Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitter'da çıkan her haberi doğru kabul ediyoruz mu?

Screenshot_20210806-131732_Twitter.webp
bu pozisyondan sonra istenmeyen ikili sakatlanmistir kesin

İyiki lafının altında kalmamış başakşehirden 5,beşiktaştanda tarihi fark yiyorduk hoca gelmeseydi o takım ilk 3 e bile giremezdi şu çapsız adamla yaşayan en büyük efsaneyi kıyaslamayın harbi komik.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamın takımı tabanca gibi oynuyordu tek eksiği fantezi yapıp çift forvete dönmek 3 lüye dönmek gibi fanteziler yaptı terimin takımıda 3 lüye dönünce psv den 5 yedi oda başakşehirden yemişki o başakşehir takımı tabanca gibi takımdı
o sezon ben en az 10 ve üzeri maçta mükemmel futbol izledim adam kovulduğunda lig ikinci veya üçüncüsüydü kim diyor şampiyon olamayacağını ? Terimi savunmak için saçma sapan argümanlarla geleceği okumaya kadar vardınız o takım şampiyon olmazdı heee olmazdı
terim geldi oyuncuların yeteneklerini arttırdı Görüyoruz efsaneyi bir sene daha dursun efsanemi başka bişeymi olacak ozaman göreceğiz
Futbolcu öğütme makinesi

bu arada kadro tasarlanırken, federasyonun yeni kuralını da es geçmemek lazım.

toplam 28 kişi olacak. 29.ya lisans çıkaramıyorsun.

14 yabancı
4 adet 25 yaş altı altyapı oyuncusu
10 normal türk oyuncu

hadi 14 yabancıyı ayarladın, 4 altyapı topçusunu da buldun. o 10 normal türk oyuncuyu ne yapacagız?

taylan/kerem/emreK/berkan/barış beğendiğimiz ve forma şansı bulması yüksek ihtimal yerli oyuncular. 10'un 5'i gitti.

1'i yedek kaleci olmak zorunda, kaldı 4.

ömer bayram/arda/alparslan/aytaç/oğulcan/emre akbaba/emre taşdemir/fatih öztürk

8 tane yerli topçuya 4 lisans hakkımız kalıyor.

bence bizim eski yonetim, aytaç'ı, alpaslan'ı alırken, akbaba, taşdemir ve ömer bayram ile sözleşme uzatılırken bu kural atlandı.

nasıl falcao ve feghouli problemse, yerli rotasyon oyuncuları da problem bence.

aynı durum fb ve bjk'de nasıl acaba?

Her şey kötü değil tek sorun hoca net şekilde oyuncu bazında öyle ahım şahım sorunumuz yok ama oynadığımız şey futbol olmadığı için herkes kötü geliyor göze.
Her şeyin kötü gitmesine örnek.
İlk pozisyonda Mustafa topu içeri zımbalasa....
Kerem'in şutu direk yerine içeri gitse....
çok şey farklı olur, ama olmadı.
İşte bunun gibi olacaklar olmadığında üst üste koyunca böyle hava oluyor.

Hoca'nın yaşlandığını, artık kenara çekilmesinin daha büyük bir hizmet olacağı konusunda aynı düşünüyorum.

Tudorun basın toplantısında sorulan ilk soru istifa edecek mi sorusu. Ft ye şu sorunun çeyreği bile sorulamıyor en çok zoruma giden de bu. Tudoru beğenmeyebilirsiniz ama adam şu baskı ortamında iddalı konuşup takımı lig başlayınca göreceksiniz diyebiliyordu. Ve lafının altında da kalmamıştı. Şimdi hocaya sordukları sorulara bakıyorum maç önünde; 40 sene önce futbolu bıraktınız falan, maç sonuna bakıyorum 3 maçta 4 hatalı gol yiyeni koru, evladı yeteneksiz ömeri koru mohamedi taraftarın önüne at. Oyuncu transferlerinden önce TD ve medya transfer etmek lazım Avrupada başarı istiyorsak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu video varya bırak futbolu türkiyede neden orman yangınları söndürülemiyor, neden kadın hakları yok, neden çocuklar korunamıyor, neden eğitim berbat hepsinin cevabı aslında

ülkede size medeni cevaplar verecek insanlara düşmanlık ama sizi kim merak ediyor diye aşağılayacak karakterlere tapınma var

her sektör aynı olmuş

Fatih Terim neşteri vurmadıkça bir yere varamaz . Arda’yı teknik kadroya al . Kadro gereksiz siskin . Galatasaray formasını taşıyamayacak bir sürü oyuncu var . Onlarla vedalaşmadan bu iş olmaz
O yolun sonu teknik direktorluge gider. Mumkunse sozlesmesini tamamlayıp defolup gitsin

adam ciddi ciddi 55 yılını fiilen futbola adamış bir hocanın, bak ismi cismi önemli değil, 55 yıldır futbolun içinde olan bir adamın, idman yaptıramadığını futboldan anlamadığını falan savunuyor.

bak bu eleştiri değil işte, sıçmık.

fatih hoca son zamanlarda inanılmaz formsuz, özelikle maç içindeki oyuncu tercihleri akıl alır gibi değil, oyuncuları basın toplantısında medyanın önüne atması akıl alır gibi değil, özelikle avrupa karnesi hiç iç açıcı değil, ömer bayram gibi bir oyuncuda ısrar etmesi akıl alır gibi değil. yardımcı hoca konusundaki görüşleri malesef çağ dışı. basın toplantılarındaki agresif tavrı hiç hoş değil.

bak bu eleştiri.

terimsporlu değiliz gördüğünüz gibi. lütfen mantık sınırları içinde sakince kalalım.
55 yıldır futbolun içerisinde doğru fatih terimin değişimi italyaya gidip geldikten sonra başladı yumuşadı yaşlandı karakteri değişti
Birde tabi dünyada futbol değişti 10 sene önce 7-8 km olan koşu mesafeleri 12-13 km lere çıktı Terim hocamın idman teknikleri değiştirmi?
Bence değişmedi idmanda acı çeken futbolcu görmek istiyorum göremiyorum Tudorun takımında görüyorduk o takımda eşşek gibi koşuyordu
Şu anda duba gibi dediğimiz feghouli ceylan gibiydi belhanda bile tam saha pres yapıyordu fizik kaliten yoksa istediğin kadar kadron olsun
şu anda dünyada fiziğin kadar futbol oynarsın st Johnsen gibi mahalle takımı sadece fizikle sana kafa tutabiliyor aradaki kadro kalitesi en az 5 kat

Fatih Terim neşteri vurmadıkça bir yere varamaz . Arda’yı teknik kadroya al . Kadro gereksiz siskin . Galatasaray formasını taşıyamayacak bir sürü oyuncu var . Onlarla vedalaşmadan bu iş olmaz
En hayırlısı Fatih Terim'e neşter vurmak olacaktır.

Sinir yüzünden kerem 11 de olmaya devam edecek. Bu çocuğu verimli olarak kullanmak istiyorsak takıma ikili oyun yani verkac yeteneğine sahip dominand bir forvet lazım. Bu muhammetle diagneyle olmaz. Cicakdau inşallah şut ile oyun açabilecek yeteneğe evrilir. Eğer buda olmaz ise orta sahaya bu konuda kusursuz olan biri daha gerekiyor. Yoksa köy takımı dediğimiz fizikli sert ve kapanan takımları, duran top dışında ( ondada berbatiz) açmak çok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt