Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl da aynı mesajı atmıştın muhtemelen, üst üste bayağı oynadı bence.

Hayır geçen sene öyle bir mesaj atmadım, sadece futboldan ve futbolcudan iyi anlıyorum diyelim.

Aslinda marcaoyu iyi para ya satip kongo connection yapacan. Herkes luyiye saldiriyor marcao Havada bile iyi degil ama pas atiyor. He pas atiyor onuda topu on saat ayaginda tutarak. Bi stoper topu ayaginda cabuk cikarmali orta sahaya biranönce kazandirmali, bizim maestro oyunu kuracak önce bi. Bi stoperin kafa golü olmazmi. Okadar abartili.

Marcao'nun ilk geldiği zamanlardaki halini biliyoruz, yetenekleri gerçekten çok fazla. Devre arası gelip ligde fark yaratmıştı ve şampiyon olmuştuk. Ama son zamanlarda hep geri gitti. Yetersiz antrenman veya mental eksiklik olabilir bilmiyorum. Ama hoş değil son zamanlardaki hali. Vasat bir oyuncu görünümünde.

Okadar topcu geldi etti, hic mi bir insan gözü kapali ilk 11'e adam yazamaz, o les bu les...nedir bu ciktiranin cocugu...anlamadim gitti.
Sayabildiklerim 11'in yarisini gecmez.

Luyindama'nın üst üste oynayacağı iki üç maça ihtiyacı var. Acele etmeyin, toparlayacaktır.

Aha buraya yazıyorum, toparlayacak. Onun eksiği sadece maç eksiği. Beni asıl korkutan Marcao ve Muslera'nın halleri.

Bir de orta saha oyuncularımızın hiç biri geriden topu alınca tek hamlede yüzünü rakip kaleye dönemiyor. Bu büyük bir sorun. Hagi, Snijder gibi oyuncuları özel yapan en önemli özelliklerden biriydi bu.
Geçen yıl toparlar diye çok bekledim. Sonu hüsran maalesef ilk geldiği seviyeye geri dönemez boss'umuz.

Son 3 senede 99 topcu geldi gitti hepsi mi kötü
12873.jpg

Başka mevkilerden feragat edip alınabilirdi tabii de hoca herhalde Berk de olsa Fatih de olsa farketmez diye düşündü
adam kendi ağzıyla Musleranin tatile ihtiyacı olduğunu söylüyor okan'i gönderiyor, monaco fln bile ölü yatalak falcao'yu tak diye göndermedi biz teklif geldiği gibi yedek kaleciyi veriyoz yavv şaka gibi allahim yardım et

Orta saha ve kanatlara üretici oyuncu lazim. orta saha komple degismeli. berk fena degildi ama bir mactan bir sey demek biraz zor olur. ama aytac olsun, taylan olsun bence ikiside yetersiz.

keremde kalitesizlikten begeniliyor. oda bos. ne zaman ne yapacagini bilmiyor. her topu önce istop edip bir sürüyüm diyor.

Mac konusunda sordum, buraya da ekleyeyim. Bu Omer neden surekli elini kaldiriyor duran top kullanirken ? Gercekten bilmedigim birsey mi var merak ettim futbol adina ?

Hocanın artık emekliye ayrılıp hem kendisi için hem de bizim için en doğru ve sağlıklı kararı alması lazım. Ders almam ders veririm diye diye bir arpa boyu yol alamadık. Transferlerle düzelecek iş değil bu, şampiyon yapsa da net bırakmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Musleradaki sorun geçen sene oynadığı andan itibaren bayağı aynı ayağının kırılması acayip korkak yapmış. Direkt ikili çarpışmalarda kaçıyor yakınında oyuncu olunca çarparım bişey olur diye panikliyor.

Takıma çok net kişisel gelişim için mentor gerekli. Geçen sene yediği gollere bakın hep ayağını kullanmamaya özen gösterip izlemesi bu seneki de dizden aşağısını koruyup vücudunu çok yanlış şekle sokması bu da rakibi avantaj olarak dönüyor.

Aynı sorun emre akbaba'da var ve bu muslerayı ekstra etkiliyor iki kere bende kırarsam diye.
ben musleranın dizleri üstüne çökmesine cok fazla kızmadım dediğin gibi olabilir kendini sakınabilir;adamı niye düşürüyosun aklıma geldikçe sinirleniyorum;marcao yetişebilir elinle yumruklayabilirsin adam vursa bile en fazla gol olur;genc kaleci olsa panik yaptı refleksle çekti dicem ama muslera yapamaz bu hatayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt