Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
- 15 Ekim 2010
- 1.882
- 764
- 2.023
Kimileri şu an Messi nöbeti tutuyor, lükse bak. Bizde hangi pozisyona yerli çöplüğünü monte ederiz derdindeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seviliyorsunhiçbir şey anlamadım. kupayı galip gelene veriyorlar? ayrıca son cümlen dahi tahrik etmek için kurulmuş, küçümseyici anlam içeren yapıda bir cümle. ne diyeyimboşver ya hayat kısa eğlenin işte.
O isler parayla olmuyor dostum o maliyetin yarisi yedek klubesindeydi zatenBirisinin değeri 9m birisi neredeyse 100m
Iyide halil leblebici degil ki. Gene sorun yasarizMuslera
Boey Kaan Marcao Pwa
Berkan Gedson
Ghezzal Cicaldau Bruma
Halil
böyle bi kadro oynar ghezzal gibi adam lazım bize net
yahu süper oynamadık. sizin bir ortanız yok muBazı arkadaşlara göre süper oynamışız dün. Şanssızlıktan kazanamamışız. Bugünün bahanesi de bu olmuş. Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum artık. Süper oyunumuzla topu gördüğünde bomba muamelesi yapan takıma 9 şut atabilmişiz. Karşılığında kalemize 4 şut gelmiş. %67 topla oynamışız ama bunun neredeyse %60'ı kendi sahamızda yaptığımız paslardan oluşuyor. Arkadaşlar hangi evrende yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim yaşadığım evrende oynanan bu oyuna en iyimser şekilde bakarsak en fazla vasat denir. Hocanın her fırsatta bahsettiği o makas var ya... Işte o makasa göre 20 kat iyi oynamamız gerekiyordu bu köy takımına göre. Neyse hocama 5 6 tane daha transfer yapılsın da belki o zaman Giresun'a karşı falan ne yaptığını bilen bir takım izleriz.
Bruma'ya alan açar sadece ayrıca Cica 8'de oynadığı gibi 10'da oynayamazIyide halil leblebici degil ki. Gene sorun yasariz
Yine de bariz fark var. Takımın eksiği yok demiyorum ama bu Galatasaray da tokatlamasi lazımdı rakibi.O isler parayla olmuyor dostum o maliyetin yarisi yedek klubesindeydi zaten
Brumada son vuruslarda kötuBruma'ya alan açar sadece ayrıca Cica 8'de oynadığı gibi 10'da oynayamaz
yaptığı iş fundamental olarak doğru diyorum, bu şekilde öğretilir altyapıda, topu rakibe vermesi kendi kişisel beceriksizliği. düşünce doğru uygulama kötü.Topu rakibe verdi aga![]()
Ayak tenisinden vakit gelmiyordur yav yoksa neden yapmayalım hazırlık maçıBrumada son vuruslarda kötuçikıldau yu yorumlamak icin bi görmek lazim. Bi hazirlik maci ayarlamadilar ki görsek..
adam ciddi ciddi 55 yılını fiilen futbola adamış bir hocanın, bak ismi cismi önemli değil, 55 yıldır futbolun içinde olan bir adamın, idman yaptıramadığını futboldan anlamadığını falan savunuyor.
bak bu eleştiri değil işte, sıçmık.
fatih hoca son zamanlarda inanılmaz formsuz, özelikle maç içindeki oyuncu tercihleri akıl alır gibi değil, oyuncuları basın toplantısında medyanın önüne atması akıl alır gibi değil, özelikle avrupa karnesi hiç iç açıcı değil, ömer bayram gibi bir oyuncuda ısrar etmesi akıl alır gibi değil. yardımcı hoca konusundaki görüşleri malesef çağ dışı. basın toplantılarındaki agresif tavrı hiç hoş değil.
bak bu eleştiri.
terimsporlu değiliz gördüğünüz gibi. lütfen mantık sınırları içinde sakince kalalım.
Iyide halil leblebici degil ki. Gene sorun yasariz
"Tottenham have reportedly accepted an offer from Galatasaray for Japhet Tanganga according to The Athletic."