Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Sol bek Emre Tastemir var beyefendi ne zaman top oynar bilemiyoruz .Sol beki değil alternatifi bile ömer bayram olan ve duran toplarını ömer bayramın kullanığı takımdan bi cacık olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek Emre Tastemir var beyefendi ne zaman top oynar bilemiyoruz .Sol beki değil alternatifi bile ömer bayram olan ve duran toplarını ömer bayramın kullanığı takımdan bi cacık olmaz.
Geçen yıl da aynı mesajı atmıştın muhtemelen, üst üste bayağı oynadı bence.
Aslinda marcaoyu iyi para ya satip kongo connection yapacan. Herkes luyiye saldiriyor marcao Havada bile iyi degil ama pas atiyor. He pas atiyor onuda topu on saat ayaginda tutarak. Bi stoper topu ayaginda cabuk cikarmali orta sahaya biranönce kazandirmali, bizim maestro oyunu kuracak önce bi. Bi stoperin kafa golü olmazmi. Okadar abartili.
gözlerini bağlarız otursan yeter kaledeyok la ben toptan korkarım
Yok aga başka kalecinasıl yani?
rövanşta balaban mı duracak kalede?
Başka mevkilerden feragat edip alınabilirdi tabii de hoca herhalde Berk de olsa Fatih de olsa farketmez diye düşündüBaşka yok mu altyapıdan çıkan oyuncu
Geçen yıl toparlar diye çok bekledim. Sonu hüsran maalesef ilk geldiği seviyeye geri dönemez boss'umuz.Luyindama'nın üst üste oynayacağı iki üç maça ihtiyacı var. Acele etmeyin, toparlayacaktır.
Aha buraya yazıyorum, toparlayacak. Onun eksiği sadece maç eksiği. Beni asıl korkutan Marcao ve Muslera'nın halleri.
Bir de orta saha oyuncularımızın hiç biri geriden topu alınca tek hamlede yüzünü rakip kaleye dönemiyor. Bu büyük bir sorun. Hagi, Snijder gibi oyuncuları özel yapan en önemli özelliklerden biriydi bu.
Son 3 senede 99 topcu geldi gitti hepsi mi kötü
neyse akın akın ustumuze gelecek halleri yok. kaleyi bulan max 3 şutları olur. sıvamasa kafi.Yok aga başka kaleci
Duran top ustası , sol şeritlerin rüzgarı Omar Bayramd
Müthiş bir saf yetenek
adam kendi ağzıyla Musleranin tatile ihtiyacı olduğunu söylüyor okan'i gönderiyor, monaco fln bile ölü yatalak falcao'yu tak diye göndermedi biz teklif geldiği gibi yedek kaleciyi veriyoz yavv şaka gibi allahim yardım etBaşka mevkilerden feragat edip alınabilirdi tabii de hoca herhalde Berk de olsa Fatih de olsa farketmez diye düşündü
Fatih Terim in prensiMüthiş bir saf yetenek
ben musleranın dizleri üstüne çökmesine cok fazla kızmadım dediğin gibi olabilir kendini sakınabilir;adamı niye düşürüyosun aklıma geldikçe sinirleniyorum;marcao yetişebilir elinle yumruklayabilirsin adam vursa bile en fazla gol olur;genc kaleci olsa panik yaptı refleksle çekti dicem ama muslera yapamaz bu hatayı...Musleradaki sorun geçen sene oynadığı andan itibaren bayağı aynı ayağının kırılması acayip korkak yapmış. Direkt ikili çarpışmalarda kaçıyor yakınında oyuncu olunca çarparım bişey olur diye panikliyor.
Takıma çok net kişisel gelişim için mentor gerekli. Geçen sene yediği gollere bakın hep ayağını kullanmamaya özen gösterip izlemesi bu seneki de dizden aşağısını koruyup vücudunu çok yanlış şekle sokması bu da rakibi avantaj olarak dönüyor.
Aynı sorun emre akbaba'da var ve bu muslerayı ekstra etkiliyor iki kere bende kırarsam diye.