Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
akbaba neyse hadi de ömerle uzatmak yetmiyo üstüne aytaç geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoş bu maç umurlarındaydı da ne oldu, Cicaldau 'dan bahsederken grup maçlarında oynayacak nasıl olsa diye ağzından kaçırdı, sonra bu maçı ve sonra Randers'ı elersek filan diye çevirdi de böyle giders Konferans Liginde bile gruplara kalamayacağız sanırımRenkdaş Psv maçı umurlarında bile değildi.
Tangaga geldi diyorlar dieng birde sag acik bu takima bambaska görüntü verecek. Mostafaya destek vermesi lazim, Hemen ilk yaridan sonra kesmemesi lazim. Kaleci gercekten düsündürüyor.Galatasaray sonuçtan bağımsız gayet doğru yolda ilerliyor.
Kaledeki leşi, defansı ve orta sahayı düzene sokabilirsek memnun edici oyun ve skor ortaya koyan bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum.
O yüzden sabır etmeye devam edeceğim.
Uff daha Akbaba dönecek değil mi ?akbaba neyse hadi de ömerle uzatmak yetmiyo üstüne aytaç geldi
hocayla işimiz var bakışı bu
gerçeği görürsün kısa zamanda umarım
St Johnstone'u geçtim zaten bu takım Avrupa 'da gidip deplasman galibiyeti alamaz da, Konferans liginde plaf-off turunda da eleneceğiz büyük ihtimalleCidden St Johnstone'u eleyebilecegimizi dusunen varmi?
Burak Elmas yarın sözleşmesini fesih etse tarihe geçer, yerine gelcek olanında gtü başı oynayamaz, imparatoru kovan kimi kovamaz. Oyuncuların da oynayamaz. Otorite dediğin böyle sağlanır. Eğerki kör kütük fanatik Fatih Terim hayranı değilse içi içini yiyordur Burak başkanın.Arkasında eskisi gibi büyük destek bulacağını sanmıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 değil 2 değil 3 değil 4 değil, ömer bayramı kurtarıcı olarak gören gözlerden bahsediyorum o zihniyetten bahsediyorum. Bir maçta yanlış oyuncu değiştirdiği için değil, zira kendi ağzı ile söyledi ömeri oyuna aldım ileriye sürekli destek versin diye dedi. Kafa bu mantık bu zihin buBirde nereden çıktıysa böyle ezbere laflar moda oldu?..Bana bir tane örneğini söyleyebilir misin; maç içinde filanca oyuncunun yerine falancayı oyuna aldı diye TD ün kovulduğu?!..
Yapsa yapsa, FCSB gibi bir kulüpte Becali gibi bir despot manyak yapar. Çok mu özenilesi bir hareket?..
Birde nereden çıktıysa böyle ezbere laflar moda oldu?..Bana bir tane örneğini söyleyebilir misin; maç içinde filanca oyuncunun yerine falancayı oyuna aldı diye TD ün kovulduğu?!..
Yapsa yapsa, FCSB gibi bir kulüpte Becali gibi bir despot manyak yapar. Çok mu özenilesi bir hareket?..
Normal bir sistemde oynayan herhangi bir süper lig tamımız 5 atar yollardı bu kazmaları.Cidden St Johnstone'u eleyebilecegimizi dusunen varmi?
Bu adamlar bu maça kadar bütün duran topların başındaydı bir de kafayı yicemakbaba neyse hadi de ömerle uzatmak yetmiyo üstüne aytaç geldi
Sen benim orda ne yazdığımı okudun mu da cavap yazıyorsun, adamın ölüsü ömerden iyidir diyorum. Ölüsü ölüsü gözünü kapatarak oynasın değnekle oynasın yinede iyidir daha çok katkı verir diyorum, ömer bayramın yaptıracağı bindirmelerden faydalanmak istemiş imparatorumuz.burada 50 satir kendini paralayacagina, acip basin toplantisini izlese sebebini ogrenecek zaten. ama siradan basit gercegin eglencesi, kaosu yok.
kahvaltıda sohbet etmiştir yeterince, alayı yalaka. erhan telliye helal olsun maçtan sonra kendi youtube kanalında çok dobra ve cesurca konuştu, adam gerçek galatasaraylı.Tudor'a Avrupa'dan elendiğimiz maçtan sonra "Utanıyor musun?" diye soran Nevzat isimli delikanlıyı hocanın basın toplantılarında duyabilen var mı?
Tangaga kabul etmiyormuş galibaTangaga geldi diyorlar dieng birde sag acik bu takima bambaska görüntü verecek. Mostafaya destek vermesi lazim, Hemen ilk yaridan sonra kesmemesi lazim. Kaleci gercekten düsündürüyor.
Ödleri kopuyo sesleri titriyor soru sorarken.kahvaltıda sohbet etmiştir yeterince, alayı yalaka. erhan telliye helal olsun maçtan sonra kendi youtube kanalında çok dobra ve cesurca konuştu, adam gerçek galatasaraylı.