Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbolda bulduğunu atacaksın 15 dk 3-0 olacak maç nerelere geldi.. PSV ne yaptı bize her hatayı çatır çatır golle cezalandırdı biz de har vurup harman savuralim.. Kırmızı penaltı pozisyonu desen o da komedi otesiydi ..
Hocaya kiziyoruz ediyoruz da maçın kırılma anları hep oyuncuların bireysel saçmalıklarıydi.. Niye geri pas attı denen Aytaç ilk 10 dk 2 gol attiriyordu neredeyse Mustafa soluyla yaslasa keremin sut direkten donmese bambaşka şeyler konuşulacakti bu akşam..

Daha önce hocayı istemediğimi defalarca belirtmiştim ama bu maç özelinde çok da kötü olmadığımızı düşünüyorum neticede eldeki isimler belli üstüne golleri kacirdikca rakibin direnci de arttı..

tamamda oynadigin rakibin simdiye kadar avrupada hic adini duydunmu?

ilk dakikalarda yakaladigimiz posizyonlar yaniltmasin, organize degilde ataklar. aytac iki kez doldurdu posizyon bulduk.

yoksa hic bir oyun anlayisimiz yok. ne sifira inme, ne ara pasi, ne sut.

karambole oynuyoruz.

Tempo sorunumuz kalmadi simdi sira yaraticilikta Gedson Halil ve Marianonun kanat versiyonunu bulup almakta.

Üzerinde de acayip baskı var. Vücut yaşlanıyor, geçen seneki sakatlık hep yanlış tercih sebebi.

Dediğim gibi bu takımın ihtiyacı iyi bir mentor. Oyuncuların bayağı bir mentor problemleri var.
Muslera, marcao, diagne, mm hepsi için acilinden
fatih hocamız sevmiyor bu tarz profesyonelleri baba sefkatiyle düzeltirim diyor:(''yardımcı hoca alırım ama Galatasaraya daha önce hizmet etmiş olması sartı ile'' dediği günden beri çok fazla bi umudum kalmadı hocamızdan

inş orta sahayı taylan berkan cica diye planlamıyorlardır.. bize oyunu açacak hem kanat hem bir orta saha gerekli

Katilmiyorum. Bizim sorunumuz devamsizlik. PSV dedigin takim ilk bulduklarini atamasa yine bastirip atardi . Bizim maclar 15 dakikadan sonra orta mucadelesi olarak devam ediyor.

Geçen yılki temel sorun da buydu zaten .. PSV gibi oynadık manasinda demiyorum ama böyle bir maça ciktiysan bulduğunu atman gerekir takımın durumu belli yetişen transferler belli bu takımdan uber bir futbol beklemiyorduk zaten..

Mahalle takımına karşı bile orta saha da aldığımız topları yoksunluktan sistemsizlikten topu geriye oynadık daha ötesi yok. Daha acısı geriye oynadığımız topun 1 tanesi ile hem kirmizi hem gol yedik :)

Ft nin arkasında durarak Galatasaray'a ihanet ettiğini her taraftar bir gün anlayacak. Hala eksik bölge falan konuşuluyor. Komik. Hoca nöbetine geçelim artık.
En az bir 3 senesi var, Fatih Terim kendi isteğiyle bırakmadığı sürece kimse karşısına çıkıp ses bile çıkaramaz. Ünal Aysal ve Mustafa Cengiz ile arası bozulduğu için neler oldu

Burak Elmas 'ın çıkıp Fatih Terim 'i göndereceğini ummak saçma olur

Hoca sürekli inat ediyor kendisine de yazık ediyor şu takımda duran topları senelerdir ömer bayram kullanıyor ya böyle bir şey olabilir mi onu da geç tek organizasyon yok al bi tane kalifiye yabancı yardımcı hoca kendini yüceltirsin aciz görünmezsin hocam lütfen.

Hayır geçen sene öyle bir mesaj atmadım, sadece futboldan ve futbolcudan iyi anlıyorum diyelim.

Marcao'nun ilk geldiği zamanlardaki halini biliyoruz, yetenekleri gerçekten çok fazla. Devre arası gelip ligde fark yaratmıştı ve şampiyon olmuştuk. Ama son zamanlarda hep geri gitti. Yetersiz antrenman veya mental eksiklik olabilir bilmiyorum. Ama hoş değil son zamanlardaki hali. Vasat bir oyuncu görünümünde.
Futbol uleması olarak luyindamanın 3 maç üst üste oynaması yeterli diyorsun ama geçen sene oynadı diyorum ben de. 1.5 yıl bir oyuncunun fiziken toparlaması beklenmez. Luyindama bu artık bunu kabul edin. Kendin bile beğenmiyorsun ki 3 maça ihtiyacı var diyorsun. Bekle sen 3 maç düzelir belki.

Bu Arda, Ömer, ve takasta adı geçen E taşdemirle sözleşme uzattık bide zam yaptık dimi biz
takasta Rizenin bile istemediği adama zam yapıp sözleşme uzattık 😂 şuan sözleşmesini fesih etsek 2. Ligden bile talibi çıkmayacak adamada aynı şekilde. Ha bide bu adam frikik ustamız.

bana halil potansiyelli gibi geliyor. onu da zaten bize vermezler.
Çok acemi ve amatör duruyor sahada.Yeteneğini, potansiyelini aynı Kerem'de olduğu gibi takım üzerinde uyumlu bir şekilde gösteremiyor.Gol becerisi de yok zaten,ikinci santrafor olur ancak merkez santrafor olamaz.Çift santrafor oynayan büyük takım da bulamaz.O yüzden Trabzon'un devre arası aldığı Yunus Mallı'ya benzetiyorum.Onun da balon olduğunu söylemiştim zaten geldiği an... Ezcümle tabi uzun süre çalıştıktan sonra gelişim gösterebilir ama o takım biz olmayız umarım.

hocanın kötü olması takımın eksik olduğu gerçeğini değiştirmez

hala transfer lazım

bu kanatlarla bu iş gitmez

top çalan orta saha da gerekli.

tamamda oynadigin rakibin simdiye kadar avrupada hic adini duydunmu?

ilk dakikalarda yakaladigimiz posizyonlar yaniltmasin, organize degilde ataklar. aytac iki kez doldurdu posizyon bulduk.

yoksa hic bir oyun anlayisimiz yok. ne sifira inme, ne ara pasi, ne sut.

karambole oynuyoruz.

Ağa siz ciddi ciddi bu kadrodan iyi futbol mu beklediniz ya aytac-taylan-berkan orta sahası solda babel sağda kerem beklerin ilk resmi maçı üstüne Muslera'nın harika sicislari vs..
Bence bu akşam hocaya sovulecek tek konu oyuncu değişiklikleriydi hadi PVA yorgundu diyelim Arda'nın ne mantığı vardı hoca nasıl izah edebilir bunu ?

Futbol uleması olarak luyindamanın 3 maç üst üste oynaması yeterli diyorsun ama geçen sene oynadı diyorum ben de. 1.5 yıl bir oyuncunun fiziken toparlaması beklenmez. Luyindama bu artık bunu kabul edin. Kendin bile beğenmiyorsun ki 3 maça ihtiyacı var diyorsun. Bekle sen 3 maç düzelir belki.
Arkadaşım konuyla ilgili görüşümü birkaç mesaj aşağıda başka bir arkadaşa detaylı olarak izah ettim.

Benimle "futbol uleması" falan diye dalga geçebilecek yaşta, tecrübede veya bilgi birikimde olmadığını düşünüyorum.

Konu ile ilgili diyeceklerim bundan ibarettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt