Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu emre kılınçı babelin yerine sol açık başlatsan ne kaybedeceksin acaba? Adamı bize getiren mevkisi o değil mi zaten.. Tüm sezon adamı oynattın güvendin rakip 10 kişi kapanacağı belli zaten aytacın yerine koy madem.. hucumda sürekli aynı pasları yapıyoruz bir takım hiç mi yeni bir şey çalışmaz arkadaş..

İnanılmaz kötü işler yaptı kabul ediyorum,bu gece bende çıldırdım ama hemen silmeyin derim.
Ya çok uzun zamandır kurtarabileceği toplara uzanamadığını görüyorduk da Muslera bu çıkar bir maç alır herşeyi unutur diyorduk da artık eliyle maçları vermeye başladı peş peşe

Oyun kurucu ozelligi olan bir kanat oyuncusu ve Baros tarzi bir forvet sart bu takima. Aldiklari Rumen oyuncu Belhanda'nin ofansa yaptigi katkinin en az yuzde 25 fazlasini yapamayacaksa bir tanede orta saha oyuncusu lazim kesinlikle. Bence bu transferler DOS transferinden daha onemli.

Luyindama'nın üst üste oynayacağı iki üç maça ihtiyacı var. Acele etmeyin, toparlayacaktır.

Aha buraya yazıyorum, toparlayacak. Onun eksiği sadece maç eksiği. Beni asıl korkutan Marcao ve Muslera'nın halleri.

Bir de orta saha oyuncularımızın hiç biri geriden topu alınca tek hamlede yüzünü rakip kaleye dönemiyor. Bu büyük bir sorun. Hagi, Snijder gibi oyuncuları özel yapan en önemli özelliklerden biriydi bu.

Ya çok uzun zamandır kurtarabileceği toplara uzanamadığını görüyorduk da Muslera bu çıkar bir maç alır herşeyi unutur diyorduk da artık eliyle maçları vermeye başladı peş peşe

Herkesten beklerdim ama bu tecrübede Muslera gibi bir kaleciden bu kadar hata beklemezdim,en yakın zamanda eski günlerine döner umarım. Birde kaleci aramayalım zaten stoper,ön libero ve kanatlar yok.

Şu şurda oynasaydı bu burda oynasaydı muhabbetlerini geçelim arkadaşlar. Şu takıma karşı orta sahayı geçemedik farkında değilmisiniz

bir cinarin yok olusunu bugun hep beraber gorduk yeter artik ardalar babeller aytaclar alpaslanlar psv takimsa bu ney hoca olmuyor bence zorlama takim batmadan git artik ben bunu yaziyorsam emin olun takim bitmistir burak baskani sen getirdin ama sen artik dinlen hocam biraz zorlamayalim bence

Luyindama'nın üst üste oynayacağı iki üç maça ihtiyacı var. Acele etmeyin, toparlayacaktır.

Aha buraya yazıyorum, toparlayacak. Onun eksiği sadece maç eksiği. Beni asıl korkutan Marcao ve Muslera'nın halleri.

Bir de orta saha oyuncularımızın hiç biri geriden topu alınca tek hamlede yüzünü rakip kaleye dönemiyor. Bu büyük bir sorun. Hagi, Snijder gibi oyuncuları özel yapan en önemli özelliklerden biriydi bu.
David beckham 2 hafta idman yapar iyi takımda forma giymeye başlar ama o lyundama denen şahıstan bu saatten sonra ne köy ne kasaba nede belde olur

Vallahi bu saatten sonra 3e 5e bakmadan ghezzalı getirmek lazım. Onun gibi birinin yaratıcılığına çok ihtiyacı var takımın. Diğer kanada da sol ayaklı çizgiyi iyi kullanan biri lazım
Çok yanlış. Ghezzal adam mı geçiyor?

Bize adam eksilten tempolu kanat lazım. Bıktım artık 60. Dk da oyundan çıkan bitik oyunculardan.

Herkesten beklerdim ama bu tecrübede Muslera gibi bir kaleciden bu kadar hata beklemezdim,en yakın zamanda eski günlerine döner umarım. Birde kaleci aramayalım zaten stoper,ön libero ve kanatlar yok.
En başta kaleci antrenörü ile yolları ayırmak gerekiyor diyeceğim de Fatih Terim orda da ahbap çavuş ilişkisini kurmuştur kesin Necati gibi Selçuk gibi Fatih Terim karşısında ağzını bile açamıyordur kaleci antrenörümüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt