- 11 Haziran 2015
- 39.725
- 28.174
- 2.193
etsinler yav canım sıkıldı az gülekEyvah eyvah sözde vefa takıntıları linç edecekler şimdi seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etsinler yav canım sıkıldı az gülekEyvah eyvah sözde vefa takıntıları linç edecekler şimdi seni
Berkan'i almaz misin en iyi 2'ye bence alınırHerkesle farklı.maci izledim sanırım yada gol atamadığı için gömülüyor fakat dünkü maçta ilk yarı en iyi 2 adam Van holt ve muhammeddi sağolsun terim hoca anında kesti cezayı daha iyi oynamasın diye
yaw sen ne diyin gardaş bakkal manav dakhımına yenemedigk bizim bir tane evlat 100 milyon yöru onların tüm takım 3 milyon yöru ayak tenisi terim istifha
Ciddi misin renktaş terim pva işliyo die oyundan mı çıkardı renktaş yoksa ali koç'un uşagı olmasın ?Herkesle farklı.maci izledim sanırım yada gol atamadığı için gömülüyor fakat dünkü maçta ilk yarı en iyi 2 adam Van holt ve muhammeddi sağolsun terim hoca anında kesti cezayı daha iyi oynamasın diye
mis gibi post. ulan insan özlüyor bu qualityi. karşıt görüşte dahi olsa, üslup ve içerik quality olunca insan keyif alıyor. (bu arada post'un içeriğine de tamamen katılıyorum)etkili göründüğümüz anlar oldu ama bu bizim iyi futbolumuzdan ziyade rakiple aramızdaki yüksek güç farkının neticesi gibiydi bence.
belki ilk dakikalarda golleri atsak farka da gidebilirdi, bilemeyiz. ama genel olarak maça bakarsak ilk 15 dakika ve son bölümdeki baskı haricinde rakibi yeterince tehdit edemediğimizi düşünüyorum.
bu yüzden skor lehimize gelişmiş olsaydı dahi etkili bir oyun oynadığımız söylemek doğru olmaz bana kalırsa.
sadece şu noktada bir bahanemiz olabilir. takımımızda özellikle hücum hattında rakibin kalitesinden bağımsız olarak savunma dengesi bozacak, adam eksiltecek, ceza alanına top taşıyabilecek oyuncumuz yok. bu bizi ciddi anlamda baltalıyor, kanat hücumlarını sadece bek bindirmelerine indirgiyor. bu bir sıkıntı ve transfersiz çözülemez.
Verilmeyen Mostafaya penaltıyıda es geçmeyelimHerkesle farklı.maci izledim sanırım yada gol atamadığı için gömülüyor fakat dünkü maçta ilk yarı en iyi 2 adam Van holt ve muhammeddi sağolsun terim hoca anında kesti cezayı daha iyi oynamasın diye
Hayatınızda her şeyin bombok gittiği bir dönem olmadı mı?
İşte takım bu durumda. olmaz denilen oluyor, olabilecek ihtimallerin en kötüsü oluyor.
Bunda mutlaka şahısların da hataları var.
Ancak herkese çöp diyerek, o gitsin bu gitsin diyerek bu kara bulutları dağıtamayız.
Ben dün olumlu sinyaller aldım;
Yeni transferlerimizin olumlu katkı vereceğiniz gördüm.
Gençleşmenin başarılı sonuçlar vereceğini gördüm.
Östersunds'a elendiğimizde aynı şimdiki hava vardı.
Sonra toparlandık ve Gomis gol kralı oldu biz de şampiyon.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi