Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.882
- 8.673
- 1.933
Makas açılıyor diyip st. Johnu yenme. Ne konuşuyorsun hoca?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Unutma renktaş başkanımız daha 40 milyon hibe ve 100 milyon sponsorluk anlaşması yapacakFFP bitti ya rahat rahat transfer yapıyoruz artık, takımı görmüyormusunuz akıyor maşallah, gençlere basıyoruz paraları hepsi kanatlandı uçuyor.
Olmayan bir şeyi silemezsin.İnanılmaz kötü işler yaptı kabul ediyorum,bu gece bende çıldırdım ama hemen silmeyin derim.
Ya çok uzun zamandır kurtarabileceği toplara uzanamadığını görüyorduk da Muslera bu çıkar bir maç alır herşeyi unutur diyorduk da artık eliyle maçları vermeye başladı peş peşeİnanılmaz kötü işler yaptı kabul ediyorum,bu gece bende çıldırdım ama hemen silmeyin derim.
Ya çok uzun zamandır kurtarabileceği toplara uzanamadığını görüyorduk da Muslera bu çıkar bir maç alır herşeyi unutur diyorduk da artık eliyle maçları vermeye başladı peş peşe
David beckham 2 hafta idman yapar iyi takımda forma giymeye başlar ama o lyundama denen şahıstan bu saatten sonra ne köy ne kasaba nede belde olurLuyindama'nın üst üste oynayacağı iki üç maça ihtiyacı var. Acele etmeyin, toparlayacaktır.
Aha buraya yazıyorum, toparlayacak. Onun eksiği sadece maç eksiği. Beni asıl korkutan Marcao ve Muslera'nın halleri.
Bir de orta saha oyuncularımızın hiç biri geriden topu alınca tek hamlede yüzünü rakip kaleye dönemiyor. Bu büyük bir sorun. Hagi, Snijder gibi oyuncuları özel yapan en önemli özelliklerden biriydi bu.
Çok yanlış. Ghezzal adam mı geçiyor?Vallahi bu saatten sonra 3e 5e bakmadan ghezzalı getirmek lazım. Onun gibi birinin yaratıcılığına çok ihtiyacı var takımın. Diğer kanada da sol ayaklı çizgiyi iyi kullanan biri lazım
En başta kaleci antrenörü ile yolları ayırmak gerekiyor diyeceğim de Fatih Terim orda da ahbap çavuş ilişkisini kurmuştur kesin Necati gibi Selçuk gibi Fatih Terim karşısında ağzını bile açamıyordur kaleci antrenörümüzHerkesten beklerdim ama bu tecrübede Muslera gibi bir kaleciden bu kadar hata beklemezdim,en yakın zamanda eski günlerine döner umarım. Birde kaleci aramayalım zaten stoper,ön libero ve kanatlar yok.