Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tudorun basın toplantısında sorulan ilk soru istifa edecek mi sorusu. Ft ye şu sorunun çeyreği bile sorulamıyor en çok zoruma giden de bu. Tudoru beğenmeyebilirsiniz ama adam şu baskı ortamında iddalı konuşup takımı lig başlayınca göreceksiniz diyebiliyordu. Ve lafının altında da kalmamıştı. Şimdi hocaya sordukları sorulara bakıyorum maç önünde; 40 sene önce futbolu bıraktınız falan, maç sonuna bakıyorum 3 maçta 4 hatalı gol yiyeni koru, evladı yeteneksiz ömeri koru mohamedi taraftarın önüne at. Oyuncu transferlerinden önce TD ve medya transfer etmek lazım Avrupada başarı istiyorsak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiki lafının altında kalmamış başakşehirden 5,beşiktaştanda tarihi fark yiyorduk hoca gelmeseydi o takım ilk 3 e bile giremezdi şu çapsız adamla yaşayan en büyük efsaneyi kıyaslamayın harbi komik.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çift yönlü orta saha ve kreatif sağ kanat şu iki hamle gelse bambaşka bir takım oluruz.

4 sene oldu abi 3 sene daha yapılanıp sonra 3 sene daha isterse ne olacak?
Ne yapılanması? Alınan oyuncular hep kiralıktı marcao ve luyindama dışında. Gedsonu halili bonservisiyle alsa haklısın da ben ortada zamanın şartlarına göre günü kurtarma transferleri dışında bir şey görmedim. Gedson ve halile bonservis verecek kadar paramız olsa şuanda takım o iki oyuncuyla bile 180 derece farklı olurdu

İyiki lafının altında kalmamış başakşehirden 5,beşiktaştanda tarihi fark yiyorduk hoca gelmeseydi o takım ilk 3 e bile giremezdi şu çapsız adamla yaşayan en büyük efsaneyi kıyaslamayın harbi komik.

Aynı takım hoca değişti anında şampiyon oldu ha, takım içinde büyük kumpaslar kuruldu bu adama, insanları aptal yerine koymasınlar.
Bu adamın kurduğu takımın ekmeğini yediler.

Frikik üstadımız Ömer her topun başına geçtiğinde bir eli havada.

duran toplari korner olsun yan duran top olsun heba etmesi,ozellikle son dudukten once kullandigimiz yan duran topta kaleci isindirdi resmen.

bunun disinda momentum bize gecmisken golden sonra,
bir kac kez topla driplling yapayim dedi ,yere kapaklandi toplarda auta gitti.
arda gibi oyun akli olan biri ile ayni anda 2.yari baslayip o bolgede yakin oynamalari bile basli basina hata idi hoca adina taktik kurgu da.

misal emre tasdemir'in sakatlanmasi haric her yonden futbolu daha bile bir oyuncu izlenimi verdigini dusunuyorum omere nazaran.
arda misal dun emre ile oynasa idi ,emre eminim o bindirmelerden en az iki ucunu iyi kesme ile iceriye ulastirirdi.
bu omer versus emre denkleminde bir ornek kendi adima.

berkan duran toplari daha etkili kullandi omere nazaran,, ilk yari berkan'in kullandigi toplar daha etkili ve yerine en azindan ulasna gidebilen turden idi.... omer duran top olsun ,dripling basarisiz sonuclandirma olsun, akan oyunda kenar orta olsun sinifta kalan bir ornek.
defansif olarak zaten vasatin cok altinda, tac atislarini yazmaya bile gerke yok.

duran top konusuna yonelik son diyecegimi daha once de demistim tekrar edeyim ;
*cicaldau bu takimin duran toptan sorumlu 1. oyuncusu olmali. eger cicaldau sahadayken x bri oyuncumuz topun basina gecerse ayni tas ayni hamam devam ediyoruz derim.

*oyun akli,fundamentali yeterli oyuncu profili birden fazla olmali takimda.
gedson konusundaki israrim bu yuzdendi. ayrica kanimca sola veya saga , ice topla giris yapan ,pin point turde toplar yollayan fundamentali yeterli bir kalite gerekiyor....misal babel'in daha genci ve ball hog'luk yapmayan ,sade ama efektif verimli oynayan caliskan versiyonu....

sneijder,melo,ujfa,mariano,naga, gibi benzer akil bulmak artik zor gibi.,..
tecrubeli ve kaliteli ,oyun akli ust duzey profiller.
bunlara en azindan yakin olan profiller secilmeli.

ligde fikstur ilk 4 mac zor gibi... nasil baslarsak oyle bitiririz......

marcao ve lyundama tandemi hangi rakibimizin tandeminden daha iyi sizce
Bizim taraftar hatta türkiyedeki her takımın taraftarlarına göre en iyi kadro kendi takımlarında var. Bu kadar körü körüne savunma anlayışı var türk taraftarlarında.

Bizim takım sahaya iyi yayılamıyorsa,takım boyunda sıkıntı oluyorsa burada stoperlerde sıkıntı var demekdir.Stoperlerin zeki olacak.Takımı geriden yönlendirecek. Bu iki isim daha kendilerini yönlendiremiyor.

Madde madde belirtmek gerekirse
1-bi oyun şablonu yok (geriye pas yana pas dışında) eğer varsa oyun şablonu ya buna uygun oyuncu yok ya da bunu saha içinde organize edecek liderler lazım.
2-kondisyon geçen sene berbattı ve korkarımki aynı görünüyor
3-antrenmanda ne çalışılıyorda hala duran toplarda dünyanın en berbat takımıyız hatta akan oyundada yapılan ortalarda ara paslarda ikiye bir verkaçlarla içeri girmelerde rezalet bile denmesi az olacak haldeyiz.

4- muslera diyelimki yorgun ki adamın yorgun olması mümkün değil adam sezonun çoğunu sakat ye dinlenerek geçirdi bu adam nasıl yorgun oluyor bilmiyorum ama formsuz olduğuna bişey diyemem her oyuncuda olan bi durum,bu durumda neden arkasında yeterli bi yedek yok ve olanıda giresuna veriyorlar?
5- kısır döngü var hep aynı oyuncu çıkıyor aynısı giriyor.bu yunus akgün zerre gelişmedi mi oynatmıyorsun?veya başka oyuncu.taraftarın neden bi oyuncuya yüklendiğini nedenini niye sormuyorsun taraftara .
6- niye yıllarını analize futbolcu gelişimine veren bu işte proflaşan yardımcılar yanında yok.selçuk ve necatinin gelişimini istiyorsan bu adamları ekibe katacaksın selçuklara necatilere onlar yol gösterecek onlar eğitecek sende sadece sahaya odaklanacaksın rahatça .68 yaşndasın herşeye ben hakim olayım herşeyi ben yapayıma belliki vücudun mentalin yetmiyor artık.

Benim gözlemlerim bu eklemek isteyen olursa güzel olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

duran toplari korner olsun yan duran top olsun heba etmesi,ozellikle son dudukten once kullandigimiz yan duran topta kaleci isindirdi resmen.

bunun disinda momentum bize gecmisken golden sonra,
bir kac kez topla driplling yapayim dedi ,yere kapaklandi toplarda auta gitti.
arda gibi oyun akli olan biri ile ayni anda 2.yari baslayip o bolgede yakin oynamalari bile basli basina hata idi hoca adina taktik kurgu da.

misal emre tasdemir'in sakatlanmasi haric her yonden futbolu daha bile bir oyuncu izlenimi verdigini dusunuyorum omere nazaran.
arda misal dun emre ile oynasa idi ,emre eminim o bindirmelerden en az iki ucunu iyi kesme ile iceriye ulastirirdi.
bu omer versus emre denkleminde bir ornek kendi adima.

berkan duran toplari daha etkili kullandi omere nazaran,, ilk yari berkan'in kullandigi toplar daha etkili ve yerine en azindan ulasna gidebilen turden idi.... omer duran top olsun ,dripling basarisiz sonuclandirma olsun, akan oyunda kenar orta olsun sinifta kalan bir ornek.
defansif olarak zaten vasatin cok altinda, tac atislarini yazmaya bile gerke yok.

duran top konusuna yonelik son diyecegimi daha once de demistim tekrar edeyim ;
*cicaldau bu takimin duran toptan sorumlu 1. oyuncusu olmali. eger cicaldau sahadayken x bri oyuncumuz topun basina gecerse ayni tas ayni hamam devam ediyoruz derim.

*oyun akli,fundamentali yeterli oyuncu profili birden fazla olmali takimda.
gedson konusundaki israrim bu yuzdendi. ayrica kanimca sola veya saga , ice topla giris yapan ,pin point turde toplar yollayan fundamentali yeterli bir kalite gerekiyor....misal babel'in daha genci ve ball hog'luk yapmayan ,sade ama efektif verimli oynayan caliskan versiyonu....

sneijder,melo,ujfa,mariano,naga, gibi benzer akil bulmak artik zor gibi.,..
tecrubeli ve kaliteli ,oyun akli ust duzey profiller.
bunlara en azindan yakin olan profiller secilmeli.

ligde fikstur ilk 4 mac zor gibi... nasil baslarsak oyle bitiririz......
Bu kazmalara bukadar uzun yazma renkdaş, emeğine yazık

Ligimiz leş falan doğru da o paraları kazanıyorlarsa (ki bence haramdır) bu kadar eleştiri az bile bu kazma sürüsüne
ülke futbolu, en üst düzey yetkili merci olan federasyonundan, kulüp başkanlarına kadar, hakem kurulundan, etik kuruluna kadar, yani en tepeden bal ligindeki malzemeciye kadar malesef leş. Dolayısıyla ülke futbolunun avrupa'daki başarısızlığının sebebi teknik/taktik/oyuncu kalitesinden ziyade, bu çürük yapı. Her türlü eleştiriyi de hak ediyor bu durum. Taraftar da leş. Tamamen sonuca odaklı/ben demiştim masturbasyoncusuu herkes.

Mohamed +halil ve 10 numara gibi de oynayabilen yaratici bi forvet şart.feghouli ve babeli sepetleyip 2 yabanci kanat almalıyız

şu an sahada olan takım bjk fener ve trabzon'dan geride kalır malesef.

orta saha ve sağ kanata klas takıma seviye atlatacak oyuncu ve sonrasında stoper ve forvete de yedek oyuncu almak zorundayız !

Kıyas mı yapmışım? 5 aydır görevde olan adama sordukları soruya bak bi de dün 3.5 senedir takımın başında olan hocaya sordukları sorulara bak senin içine siniyorsa asıl komik olan odur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt