Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftarın hala ağzı yanmamış Alex istiyor verelim 3 yıllık sözleşme bir güzel sömürsün nasıl olsa gelen geçen sömürüyor :D

Bir an önce bir stoper ve kanat oyuncusu alalım da yeter ki ondan sonra kiralık Halil ve Gedson geliyor mu gelmiyor mu onu bekleriz. Bence Gedson takım dışı kalıp geriye gitmek istemez, zaten 1.5 sene hiç oynamadı çocuk 21 yaşında geldi Galatasaray 'da kötü de olsa oynaya oynaya yeniden kendini buldu. Şimdi iyi kötü oynama alışkanlığı edinmiş Galatasaray 'la sonra gitmiş Portekiz u21 ile finale kadar çıkmışken yeniden Benfica 'da yedek klübesinde olur da acaba oynatırlar mı diye beklemek istemez herhalde.

Bir an önce bir stoper ve kanat oyuncusu alalım da yeter ki ondan sonra kiralık Halil ve Gedson geliyor mu gelmiyor mu onu bekleriz. Bence Gedson takım dışı kalıp geriye gitmek istemez, zaten 1.5 sene hiç oynamadı çocuk 21 yaşında geldi Galatasaray 'da kötü de olsa oynaya oynaya yeniden kendini buldu. Şimdi iyi kötü oynama alışkanlığı edinmiş Galatasaray 'la sonra gitmiş Portekiz u21 ile finale kadar çıkmışken yeniden Benfica 'da yedek klübesinde olur da acaba oynatırlar mı diye beklemek istemez herhalde.
Gedson ve Tanganga geldi diyelim. Nasıl kadroya 3 türk yazıcaz merak ediyorum. Taylan-Berkan-Cica-Gedson yapıp Gedsonu sağa atar Terim' de herhalde Benfica gibi.

Bu teixeira'nin ayağına en son ne zaman meşin yuvarlak değdi acaba? Gelip bir iki gol atip kenara cekilir. Mesiktasimin paralarını yer catir catir.

->
1628173577669.webp

Hayatında bir defa bile izlemedigine eminim.Sadece rakip aldı tu,kaka diyorsun.Onun için ne dersen haklısın diyorum.
Ortalama bir futbol seyircisi bile tekşeyrayı en az 5-6 maç denk gelip izlemiştir ki bu en az 5 sene önceki maçları için geçerli bir durum . Yani uzatmadan yazayım 15 a 15 g katkısı versin seçtiğin forumdaşa yemek ısmarlayabilirim

Adam İngiltere'de doğmuş İngiltere'de büyümüş bütün eğitimini orada almış. Buna rağmen kökeni Kongo olduğu için ondan iyi stoper olmaz diyorsanız bunun adı ırkçılıktır.
Kongo'da doğsa büyüse de kötü stoper derim, ayrım yapmıyorum.İyi stoper demem için oyuncunun teknik, fizik, devamlılık yanında mental ve psikolojik olarak da hazır olması lazım.Asil ırkçılık sizde,adam İngiltere'de yetişiyor ise iyi Lyundama gibi Kongo'da yetişiyor ise kötü.Halbuki aynı insan bunlar.İyi olsa iyi de deriz zaten.Bana göre Lyundama fersah fersah üstün diyorum zaten,biz bu profilde oyuncu alırsak kalite artmaz, sadece sayı artar.Uyariyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt