Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm rkdaslar kendilerince dogru fikirlerini beyan ediyor hakli olarak. Oyun kalitesi, futbolcu kalitesi ve transferler hakkinda. Ben tamamen baska bir konuya odaklaniyorum. Kadroda genc veya yaşlı farketmeksizin Tudor zamanindan sonra yıllardir kondisyonu yerlerde bir takim var. Teknik ekip bu takimı köpek gibi kosturacak bir idman yaptiramiyor daha. Kotu oynayabilirsiniz ama kötü koşamazsiniz. Bunu yillardir basaramayan bir TD'nin ülkenin en büyük camiasinin başinda olması utanç verici.

Heriflerin 34 yaşındaki Gervinho'su sahada çılgın atıyor bizim 31 yaşındaki Feghouli de tekerlekli sandalyeyle zor yürüyor. Nwakaeme'si var bilmem nesi var. Biz de Kerem'in ayağına bakıyoruz iki hareket yapacak diye. Takımı bu hale getiren, vasatlaştıran, anadolu topçularını dolduran herkesin A.B.V.

Son düzenleme:
psv maçı luyindama nın rakip kaleciye şişirdiği toptan sonra delirmişti terim kenarda. ondan sonra çok basit 2 hata yaptı luyindama. saha kenarında yaptığı anlık hareketler maçı etkiliyor. daha sakin kalmalı hoca kenarda. maç sonu ne demesi, kimin yanında olması muhim değil maç gittikten sonra. taraftarı ıslıklıyorlar diye şikayet etmekle, saha kenarında futbolcuların yaptıkları hatalar sonrası fazla tepki vermesi aynı sey. bunu bir kabul edelim. sen öyle yaparsan taraftar beterini yapar tabi.

bide futbolcular biliyor artık takımın sahibinin kimin olduğnu. hani birleşip sabote edebilecekleri biri değil terim. en kötü bu dağılmaları yaşayabiliyorlar. bu da sahada ne olduğuna anlam veremediğimiz sacma sapan seylerin ortaya cıkmasına sebebiyet veriyor. her şeyin tamam olduğu zaman bile hep bir şeyler eksik. anlamsız ama gerçek. futbolcular ait hissediyor olabilir ama işlerinden olma korkusu ağır basıyor bana kalırsa. o yüzden ses çıkaramıyorlar bilinçsiz böyle şeylerle karşımıza çıkıyorlar. terim baskısı ters tepiyor. iyi gitti mi de akıp gidiyoruz zaten. rüzgari arkamıza almamız yeterli.

Rize maçına kadar ben de senin gibi düşünüyordum ama Rize maçı ve sonrasında bireysel hatalarda teknik heyetin ciddi sorumluluğu olduğunu düşünüyorum ama sistemsel ama mental. Oyuncular kendilerini rahat hissetmiyorlar, baskı altında da doğru işler yapamıyorlar. Özgüven futbolda her şeydir, özgüvenini kaybedersen dibi görürsün, en basit işleri dahi yapamazsın.

Transferleri eylülün ilk haftasi yapacagiz hocanin gecen gün aciklamasina gore. Dünkü kadroya bir tek Cica eklenecek lige öyle baslayacagiz ama rezalet bir oyun var sahada. Cica mica kurtarmaz

ilk 4 hafta
Giresun deplasman
Hatay icerde
Paşa deplasman
Trabzon deplasman

bu kadroyla 4 hafta goturmemiz lazim, şu fikstürden 7 puan cıkarsak yine sevinecegim
7 puan bile zor valla

Bence dünkü oyun olumsuz anlamda fazla abartiliyor yeni oyuncular yetişmeyen transferlere rağmen çok kötü oldugumuzu düşünmüyorum.. Saçma penaltı olmasa rahat yenecektik.. Oyun anlamında kaçan 3 gol hariç ilk yarı fena değildik bilhassa berkanin Babel ve PVAyi kaçırdığı pozisyonlarda son paslar düzgün olsa yine net pozisyonlarımız olacaktı.. 2. Devre saçma bir penaltı kırmızı ve mantıksız degisikliklerle işler değişti tabi..
Fatih hocanın geçen yıl bırakması gerektiğini söyledim defalarca ama bir şekilde yola çıktık kadroyu da yeniden kendi kuruyor en azından Ocak ayına kadar sabretmekte fayda görüyorum..Yeni transfer politikamız oldukça umut verici görünüyor geçmişteki hataları bir nebze unutup destek olmamız lazim..

Bence dünkü oyun olumsuz anlamda fazla abartiliyor yeni oyuncular yetişmeyen transferlere rağmen çok kötü oldugumuzu düşünmüyorum.. Saçma penaltı olmasa rahat yenecektik.. Oyun anlamında kaçan 3 gol hariç ilk yarı fena değildik bilhassa berkanin Babel ve PVAyi kaçırdığı pozisyonlarda son paslar düzgün olsa yine net pozisyonlarımız olacaktı.. 2. Devre saçma bir penaltı kırmızı ve mantıksız degisikliklerle işler değişti tabi..
Fatih hocanın geçen yıl bırakması gerektiğini söyledim defalarca ama bir şekilde yola çıktık kadroyu da yeniden kendi kuruyor en azından Ocak ayına kadar sabretmekte fayda görüyorum..Yeni transfer politikamız oldukça umut verici görünüyor geçmişteki hataları bir nebze unutup destek olmamız lazim..

Tahammülsüzlük problemi var artık. Baktığın zaman hala ve hala pozisyon vermeden gol yemeye devam ediyoruz, bu noktada da hep mi oyuncular suçlu noktasına geliniyor yoksa MM ile Kerem o pozisyonları atsa zaten muhtemelen fark olacaktı.

Geleceğin takımını kurduğunu söyleyip duruyorsun , Geleceğin takımı da böyle silik olacaksa bırak o takimi başkası kursun Hocam

şu problemli emekli kaleci gitmediği sürece fatih terimide göndericek acil kaleci lazım acil

Zamanında bizimle aynı seviyede olan takımlar şu an hangi seviyede biz hangi seviyedeyiz ona bakmak lazım . Sivas in deplasmanda yendiği takımları biz artık sahamızda yenemiyoruz . Neden bahsediyorsunuz

dünkü rakibin zayıflığını da göz önünde tutmak lazım. bizim en büyük problemimiz bence genç bi kadro kurmaya çalışmamıza rağmen o gençleri geliştirecek bir hocaya ve taktiksel seviyeye sahip değiliz. hücum ve defansif organizasyonu bukadar zayıf bi takımda genç oyuncu sahada ne yapacağını bilemez.

Arkadaşlar bu hallere düşmemizin en büyük sorumlusu @Alpay Y. Asar isimli şahıstır, kendisi şampiyon olduk diye digiturk aldı alalı, takımda sakat, cezalı eksik olmuyor, bireysel hatalardan sayısız goller yiyoruz, Terim akılalmaz işler yapıyor.

Dolayısıyal enerjimizi lütfen bu şahsa yönlendirip kendisine hep beraber saplayalım.
2 ay once uyeligimin otomatik uzatilmasi teklifini kabul ettim bu saatten sonra ilk 5e girmek basaridir

Fatih terimin istifasini veya baskanin onu kovup yerine baska birisini getirecegini bekleyenler daha cok bekler. Hoca kendi istifa etmedikce 3 senesi var. Bence hoca bu sezon da kalacak ve gelecegine kendisi karar verecek, tipki mohamede dedigi gibi.

Ah hocam senin o 2000 deki ruhunu taktigini cok özluyorum

Takımın en büyük sorunu sistemdir bana göre . Geriye oynama üzerine kurulu bir sistemden kimseye fayda gelmez . Tudoru sevmem ancak ilk haftalardaki Galatasaray performansı baya iyiydi .
Dikine oynayan rakibi boğan bir takım vardı . Fatih hoca bir efsanedir bunu tartışmam. Ancak son 2 senedir baya düşüşte . Sisteme önem veren bir hoca ile devam edilse daha iyi olurdu ancak böyle devam edeceğiz . İnşallah imparator kendine gelir . Yeni bir takım kuruluyor ancak yeni takım kurulurken bir sistem üzerine kurulur . Sistem hocasına örnek verebilirim , Lucien Favre , Bielsa vs

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dünkü rakibin zayıflığını da göz önünde tutmak lazım. bizim en büyük problemimiz bence genç bi kadro kurmaya çalışmamıza rağmen o gençleri geliştirecek bir hocaya ve taktiksel seviyeye sahip değiliz. hücum ve defansif organizasyonu bukadar zayıf bi takımda genç oyuncu sahada ne yapacağını bilemez.
Ben de katılıyorum. En büyük sorun da bu

Fatih Terim 1996-2000 haric en iyi yönetigi sezon 2011-2012oydu.

2010 takim enkaz altindaydi.
8 olmustuk.

sonra terim geldi. Kücük bütce ile aldirdigi oyuncular.

elmander
Melo
Eboue
Selcuk prime
Ujfalusi
Muslera
Engin
Riera.

Simdi sadece genc oyunculara yöneliyoruz. Bu kötü olmasada sanki Birkac karekterli tecrübeli oyuncuda Lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt