Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ofansif olarak Kerem dışında kreatif adam yok. Berkan, Taylan, Aytaç tamamda dümdüz oyuncular. Bakesetas, Gervinho, Wakaeme var Tsda olaya bakın bizde birtek Keremin ayağına bakıyoruz. Daha Bjk de neler var. Acilen takıma 2 tane kalitelisinden ofansif ve berecikli yabancı alsınlar. Dieng Tangata falan boş iş ofansif adam lazım önce.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ağa siz ciddi ciddi bu kadrodan iyi futbol mu beklediniz ya aytac-taylan-berkan orta sahası solda babel sağda kerem beklerin ilk resmi maçı üstüne Muslera'nın harika sicislari vs..
Bence bu akşam hocaya sovulecek tek konu oyuncu değişiklikleriydi hadi PVA yorgundu diyelim Arda'nın ne mantığı vardı hoca nasıl izah edebilir bunu ?
hayir iyi futbol beklemiyorum ben.

bence sorun futbolcularda degil. bizim bugünki kadro st. jonsonu her türlü yenmeli.

problem olmayan taktik ve oyun anlayisinda.

Kerem pişmemiş oyuncu görüntüsü veriyor hala. Oynadıkça bunu aşar ama biraz basit oynamayı öğrenmesi lazım artık. BAYı daha göremedim onun hakkında bir şey diyemeyeceğim. Babel artık bu yaşta kanatta gitmez gitmiyor da zaten. Feghouli zaten düşünülmüyor artık. Emre kılınç bu alternatifsizlikte bile oyuna alınmıyor. Herhalde 2 kanat alacağız diye düşünüyorum bu kadar şeyi göz önüne alınca

Ofansif olarak Kerem dışında kreatif adam yok. Berkan, Taylan, Aytaç tamamda dümdüz oyuncular. Bakesetas, Gervinho, Wakaeme var Tsda olaya bakın bizde birtek Keremin ayağına bakıyoruz. Daha Bjk de neler var. Acilen takıma 2 tane kalitelisinden ofansif ve berecikli yabancı alsınlar. Dieng Tangata falan boş iş ofansif adam lazım önce.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerem bile iyi bir takimda şu an icin yedek kalır ama bizim hücum hattımızda ondan başka iş yapacak oyuncu yok

En az bir 3 senesi var, Fatih Terim kendi isteğiyle bırakmadığı sürece kimse karşısına çıkıp ses bile çıkaramaz. Ünal Aysal ve Mustafa Cengiz ile arası bozulduğu için neler oldu

Burak Elmas 'ın çıkıp Fatih Terim 'i göndereceğini ummak saçma olur

Yarattığı illüzyon ile meftun taraftar sebebi ile görevden alınmasını beklemiyorum zaten renkdaş. Galatasaray'ı kendinden milim seviyor olması umudum. Galatasaray'ı kendinden milim önde tutan ,artık zarar veriyorum diye istifa eder.

Mahalle takımına karşı bile orta saha da aldığımız topları yoksunluktan sistemsizlikten topu geriye oynadık daha ötesi yok. Daha acısı geriye oynadığımız topun 1 tanesi ile hem kirmizi hem gol yedik :)
Sürekli aynı şeylerden gol yemenin oyun anlayışı ve sistemden kaynaklandığının farkında değil millet de ona şaşırıyorum.Hata bir sefer olur iki sefer olur, sürekli oluyorsa artık o hata değildir.

Sürekli aynı şeylerden gol yemenin oyun anlayışı ve sistemden kaynaklandığının farkında değil millet de ona şaşırıyorum.Hata bir sefer olur iki sefer olur, sürekli oluyorsa artık o hata değildir.
Sampiyonluk gitti bu yüzden ve hala aynı hatalar gerçekten kafayı yememek elde değil

Kerem pişmemiş oyuncu görüntüsü veriyor hala. Oynadıkça bunu aşar ama biraz basit oynamayı öğrenmesi lazım artık. BAYı daha göremedim onun hakkında bir şey diyemeyeceğim. Babel artık bu yaşta kanatta gitmez gitmiyor da zaten. Feghouli zaten düşünülmüyor artık. Emre kılınç bu alternatifsizlikte bile oyuna alınmıyor. Herhalde 2 kanat alacağız diye düşünüyorum bu kadar şeyi göz önüne alınca

Birkaç hafta önce soyunma odasından maç öncesi videosu paylaşılmıştı. Hoca Kerem'e serbestsin istediğini yap diyordu videoda. Kerem şu aşamada serbest bırakılacak olgunlukta bir oyuncu değil. Ona ne yapılması gerektiği söylenmeli. Tabi bizde 11 oyuncu da sahaya çıktığında ne yapması gerektiğini bilmiyor. Sistemsizlik içinde bekliyoruz ki birileri çıksın ekstrem işler yapsın da gol atalım. Böyle bir ortamda oyuncularda gözle görülür bir gelişim sağlama ihtimalimiz imkansıza yakın bence.

Bakıyorsun yedigimiz gol PSV macınin kopyası , kondisyon yok , bir duran top etkinliği yok . Ne çalışıyor bu takim Allah aşkına 😡

Birkaç hafta önce soyunma odasından maç öncesi videosu paylaşılmıştı. Hoca Kerem'e serbestsin istediğini yap diyordu videoda. Kerem şu aşamada serbest bırakılacak olgunlukta bir oyuncu değil. Ona ne yapılması gerektiği söylenmeli. Tabi bizde 11 oyuncu da sahaya çıktığında ne yapması gerektiğini bilmiyor. Sistemsizlik içinde bekliyoruz ki birileri çıksın ekstrem işler yapsın da gol atalım.
Okul maçlarında yapardık bu taktigi biz :)

Ağa siz ciddi ciddi bu kadrodan iyi futbol mu beklediniz ya aytac-taylan-berkan orta sahası solda babel sağda kerem beklerin ilk resmi maçı üstüne Muslera'nın harika sicislari vs..
Bence bu akşam hocaya sovulecek tek konu oyuncu değişiklikleriydi hadi PVA yorgundu diyelim Arda'nın ne mantığı vardı hoca nasıl izah edebilir bunu ?
4 yildir takimin basinda olan, Muslera haric oynayan her oyuncuyu transfer eden, takimi antrene etmesi bir sistem kurmasi gereken teknik adama suc bulunacak tek konu oyuncu degisiklikleri oylemi? Aga ciddi ciddi sizin gibi dusunen taraftar cok inanilir gibi degil!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt