Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E ona bakarsan belhanda da bize 2 sampiyonluk kazandirdi, onu tutup cicaldau almasaydik 1.5m yeni sözlesme imzalardi bons derdi de yoktu.. Artik donkun kullanma tarihi gecti. Tanganga yerine donk degilde isigi tercih etsen anlardim da neyse
Bari bi fıkra anlatayım da durumu özetleyeyim o zaman...
Hocaya bir gün camideyken cenaze getirmişler ve sormuşlar, nasıl biriydi hocam, iyi miydi merhum? demişler.Hoca da demiş ki "ne bileyim, hiç görmedik ki kendisini buralarda"demiş.O hesap hiç Işık'ı görmedik ki!..

Berkan'ı da İsviçreli diye aldık herhalde keza Halil'i de Hollandalı santraforumuz olsun diye bekliyoruz.Ah GSC ah!..
Senin yaklaşımın ırkçılık olur bu durumda.
Avrupa'da yetişen Afrikalı ile Afrika alt yapılarında yetişen aynı olmuyor.

Kökene laf ediyorsan genetik olarak sorunlu demek istiyorsun, yanılıyor muyum? Hoş bir yaklaşım değil.

Bari bi fıkra anlatayım da durumu özetleyeyim o zaman...
Hocaya bir gün camideyken cenaze getirmişler ve sormuşlar, nasıl biriydi hocam, iyi miydi merhum? demişler.Hoca da demiş ki "ne bileyim, hiç görmedik ki kendisini buralarda"demiş.O hesap hiç Işık'ı görmedik ki!..
Bende söyle cevap vereyim. Senin tanganga mi donk mu deseler bin kere donk diyorsun ya bende binkere donkun karsisindaki diyeyim konuyu kapayalim

Biz de yapıyoruz kanka aynısını. Türk insanının genlerinde var sanırım. Bi yerden sonra sapıtıyor. O yüzden hiç kimseye 1 dönemden fazla başkanlık vermeyeceksin
Ben bu planlamadan bu yüzden korkuyorum. Bir kaç net adam lazım. Oyuncuları komple genç yapmak demek sabır demek. Şimdi iyi hoş kadrolar tatlı tatlı yazılıyor ama tatanga bir hata yaptığında, çikildau bir yanlış yaptığında genç oyuncu alalım diyenler ilk koşacak olanlar sopalarıyla. Sabır ve geleceği hiç düşünmeyen bir ülkeyiz. Bu ülkede hele Galatasaray gibi şampiyonluk harici başka hiç bir parolası olmayan bir takımda bu planlamayı yapmak daha zor. Ben doğru görsem de planlamayı eksik görüyorum. Bir düzen bir kemik kadro oluşturulup, kritik yerlere paraya kıyılıp iyi oyuncular alınıp etrafında 2-3 tane genç yerleştirme taraftarıyım her zaman. Biz bir Altınordu değiliz, olmayız da. Biz şampiyonluğa oynayan bir kulübüz, yani x oyuncusu y oyuncusu gelişecek diye şampiyonluk giderse yazılacakları tahmin bile edemiyorum.

Tanganga işi umarım olmaz hem opsiyonsuz hem gelmeye istekli olmadığı söyleniyor hemde sakatlık sorunu var. Kaan'ı oynatalım hiç değilse bir kazancımız olur.

Önceki drenaj sistemi sadece tek bir sistemmiş sadece en ve boy olarak ana drenaj sistemi geçiyormuş ama bu sefer yapılan da 5x5 drenaj sistemleri koyuldu hatta şu an yapan firma önceki sistem ve boruları gördükten sonra baya şok olmuşlar su tahliyesinin imkansız olduğunu vurgulamışlar. Drenaj sistemlerinden sonra ısıtma sistemleri de yenilendi artık ısıtma konusunda da hiçbir sıkıntımız kalmadı. Bundan sonra ki süreçte kar, kış konusunda sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum ciddi emek harcandı.
muhtemelen tüm bunlara harcadığımız para en ucuz oyuncumuzun bir aylığı etmiyordur :)

Bence Halil bizim icin kilit oyuncu transferi. Halil cunku orta sahadaki yada kanat rotasyonun yabanci kontenjani icin onemli. Son yarim saat Mohammedi cikarip Halili koyarken (yada tersi tabii), Keremi cikarip yabanci kanat oyuncuyu oyuna alabiliyoruz vs.

Halil Dervisoglu sart bence.

Tecrübeli kalitesi tartışılmaz bir sağ açık kesin şartt pas kalitesi yüksek skor asist katkısı yapacak biri hatta falcao giderse
forvette şart halen stoperle uğraşıyoruz

Senin yaklaşımın ırkçılık olur bu durumda.
Avrupa'da yetişen Afrikalı ile Afrika alt yapılarında yetişen aynı olmuyor.

Kökene laf ediyorsan genetik olarak sorunlu demek istiyorsun, yanılıyor muyum? Hoş bir yaklaşım değil.
Irkçılık toptan reddedersek olur.Benim söylediğim bazı pozisyonda bazı alt yapı ve ülke profilleri uygun değil.Örneğin stoper için İskandinav, ön libero için Afrika, kanat bek için Brezilya vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt