip şampiyonluktan edeceğine kiralık adam gelip şampiyon yapsın sonraki sezon şampiyonluk parasıyla başkası da bulunur ilk hedef şampiyonluk olmalı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk’la falan oynayacağıma Işık Kaan’a şans veririm. Lakayıt davranışları sayesinde bu sene çok başımızı yaktı. Mümkünse bir daha Florya’ya ziyarete bile gelmesin
"Işık" görse verir zaten.Emin Bayram'a da verdi şans olmadı.Donk gibi ayağı düzgün,hava toplarında iyi, fizikli,zor sakatlık yaşayan, tecrübeli bir stoperi uygun fiyatla bulmak zor; hocanın pas oyununa da yatkın bir profil.Şimdi onun yerine tıfıl bir stoper koyarsan Semih-Serdar stoper hattı gibi her yan top gol olur, çıkarmak için ugraşır dururuz zaten.Kaldi ki deplasmanda Fener maçlarında olduğu gibi BJK deplasmanında da Lyundama yerine Donk oynasaydı şampiyon bizdik.Defans hattının dağıldığı bütün maçlarda Donk yoktu, Lyundama-Marcao vardı.Hatta Hatay maçında Gedson oynadı.Disiplinsizlik ayrı mesele (teknik direktör ve yönetim disipline edecek oyuncuyu)ama performans olarak hep çok iyiydi.

"Işık" görse verir zaten.Emin Bayram'a da verdi şans olmadı.Donk gibi ayağı düzgün,hava toplarında iyi, fizikli,zor sakatlık yaşayan, tecrübeli bir stoperi uygun fiyatla bulmak zor; hocanın pas oyununa da yatkın bir profil.Şimdi onun yerine tıfıl bir stoper koyarsan Semih-Serdar stoper hattı gibi her yan top gol olur, çıkarmak için ugraşır dururuz zaten.Kaldi ki deplasmanda Fener maçlarında olduğu gibi BJK deplasmanında da Lyundama yerine Donk oynasaydı şampiyon bizdik.Defans hattının dağıldığı bütün maçlarda Donk yoktu, Lyundama-Marcao vardı.Hatta Hatay maçında Gedson oynadı.Disiplinsizlik ayrı mesele (teknik direktör ve yönetim disipline edecek oyuncuyu)ama performans olarak hep çok iyiydi.
Hocam donk mu kaldı adam en son sahada yuruyordu bıze artık farklı oyuncu profıllerı lazım meburıyet olmasaydı donkla yollar coktan ayrılmıstı

Şampiyon olduğumuz senelerde ve aslında liginde bug noktası ön alandaki oyuncuların skorer özelliği. Atanların varsa tutanında iyiyse ligde zaten şampiyonsun.

daha 2 ay önce şampiyonluğu 2 gol yüzünden kaybetmiş takımın kanat oyuncuları kerem veya emre kılınç olmamalı. Mohammed hadi 15 golü bulur ona eyvallah ama kanatlardan o performansı alamayacaz,biz averajla şampiyonluk kaçırdık bu gündeme gelmeli stoperde 2 yabancı kullanacağına 1 tane kullan

geçen sezon ligde

fatih öztürk çöpü-> 8 maçta 5 gol yemiş
okan kocuk-> 10 maçta 11 gol yemiş

muslera-> 22 maç 20 gol yemiş

yerli idare edebilecek veya potansiyeli olan yine idare edebilecek bi kaleci çok çok güzel olurdu çok

2 kanatta da yabancı kullanabilirdik bi ihtimal

bence bizim Berk gayette oynar kalede

Mustafanın bonservisi alınmayacak yüksek ihtimal. Sahada ağırlık koyması lazım. Potansiyelini gösteremiyor bir türlü.
Korkum o ki halil gelse hoca mustafayı tamamiyle siler.hani diyorya orta saha oyuncusu gibi koşmalı.koşsaa bile genede keser.halilin gelmesini istiyorum ama mustafanında silinmesini istemiyorum.çocuğa ciddi şekilde haksızlık var ve buna karşıyım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Korkum o ki halil gelse hoca mustafayı tamamiyle siler.hani diyorya orta saha oyuncusu gibi koşmalı.koşsaa bile genede keser.halilin gelmesini istiyorum ama mustafanında silinmesini istemiyorum.çocuğa ciddi şekilde haksızlık var ve buna karşıyım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tek forvetle lıg yurumez falcao zaten top felan oynamıyor mustafanın yanına halıl sart hatta bır forvet daha bıle lazım 2006 dakı gıbı forvet sayımız fazla ve ıyı olması lazım

Donk uzatmaları oynuyor zaten. EPL topçusunu parlatmayı tercih ederim, en kötü ihtimal bizim kulübün eğitici imajını yukarı çeker. Genç yetenekleri gelmeye ikna etmek kolaylaşır. Şu an emekli kurumu olarak bakılıyor dışarıdan.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Parlatsan alamıyorsun Denayer gibi parlatmasan çöp oluyor paralar ve takım Nzonzi gibi.Eldeki Lyundama ve Alparslan'ı zorlamak daha akıllıca olur kiralık yerine.Takim kimyası açısından Gedson-Gezzal gibi orta saha ve hücumda fark yaratacak kiralık olabilir ancak hele ki yabancı sınırı varken stoperde extra kiralık oyuncu net planlama hatası olur diye düşünüyorum.

Muslera
Boey Tanganga Marcao Pwa
Dieng
Berkan Cicaldau
Morutan Halil Barış

hocanın kafasındaki 3 yerli oyunculu kadro böyle bişey muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt