Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leipzigi sahasına hapseden en makul hoca ile ivedilikle yola devam etmeliyiz

2842426_414x414.webp

Bu Ömer’i Aytaç’ı falan takımdan yollamamız lazım çok acil gscimbom devreye girmeli. Yarın hemen bavullarıyla florya kapısından çıkartılmalıdır.

Donk Linnes gitti sırada bu iki arkadaş + Akbaba bulunuyor.

Bir iki nokta transferler ile bütün hava bize döner, rahat olun.
Daha transfer dönemi de hazırlık süreci de bitmedi.
Sıkıntılı zorlu bir süreç ama daha her şeyin başı.
Sakin olmakta fayda var.

Sen belliki yenisin usta! Hosgeldin! Bende eskiden senin gibiydim buralara ilk dustugumde. Sorun yok, 1 ay'a sende bizim kervana katilirsin :D

Bu maç özelinde stoperlere tek diyebileceğim kelime yok çünkü stoperlere iş bile düşmedi doğru dürüst. Konu çok net belli. Geçen sene 2 gol yüzünden kaybedilen şampiyonluktan sonra hücum hattı ligin açılışına 10 gün kala halen daha aynıysa burada stratejik bir transfer dönemi hatası bulunuyor. Bu takımın hücumda bal yapamayan arı gibi soldan sağa top çevirmesinden bıktım. Direkt kaleye giden hücumda son paslarda kafası kesilmiş ördek gibi şaşıran topçuların yerine yenisinin alınmaması ve hatta isimlerin bile doğru düzgün çıkmaması skandal. Tüm sene Babel’in sağ içe çekip 90’a takmasını ya da Kerem’in sol içe defans arkasına koşusunu bekleyeceksek işimiz iş. Çok acil 2 tane kreatif kanat ve 2 adet orta saha lazım. Bunlardan birisi de ne yapıp edip Gedson olmalı.

Simdiden uyariyorum

Malum sahis ekim kasim gibi kovulur

Ligde ekim ayinda 14. 15. Fln olacagiz cunki hepbirlikte goreceksiniz

Adam bitmis bitmis

Kendi kapris ve komplekslerinden futbolcu siliyor futbolcu yuceltiyor

Sen kimsin ya kimsin!

Ardanida omer bayraminida aytacinida luyindamanida al git be adam

Rezil rusva etti bizi avrupada

St johnstone a niye 3lu ortasaha ile cikiyorsun derdin ne senin ya adamlar ileri bile cikmiyor

Pozisyonumuz bile yok dogru duzgun

Gelen adami bitiriyor sonra taraftarin onune atiyor

Bugun ama umutlarim yeserdi izledigim cafede millet bol bol saydiriyordu buna

Burak baskan!? Eger bunu kovmazsa kendiside aralikda gider

Zam yaptık sözleşme uzattık.
Başıma ağrılar girdi ya top süremeyen, orta açamayan, taç atamayan adamla sözleşme uzattık. Bir de şey diyenler vardı “Ömer’in 2 sene önceki istatistiklerini ne çabuk unutuyorsunuz”. Arkadaşlar vasata bu kadar alıştıkça 2 sene sonra o adamı siz de çöp ilan ediyorsunuz. Buraya kalın harflerle yazıyorum bu sene sonu Taylan’a da sallamaya başlayacaksınız hepiniz.

Simdiden uyariyorum

Malum sahis ekim kasim gibi kovulur

Ligde ekim ayinda 14. 15. Fln olacagiz cunki hepbirlikte goreceksiniz

Adam bitmis bitmis

Kendi kapris ve komplekslerinden futbolcu siliyor futbolcu yuceltiyor

Sen kimsin ya kimsin!

Ardanida omer bayraminida aytacinida luyindamanida al git be adam

Rezil rusva etti bizi avrupada

St johnstone a niye 3lu ortasaha ile cikiyorsun derdin ne senin ya adamlar ileri bile cikmiyor

Pozisyonumuz bile yok dogru duzgun

Gelen adami bitiriyor sonra taraftarin onune atiyor

Bugun ama umutlarim yeserdi izledigim cafede millet bol bol saydiriyordu buna

Burak baskan!? Eger bunu kovmazsa kendiside aralikda gider
Onyeyi yedi sırada Mohammed var ama yedirmeyeceğiz yedirtmeyiz. Ha bide şunu söylim Cica yı 3 gün önce satın alsalar bu maçta oynayabilcekti.

Hocam gözünü seveyim sen bu ülkedeki en büyük başarıların altındaki adamsın eyvallah bunu seni sevmeyen fenerliler bile kabul ediyor. Yeter bu ego savaşları. 5. Sınıf futbolcularla kendini gösterme çabalarından vazgeç artık. 2011-2012’de kurulan kadroda Çağlar Birinci vardı 1 defa oynatmadın adamı ki doğrusu buydu sen niye son 3 senedir her değişikliklerinde çöpleri alıyorsun ya da direkt 11 başlatıyorsun. Geceleri hiç mi demiyorsun ben bunu bu takımda niye tutuyorum diye. Taraftar bu çöpleri çok seviyor falan mı diye düşünüyorsun. Ciddi anlamda artık oturup bir kendinle yüzleş artık hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt