Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 agustosta hibrid çim de eklenecekmiş.acaba altına yeni drenaj sistemi de koydular mı?
Önceki drenaj sistemi sadece tek bir sistemmiş sadece en ve boy olarak ana drenaj sistemi geçiyormuş ama bu sefer yapılan da 5x5 drenaj sistemleri koyuldu hatta şu an yapan firma önceki sistem ve boruları gördükten sonra baya şok olmuşlar su tahliyesinin imkansız olduğunu vurgulamışlar. Drenaj sistemlerinden sonra ısıtma sistemleri de yenilendi artık ısıtma konusunda da hiçbir sıkıntımız kalmadı. Bundan sonra ki süreçte kar, kış konusunda sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum ciddi emek harcandı.

4 yılda(önceki 2 yıl ön libero oynadı ve kiralık gitti) stoperde oynadığı 3 maçtan fazlasını sayamazsiniz(Alanya kupa maçı, Karagümrük maçı ve BJK maçı). Halbuki kurtardığı maç sayısı bile bu hatalardan kat kat fazladır.Herkesin ayıla bayıla anlattığı Marcao bile ondan fazlası hata yapmıştır.Hatta arttırıyorum Marcao bile Dink'in olmadığı maçlarda performans verememektedir...Bu 4 senede 2 şampiyonluk,bir averajla ikincilik bir de pandemi öncesi zirvede takım vardı.Bundan sondaki ilk sezonu, defans hattında ki stoper performanslarını daha dikkatli izleyeceğim.Fiyat performans beklentisi olarak acaba takım nerelerde olacak?
E ona bakarsan belhanda da bize 2 sampiyonluk kazandirdi, onu tutup cicaldau almasaydik 1.5m yeni sözlesme imzalardi bons derdi de yoktu.. Artik donkun kullanma tarihi gecti. Tanganga yerine donk degilde isigi tercih etsen anlardim da neyse

Bunlar parayı nerden buldu da menemenden pirzolaya geçiyorlar böyle. Başkanları mevcut kadro bile limitimizi aşıyor diye anlatıyordu.

İnş oynamazlar rtaş. Oynamazlarsa bunlar fena batar
Rahat olabilirsin rtaş. Naingolanı falan alamazlar. Ama dürüst olayım Teixeira bu ligte şov yapar. Ghezzal'i de çok istedim bize. Ama geçen seneki takımdaşlıkları falan olmayacağı için şampiyon falan olamazlar. Çokta para verecekleri için tekrardan çeşitli kahvaltılık yemeklerine geri dönerler.

Rahat olabilirsin rtaş. Naingolanı falan alamazlar. Ama dürüst olayım Teixeira bu ligte şov yapar. Ghezzal'i de çok istedim bize. Ama geçen seneki takımdaşlıkları falan olmayacağı için şampiyon falan olamazlar. Çokta para verecekleri için tekrardan çeşitli kahvaltılık yemeklerine geri dönerler.
Her başkan belli bi süre sonra kolaya kaçıp taraftarın gönlünü eylemeye çalışıyor nedense bizim ülkede. Harbi şu kontratların manası yok. Kimse de geçmişten örnek de almıyor

Her başkan belli bi süre sonra kolaya kaçıp taraftarın gönlünü eylemeye çalışıyor nedense bizim ülkede. Harbi şu kontratların manası yok. Kimse de geçmişten örnek de almıyor
Beter olsunlar. Galatasaray harici hiç bir kulüp umrumda değil. Bu sene bu şımarıklığa müsade etmeyiz.

Nainggolan alsalar ne olacak ki maaş bütçeleri geçen sezonun 2 katı artacak üstüne takım yaş ortalamaları 30'a dayanacak seneye en ufak başarısızlıklarında o kontratlarla 3 senelerini çöpe atacaklar keşke alsalar.

Şu an ülkede en doğru transfer politikasını biz uyguluyoruz 2-3 sene sonrasında ciddi güçlü hale geleceğiz belli düzeni oturttuktan sonra üstüne koya koya ambargo koyarız.

Bunda Mou çöpünün oynattığı sistemin büyük payı var bence. Geçen sene en zayıf rakibe karşı bile topu rakibe bırakıp uzun toplarla kontra deniyordu takım. Uzun top oynamaya çalışması istatistiklerini düşürmüş olmalı. Ayrıca takım oyunu geride kabul ettiği için stoperlerin üzerine de çok yük biniyordu. Bu nedenle de pas istatistiği düşmüş olabilir. Tanganga'nın ayağı Marcao kadar iyi değil ama Luyi kadar da kötü değil bence. Bu arada Luyi bize ilk geldiğinde oyunun yönünü uzun topla çok güzel değiştirebiliyordu. Sakatlıktan sonra bu özellik silindi adamdan resmen.
0-20mlik paslara baktım reis. 20+da Luyi hala kötü değil o kadar ama kısa mesafede kötü.

Tanganga'nın bu pas verisi çok kötü yani uzun top diyemeyiz buna, bek ya da orta sahaya attığı toplar genelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt