Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.636
- 6.580
- 648
gedson gibi birini bulmak su vakitten sonra malesef cok zor gercekci olmak gerekirse.Taylan-Cica-Berkan orta sahasi cok yetersiz. Gedson olmuyorsa alternatiflerine yonelmek lazim acil. Ayrica sag kanatta cok yetersiz. Solda Kerem Baris Babel idare eder. Mutlaka bu pozisyonlara transfer sart. Ama gordugum kadariyla sadece sag stoper girisimlerimiz var.
sertlik vb durumlar adina bende yetersiz goruyorum dm ve civarini.... melo,casemiro turu profil olsa arkana yaslan ondekiler fisi ceksin...
fakat eldeki >
taylan,berkan fazla sert olmayan bir birliktelik olsa da, eldeki mevcutlar arasinda aytac alternatif gibi...
diger yandan *cicaldau kendi basliginda da nacizane belirttigim gibi 4231 de ondeki 3lunun ortasinda verim ve efektifligi bekledigimiz gibi vermesi olasi... daha geride vs oynatmak benzer rakamlari bulma adina mani olacaktir , dolayisiyla rakip ceza sahasindan uzak oynatmak kendi efektif ve verimine sekte vurur kanimca...
*babel'i mumkun olsa elden cikarilsa, bundan sonra anca rotasyonda son 20 dk vs oynamali kalacaksa da...en verimsiz oyuncu profili < > ball hog yapan tur. basit sade efektif ve yerinde oynamak varken...
nacizane gozlemim;
*kerem futbolun dogrulari konusunda malesef yetersiz olsa da - salt kendi bireysel yetenegi ,enerjisi ve acligiyla bir sekilde faydalaniriz diye dusunuyorum.ozellikle ligde efektifligi ve verimi devam eder mevcut oyun anlayisimizda.
*baris konusunda pek fikir getiremiyorum izlemedigimden dolayi...
*ogulcan ceza konusu olmasaydi ,sag kanat ve bu civar olusumlarda ilk yazacagim mevcut kadrodaki isim olurdu....
oyun karakteristiginden dolayi bu tur utilty tarz oyuncular onemli katki veriyorlar genel sezon yarisinda.
umarim gedson bir sekilde hal edilir. en elzem profil nazarimda.