Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangisi daha...
*Ucuzdur?
*Topu oyuna sokar?
*Hava toplarında iyidir?
*Fiziklidir?
*Takıma uyum sağlar?
*Aidiyet duygusu yüksektir?
*Tecrübelidir?
*Pozisyon bilgisi olarak yüksektir?
*Gençtir?
*Hızlıdır?...
Gibi kritik degerlendirme soruları sorduğumda son 2 madde harici cevapların hepsi Donk çıktığı için.
Bu saydiklarinin hepsi donkda olsa nolacak. Kac senedir izliyoruz. Kac kere yakmisligi var

sene başında rangers beleşe almış. tam bir ingiliz ortasaha şutları pasları...

mevcut değeri 7 m euro. maaşı yüksek değildir çünkü ingilitere 2. liginden gelmiş.

şuanda çıldırıyorum...

Hepsini ne güzel Bein almıştı. Şimdi yine binbir parçaya bölündü. Yok İtalya ligi Ssport'ta, İngiltere S Sport'ta, NBA, Formula keza orda. Yok Avrupa Ligi Exxen'de, Konferans Ligi Flash TV'de, ŞL Kral TV'de falan bu nedir ya.

Beinin Allah belasını versin. Ahmet’e 3 lira Mehmet’e 5 lira farklı fiyatlar. İptal etmeye çalışırsın dert, gece gündüz arar taciz ederler dert. Yayıncılık desen fiyasko. 8 aydır ssport kullanıyorum mis. Fiyatı belli kampanyası belli, decoderiydi çanağıydı yok. İnşallah bunlar alır seneye ihaleyi. Exxen e elim gitmez. O yüzden şamp ligi işi yalan benim için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ucuz olabilir evet
topu da belki bir nebze daha iyi oyuna sokuyor olabilir
hava toplarında sadece uzun, sivas maçında gördük biraz iyi sıçrayana karşı o kdr dominant değil
fizikli evet ama diğer heriften iyi diyebilir miyiz meçhul. alanya maçında da bi omuz yedi diye yere atlayıp gol yedirmişti
uyum sağlar, aidiyet ok.
tecrübelidir ok
pozisyon bilgisi olarak yüksektir? donk mu? diğer herifi bilmiyorum ama donk bu konuda çok mahir değil
hızlıdır - > en mühim kategori bu, donk olduğu zmn kontralar baş ağrıtıyor, bu herif eğer ki hızlıysa bu konuda çok işimize yarayacaktır
Tanganga'yi alt yaş gruplarında oynadığı için İngiliz sanıyor herkes,adam Kongolu.Elimizde daha iyisi var zaten Lyundama.Ligimizde de Tserand oynuyor Fener'de(ne hallere düştüğünü biliyoruz), seviyeleri bu.Bırak Kongo'yu Afrikalı stoper de almam ben.Chedju,Dany olayı felan bahsedilmişti önceki sayfalarda.İngiliz(sadece güce dayalı bir anlayış var stoperde) değil de kıta Avrupa'da başka alt yapı alsa (Almanya, Hollanda, Belçika vb.)belki Boateng,Denayer gibi yine evet derim ama bu şekilde faydalı olacağına hiç inancım yok.O yüzden yine Lyundama oynar diyorum.Ha olurda inşallah performans verir Denayer gibi Galatasaray'imiza fayda sağlar,yeter ki biz haksız çıkalım da mutlu olalım derim ama ne yalan söyleyeyim, inancım yok.

sene başında rangers beleşe almış. tam bir ingiliz ortasaha şutları pasları...

mevcut değeri 7 m euro. maaşı yüksek değildir çünkü ingilitere 2. liginden gelmiş.

şuanda çıldırıyorum...

Gizli fantezilerimden biridir.
Ortasahanın ortasına lampard veya gerrard gibi bir ingiliz oyuncu alıp, onlar gibi kaptanlık yapması.
Arena'da Fenere uzaktan saplayıp ellerini kaldırıp taraftara koşan tam bir lider, otoriter futbolcu.

Luyi daha iyi pas atıyor yani :asd:

Bunda Mou çöpünün oynattığı sistemin büyük payı var bence. Geçen sene en zayıf rakibe karşı bile topu rakibe bırakıp uzun toplarla kontra deniyordu takım. Uzun top oynamaya çalışması istatistiklerini düşürmüş olmalı. Ayrıca takım oyunu geride kabul ettiği için stoperlerin üzerine de çok yük biniyordu. Bu nedenle de pas istatistiği düşmüş olabilir. Tanganga'nın ayağı Marcao kadar iyi değil ama Luyi kadar da kötü değil bence. Bu arada Luyi bize ilk geldiğinde oyunun yönünü uzun topla çok güzel değiştirebiliyordu. Sakatlıktan sonra bu özellik silindi adamdan resmen.

Tanganga'yi alt yaş gruplarında oynadığı için İngiliz sanıyor herkes,adam Kongolu.Elimizde daha iyisi var zaten Lyundama.Ligimizde de Tserand oynuyor Fener'de(ne hallere düştüğünü biliyoruz), seviyeleri bu.Bırak Kongo'yu Afrikalı stoper de almam ben.Chedju,Dany olayı felan bahsedilmişti önceki sayfalarda.İngiliz(sadece güce dayalı bir anlayış var stoperde) değil de kıta Avrupa'da başka alt yapı alsa (Almanya, Hollanda, Belçika vb.)belki Boateng,Denayer gibi yine evet derim ama bu şekilde faydalı olacağına hiç inancım yok.O yüzden yine Lyundama oynar diyorum.Ha olurda inşallah performans verir Denayer gibi Galatasaray'imiza fayda sağlar,yeter ki biz haksız çıkalım da mutlu olalım derim ama ne yalan söyleyeyim, inancım yok.

Tanganga doğma büyüme İngiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt