Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dieng 5M dolara kulubumuze hayırlı olsun bu mevzuda burada kapansın istiyoruz. Zorluk cikarmayın ulan

Yıllardır adam geçebilen, forvete ara pas bırakabilen, kornerden frikikten kafaya top kesebilen hücumcu creatif bir adamımız yok. En son Şino vardı ondan beri yok. Belhanda bunun için alındı güreşçi çıktı

Yıllardır bunu söylüyoruz ama bir türlü bu tipte bir adam alınmıyor. Sonra forvetleri eleştiriyoruz. Diagne bu ligin gol kralı, Mustafa da iyi bir bitirici ama pozisyon oluşturamıyoruz bunlara.

Cicaldau şıno gibi winner bi oyuncu mu bilmiyorum ama tr liginde bu dediklerini yapabileceğini düşünüyorum.winnerlık potansiyeli var gibi sadece buna erişmesi için azimle çok ama çok çalışmalı şu önümüzdeki iki yıl.o zaman ortaya çıkar winner mı değil mi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ha

yaşadığı sakatlık 1 haftalık sakatlık, kovid olmayan zaten kalmadı.

terim taa geçen sezon sonuna doğru oynatmamaya başladı adamı, oynatsa da devre arası hep oyundan aldı. İşin sakatlıkla alakası yok.

İşin sakatlıkla ilgisi var her futbolcu sorun yaşar o iki sakatlıktan sonra ki MM sorumluluk alıp iyileşmeden oynadı, Terim'e bok atmak için istediğin kadar zorla. Kovid sonrası kimisinde sıkıntı oldu, oluyor, olacak. 10 günlük şey diyerek geçiştirilecek durum değil hele de formdayken.

Adamı alıp tüm Euro 2020 maçlarını beraber izlemeleri konusuna girmiyorum bile.

Tamam Tanganga işine soğuğuz da Donk'u tercih etmek ne yahu ? Galatasaray tarihinin en kötü stoperi falan olabilir o herif. Defansif olarak rezalet bir adam , o boya rağmen doğru düzgün kafaya bile çıkamaz. Sırf ayağı iyi diye stoper mi oynatılır , bir sürü hatası var geçen sene de. Kurtulduk çok şükür.

Cicaldau şıno gibi winner bi oyuncu mu bilmiyorum ama tr liginde bu dediklerini yapabileceğini düşünüyorum.winnerlık potansiyeli var gibi sadece buna erişmesi için azimle çok ama çok çalışmalı şu önümüzdeki iki yıl.o zaman ortaya çıkar winner mı değil mi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım öyledir. Mesela Stanciu öyle gibiydi o yüzden istemiştim. Cica o görevi yaparsa çok şey değişir. En iyi ortacımızın Ömer Bayram olması canıma tak dedi artık

Tamam Tanganga işine soğuğuz da Donk'u tercih etmek ne yahu ? Galatasaray tarihinin en kötü stoperi falan olabilir o herif. Defansif olarak rezalet bir adam , o boya rağmen doğru düzgün kafaya bile çıkamaz. Sırf ayağı iyi diye stoper mi oynatılır , bir sürü hatası var geçen sene de. Kurtulduk çok şükür.
Kafaya çıkamayan Donk’un kafa golüyle Antalya’da maç aldık , Fener maçını çevirdik ve sayısız örnek. Ya da Başakşehir maçında Onyekuru’ya yoktan gol attırdı. Tamam beğenmiyor olabilirsiniz zaten top-class falan değil tabiki ama bizim stoper çöpü dolu tarihimizde ben Donk’a rezalet vs demem.

Her oyuncuyu bonservisiyle alamayız. 1 sene kiralık demek bir bakıma Luyindama'dan bu süreçte toparlamasını beklemek de olabilir.

Bonservisiyle alabileceğimiz stoper var da biz mi almadık. Faes'i istesen 10 çekerler.

Tanganga'yı çok beğenmem ama olayı bu açıdan da değerlendirmek lazım.
+1

Defans tandemini 1m€ kurmuş oluyoruz neredeyse

İşin sakatlıkla ilgisi var her futbolcu sorun yaşar o iki sakatlıktan sonra ki MM sorumluluk alıp iyileşmeden oynadı, Terim'e bok atmak için istediğin kadar zorla. Kovid sonrası kimisinde sıkıntı oldu, oluyor, olacak. 10 günlük şey diyerek geçiştirilecek durum değil hele de formdayken.

Adamı alıp tüm Euro 2020 maçlarını beraber izlemeleri konusuna girmiyorum bile.
Babel'in covidden dönmesi 1 ay falan sürmüştü, akbaba da yok bayadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt