Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw sen ne diyin gardaş bakkal manav dakhımına yenemedigk bizim bir tane evlat 100 milyon yöru onların tüm takım 3 milyon yöru ayak tenisi terim istifha
1628247696393.webp

Herkesle farklı.maci izledim sanırım yada gol atamadığı için gömülüyor fakat dünkü maçta ilk yarı en iyi 2 adam Van holt ve muhammeddi sağolsun terim hoca anında kesti cezayı daha iyi oynamasın diye
Ciddi misin renktaş terim pva işliyo die oyundan mı çıkardı renktaş yoksa ali koç'un uşagı olmasın ?

Hayatınızda her şeyin bombok gittiği bir dönem olmadı mı?
İşte takım bu durumda. olmaz denilen oluyor, olabilecek ihtimallerin en kötüsü oluyor.
Bunda mutlaka şahısların da hataları var.
Ancak herkese çöp diyerek, o gitsin bu gitsin diyerek bu kara bulutları dağıtamayız.
Ben dün olumlu sinyaller aldım;
Yeni transferlerimizin olumlu katkı vereceğiniz gördüm.
Gençleşmenin başarılı sonuçlar vereceğini gördüm.

Östersunds'a elendiğimizde aynı şimdiki hava vardı.
Sonra toparlandık ve Gomis gol kralı oldu biz de şampiyon.

etkili göründüğümüz anlar oldu ama bu bizim iyi futbolumuzdan ziyade rakiple aramızdaki yüksek güç farkının neticesi gibiydi bence.

belki ilk dakikalarda golleri atsak farka da gidebilirdi, bilemeyiz. ama genel olarak maça bakarsak ilk 15 dakika ve son bölümdeki baskı haricinde rakibi yeterince tehdit edemediğimizi düşünüyorum.

bu yüzden skor lehimize gelişmiş olsaydı dahi etkili bir oyun oynadığımız söylemek doğru olmaz bana kalırsa.

sadece şu noktada bir bahanemiz olabilir. takımımızda özellikle hücum hattında rakibin kalitesinden bağımsız olarak savunma dengesi bozacak, adam eksiltecek, ceza alanına top taşıyabilecek oyuncumuz yok. bu bizi ciddi anlamda baltalıyor, kanat hücumlarını sadece bek bindirmelerine indirgiyor. bu bir sıkıntı ve transfersiz çözülemez.
mis gibi post. ulan insan özlüyor bu qualityi. karşıt görüşte dahi olsa, üslup ve içerik quality olunca insan keyif alıyor. (bu arada post'un içeriğine de tamamen katılıyorum)

Hayatınızda her şeyin bombok gittiği bir dönem olmadı mı?
İşte takım bu durumda. olmaz denilen oluyor, olabilecek ihtimallerin en kötüsü oluyor.
Bunda mutlaka şahısların da hataları var.
Ancak herkese çöp diyerek, o gitsin bu gitsin diyerek bu kara bulutları dağıtamayız.
Ben dün olumlu sinyaller aldım;
Yeni transferlerimizin olumlu katkı vereceğiniz gördüm.
Gençleşmenin başarılı sonuçlar vereceğini gördüm.

Östersunds'a elendiğimizde aynı şimdiki hava vardı.
Sonra toparlandık ve Gomis gol kralı oldu biz de şampiyon.

Her şey kötü değil tek sorun hoca net şekilde oyuncu bazında öyle ahım şahım sorunumuz yok ama oynadığımız şey futbol olmadığı için herkes kötü geliyor göze.

bence ilk onbirin 9 oyuncusu net. bana göre en önemli eksik çok amaçlı driplingçi bir hücum oyuncusu bir de gedson. bak orta saha demiyorum direkt gedson diyorum.

iyi hücumcu+gedson yapınca ideal 11 tamamlanır. lütfen gedson olsun bu takımda yaa. yağ gibi akarız o olursa.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aldı ya berkan ile cicaldau elli tane adam versen eline 60 tane daha ister
geçen sene devre arasında muhammed diye inletiyordu ortalığı
şimdi adamı 45 te alıyor ki kötüde oynamıyordu tamam duracağı yeri bilmiyor eksikleri var ama
senin as santraforun muhammed ise geçen sene gedson nasıl sahada yokken sabrettiysen
bu adamıda oynatacaksın adama güven vereceksin eline kimi versen çöpe çeviriyor halen istiyor.
bunu orda tutan başkanda suç

Dun ilk 11’de baslayan oyuncular genelde ertesi gun rejenerasyon calismasi yapiyorlar ama Mostafa diger oyuncular ile beraber calismis.

Opsiyonunu kullanip kullanmayacagimiza Mostafa karar verecekmis. Sen oyuncuyu gelistirmek icin bugune kadar ne yaptin? Luyindama capraz bagi sakatligindan sonra yeniden calismalara basladiginda sadece fizik calistigini gordum, ondan sonra donunce de Luyindama’nin hizi gitti cok agir, tabi sen oyuncuyla ilgilenmezsen hepsi geriye gider. Ne taraftar scout transferlerine sabir gosteriyor, ne de teknik heyet bu oyunculari gelistiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt