Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Teixeira'nın son oynadığı kulüp kapatılmış. Yani bildiğin kapanmış kulüp, kepenk vurmuş kapatmışlar kulübü komple. İlginç gerçekten.

Alex Teixeira'nın son oynadığı kulüp kapatılmış. Yani bildiğin kapanmış kulüp, kepenk vurmuş kapatmışlar kulübü komple. İlginç gerçekten.
Senede 16 milyon euro alıyormuş orada, 4 yılda 64 milyon euro almış adamlar batmıştır muhtemelen.

bjkli bir arkadaş ile konuştum, bu senede şampiyon olacaklarını çok güzel kadro kurduklarını söyledi. Unuttukları bir şey Fatih hoca mutlu ve kaybedecek lüksü kalmadı. Benim bildiğim hoca ganyancıya koymadan emekli olmaz.

Teixeria-Gezzal-Dacosta
Fegholi-Babel-Falcao

İdim olarak benzer kalitedeler ama bizdekiler yatıyor, bakalım bjkdekiler ne yapacak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Da costa kim ? Yeni mi aldılar ?

Bizimki daha kaliteli bu arada. Babel'in gelmesini istemedim, hiç bir zaman oyun stilini beğenmedim. Fegholuyi tam bilmiyordum ama 2 şampiyonlukta katkısı büyüktü, sonra yatışa geçti bay göbek :D Falcao ise sakat olmasa ligte gol kralı olurdu her türlü.Sakatcao olmasaydı mükkemel bir forvet izleyecektik.

Bonservisini alamayacağımız için gelmesine gerek yoktu böylesi daha iyi gitsin tottenham da 4-5'nci stoper olarak devam etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt