Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlamak istiyorum ama malesef ben futbol cahiliyim heralde. Emre kilinc dururken neden arda giriyor maca

Hocanın istediği 3’lü orta sahayla oynayabilmek için hazır yüz tane geçiş setinin olması lazım. Öyle ‘pasla çıkın’ demekle olmuyor. Hocanın istediği şey teorik olarak güzel ama kendisinin de ekibinin! de öyle bir kapasitesi yok. istersen iki tane gedson al, bir şey değişmez.

+ ujfalusi gibi bir stoper

ujfa profilinde fundamentali yuksek bir oyuncu bulmak zor gibi,,zaten olanlar ve benzerler genelde kapilmis vaziyette.
en yakin cozum , biz bir sekilde ozan kabak'i kiralik getirmeliyiz bu surecte.

ps:

hocanin oynatmak istedigi oyunda stoperin disinda kanimca kalecinin ayagi iyi olmali .
benzer oyun oynayan diger liglerin buyuklerine bakarsak kolayca belli oluyor bu denklem.

Bugün Gelson Martins gelsin, peşpeşe 3 maç gol+asist yapsın 4. maç iyi oynayacağının garantisi yok 2 ay içinde Fatih Terim onu da yer bitirir. Gerçekten dalga geçmek için yazmıyorum bunu buna inandığım için söylüyorum

Mesela bu akşam Boey 'i fizik kalitesiyle çok beğendim hücumda atletizmiyle defansif bire birlerde yere sağlam basmasıyla filan fizik&kalite olarak çok iyi durumda olduğunu belli etti kanatta maç boyunca hücum da da defansta da tek başına mücadele etti ama olur da görürsek Aralık&Ocak gibi bu durumu bir daha konuşmak isterim takımda en çok sövdüğümüz oyuncu olabilir Boey

Mesela Berkan ne kadar istekli fizik&kondisyon olarak ne kadar hazır geldi değil mi ? Alanya 'da Çağdaş Atan 'la sağlam bir hazırlık dönemi geçirdiği ne kadar belli kaç maç sürer acaba bu istikrarı ? yarın bu kadar koşu yapmayı bırakır sonra bir bakmışsın Muslera & Marcao & Luyindama arasında yapılan geri / yan paslara Berkan da katılmış
Gelson martins gelsinde o zaman yorumlarız.

hocanın çok ciddi hataları var. Hemde istifa boyutunda buna kesinlikle katılıyorum.

ama hangi oyuncu geri gitmiş arkadaş.Ne bunlar rabotmu. Kumandaylamı oynatılıyor.Bırakın arkadaş şu mantık dışı yorumları.

mohammed ne oynadıda geri gitti.şu maçtaki pozisyonu atacaksın arkadaş.Lami cimi yok.kerem ne kadar yukarıya çıktıda geri gitti,
ömer mi geri gitti, aytaç mı gitti,taylan mı gitti , emre taşdemir,feg,falco,babel,arda bunlar uçuyormuydu. Muslerayada rezil hatalar yapması baskı mı yaptı..
Daha düne kadar Fatih terim yerli yetersiz adamlardan muazzam katkı alıyor diyen gene bu taraftar değil miydi.

o zaman transferde para harcamaya gerek yok. Alalım size göre çok üst düzey hoca dolduralım takıma ucuz yeteriz genç oyuncuları tıkır tıkır top oynayalım.

Arkadaş şu kadroyu ilk önce adam gibi oluşturalım ondan sonra tekniği,taktiği,fiziği kondisyonu konuşuruz.

kusura bakmayın ama sizinde Fatih terimden farkınız yok. hep yanlış teşhisler.

Taraftar da leş. Herkes ben demiştim 31cisi abi.

Gedson ilk geldiğinde en kötü oynadığı maçtan son güne kadar bu adamın kalitesi belliydi mesela, oturup sakince izleyip, analiz etmek lazımdı sadece. Bu adam GS'da tutmaya da bilirdi fakat bu oyuncunun süper kaliteli olduğu gerçeğini yine değiştirmezdi.

O dönem herkes Gedson'un oynama zorunluluğu ile GS'a transfer edildiğini falan yazıp, bu konu ile dahi ilgili olarak Fatih Hoca'ya giydiriyordu. Şimdi bunu yazdın mı Terimsporlu oluyorsun. Halbuki ben de iyi bulmuyorum Terim'i. Keşke sene başında kan değişikliğine gidilseydi. Oldukça yıprandı geçen sezon. Ancak karar kendisi ile devam edilme yönünde alındı, sonuçta devam ediyor GS ile ok.

Yani iki uçta olmaya gerek yok. Fatih hoca'ya koşulsuz biat ne kadar abes ise, gitsin Rıza Çalımbay'da staj yapsın demek de bir o kadar akıl tutulması.

Kısacası herkes o kadar ateşli ki, eleştiri seviyesi göt yırtılmalı bağırlı çağırlı eleştiri. Durup düşünen, mantık kurmaya çalışan pek az. Mesela dünkü maç ile ilgili "takım iyi oynadı, rahat rahat farkı getirecek oyunu ortaya kurdu, bireysel hatalar ile mucize eseri 1-1 bitti" yazıyorsun, 100 kişi alıntılayıp seni Terimsporlu yapıyor. Ayak tenisinden girip, son 24 avrupa maçı istatistiğinden çıkıyor. Rakibin zayıflığı, makas açılma muhabbeti (ki hocanın sıçtığı konulardan biri), vs vs. Millet ciddili kafayı yiyik.

Fazla etkisi olduğunu da gösterebilir. Geçen yıldan beri sayısız bireysel hata oldu, sadece geri pas/taçtan 5 tane falan gol yedik ve direkt kayba sebep oldu. Oyuncular hoca her şeye bağırıp çağırınca baskı altına girip saçmalıyorda olabilir.
Tabi bunda çok olası bir durum. Muslera gibi bir adam onu çok rahat ulaştırabilecekken eli ayağına dolaştı. Tutayım mı vurayım mı derken en kötü seçeceğim yaptı. Geçen yıldan bu zamana çok bariz futbolcu hataları iLe uğraşıyoruz bu dediğin gibi hocanın fazla baskısından da olabilir.

Dün net pozisyonları gol yapabilsek, 2-3 pozisyonda topu doğru adamlara aktarabilsek çok rahat galip gelebilirdik. Umarım hoca baskıyı kaldırır ve oyuncular da hatayı minimuma indirebilirse ortaya birşey çıkabilecek gibi duruyor.

Şu Muhammed’i tam olarak oynatmaya başlasın artık. 45 dakikalık adam oldu.

4 sene oldu abi 3 sene daha yapılanıp sonra 3 sene daha isterse ne olacak?
abi sakin ya. öyle bir şey olmayacak. mis gibi takım kuruluyor. hoca da 67 yaşına geldi. bence 3 seneyi dahi tamamlayamayacak da dünyanın sonu gibi bakmayalım bence bu olaya. sanki takımın başında ahmet ercanlar var yahu :d

Fazla etkisi olduğunu da gösterebilir. Geçen yıldan beri sayısız bireysel hata oldu, sadece geri pas/taçtan 5 tane falan gol yedik ve direkt kayba sebep oldu. Oyuncular hoca her şeye bağırıp çağırınca baskı altına girip saçmalıyorda olabilir.
dün maçı izlerken bu aklıma geldi kim kötü bişey yapsa dönüp kulübeye bakıyordu

anlamak istiyorum ama malesef ben futbol cahiliyim heralde. Emre kilinc dururken neden arda giriyor maca
Al birini vur ötekini ne Babel ne Arda ne kilinc oynar. Kiyat üzeri takim kanat dolu baktinmi bi kerem oynar onuda kendi pozisyonunda göremedik bikere.
Birde bay var oda yeni daha. Hepsinden yine feg kaliteli onada Mostafa gibi Mobbing uyguladigi icin oynatmiyor.
Cok akilli ya tdümüz 4milyon Alan oyuncudan faydalanmiyor kanat kalite yokken hem.
Turu gec onda sonra gönder.

takımda bir tane yaratıcı oyuncu yok , Babel Kerem yaratıcı değil elimizdeki ortasahalarin tamamı aynı tip , rakip bı kapandı mı çevresinde ileri geri 500 pas sonuç ya aut yada duran toptan aut , geçen seneden hiçbir farkı yok , Ömer Bayrama neden Hagi Hasan Şaş görevi veriliyor onuda anlamış değilim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim isme göre oyuncu alıyor ihtiyaca göre değil. Transferden zerre anlamıyor.

Aytaç Taylan takımlarında orta sahada önde oynuyorlardı sen aldırıyorsun bunları eeee takımda savunma yapacak oyuncu yok ben bunları devşireyim al sana devşirme Aytaç Kasımpaşa'da kaç kere son adam olarak topla buluşuyordu muhtemelen 0

Adamın savunma orta saha Atibası var yanına Josef'i alıyorlar yetmiyor Mehmet Topal'ı alıyorlar. Sen ne yapıyon bay İmparator savunma orta sahan yok hala Morutan peşinde koşuyon, inş. kazara dieng midir nedir şunu alırız.

Taraftar da leş. Herkes ben demiştim 31cisi abi.

Gedson ilk geldiğinde en kötü oynadığı maçtan son güne kadar bu adamın kalitesi belliydi mesela, oturup sakince izleyip, analiz etmek lazımdı sadece. Bu adam GS'da tutmaya da bilirdi fakat bu oyuncunun süper kaliteli olduğu gerçeğini yine değiştirmezdi.

O dönem herkes Gedson'un oynama zorunluluğu ile GS'a transfer edildiğini falan yazıp, bu konu ile dahi ilgili olarak Fatih Hoca'ya giydiriyordu. Şimdi bunu yazdın mı Terimsporlu oluyorsun. Halbuki ben de iyi bulmuyorum Terim'i. Keşke sene başında kan değişikliğine gidilseydi. Oldukça yıprandı geçen sezon. Ancak karar kendisi ile devam edilme yönünde alındı, sonuçta devam ediyor GS ile ok.

Yani iki uçta olmaya gerek yok. Fatih hoca'ya koşulsuz biat ne kadar abes ise, gitsin Rıza Çalımbay'da staj yapsın demek de bir o kadar akıl tutulması.

Kısacası herkes o kadar ateşli ki, eleştiri seviyesi göt yırtılmalı bağırlı çağırlı eleştiri. Durup düşünen, mantık kurmaya çalışan pek az. Mesela dünkü maç ile ilgili "takım iyi oynadı, rahat rahat farkı getirecek oyunu ortaya kurdu, bireysel hatalar ile mucize eseri 1-1 bitti" yazıyorsun, 100 kişi alıntılayıp seni Terimsporlu yapıyor. Ayak tenisinden girip, son 24 avrupa maçı istatistiğinden çıkıyor. Rakibin zayıflığı, makas açılma muhabbeti (ki hocanın sıçtığı konulardan biri), vs vs. Millet ciddili kafayı yiyik.
İlk cümlen özellikle bu forumun özeti olmuş. GS geçen sene şampiyon olsa üzülecek FT düşmanlarıyla doluydu burası. Mesajlarım ve eleştirilerim ortada şimdiden FTci ilan edeceklere söyleyeyim. Bunun sebebi insanlarla eleştiri kültürünün olmaması. Bir taraf babasının oğlu gibi savunurken diğer taraf hakaret ediyor. Sorsan, GS hocasına bunak demeyi eleştiri hakkı olarak görüyordur. Gri olmak suç gibi ille bir taraf olacaksın , o tarafın da radikali olacaksın. Paso aynı geyikler dönüyor , orjinal bir yorum yok koca forumda.

Terim , Aytaç ve Muslera başta olmak üzere acaba keyifleri nasıldır sayelerinde bizim bombok

Bugünden itibaren hala Terim istifa diyemeyenler yarın çok üzüleceklerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt