Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada kadro tasarlanırken, federasyonun yeni kuralını da es geçmemek lazım.

toplam 28 kişi olacak. 29.ya lisans çıkaramıyorsun.

14 yabancı
4 adet 25 yaş altı altyapı oyuncusu
10 normal türk oyuncu

hadi 14 yabancıyı ayarladın, 4 altyapı topçusunu da buldun. o 10 normal türk oyuncuyu ne yapacagız?

taylan/kerem/emreK/berkan/barış beğendiğimiz ve forma şansı bulması yüksek ihtimal yerli oyuncular. 10'un 5'i gitti.

1'i yedek kaleci olmak zorunda, kaldı 4.

ömer bayram/arda/alparslan/aytaç/oğulcan/emre akbaba/emre taşdemir/fatih öztürk

8 tane yerli topçuya 4 lisans hakkımız kalıyor.

bence bizim eski yonetim, aytaç'ı, alpaslan'ı alırken, akbaba, taşdemir ve ömer bayram ile sözleşme uzatılırken bu kural atlandı.

nasıl falcao ve feghouli problemse, yerli rotasyon oyuncuları da problem bence.

aynı durum fb ve bjk'de nasıl acaba?
pardon böyle imiş kural:

tff'nin almış olduğu yabancı kararına göre kulüpler tff'ye 28 oyuncu bildirecek. bunların 14'ü türk, 14'ü yabancı olacak.
bu 14 türk oyuncunun;
4'ü alt yapı kökenli,
2'si 1997 sonrası doğumlu olması gerekiyor.

arda, yunus, atalay ve berk balaban alt yapı kontenjanı diyelim;
kerem aktürkoğlu ve barış alper yılmaz 1997 sonrası olsun.

bu durumda geriye 8 futbolcu kalıyor. elimizdeki oyuncular:

1- taylan antalyalı
2- emre kılınç
3- emre akbaba
4- ömer bayram
5- emre taşdemir
6- fatih öztürk
7- oğulcan çağlayan
8- aytaç kara
9- alpaslan öztürk
10- berkan kutlu

yerlilerden minimum 2 kişi gidecek. Taylan, EmreK, Aytaç, Alparslan, Berkan, Akbaba, Oğulcan kesin kalır.

Ömer Bayram, Emre Taşdemir ve Fatih Öztürk'ten 2'si banko gitmesi lazım. (Hiç yerli almadığımızı farz ediyorum) Eğer bir yerli kaleci de alırsak, hiç beklemediğimiz hatta sözleşmesi uzatılan yerli topçulardan biri dahi gidebilir.

başkan transferler lige yetişecek dedi 10 gün kaldı ilk maça stoper orta saha sağ kanat yok ne ara yapacaklar bu transferleri merak ediyorum palavralar liste olmaya başladı

Oyunun iki yöne ne anlamadım orta sahada, b2b iki yönlü 6-8-10 oynayanlar vb. 10 alın 10

ömer bayram+emre taşdemir+emre akbaba+2 m eur=irfan can eğribayat
bence gözgöz kabul eder.

fatih öztürk'ü de feshedin gitsin.

muslera sonrası irfan'ı hazırlayalım yavaş yavaş kaleye.

Ohooo kapa daha 4 saat varmis yahu

bu arada kadro tasarlanırken, federasyonun yeni kuralını da es geçmemek lazım.

toplam 28 kişi olacak. 29.ya lisans çıkaramıyorsun.

14 yabancı
4 adet 25 yaş altı altyapı oyuncusu
10 normal türk oyuncu

hadi 14 yabancıyı ayarladın, 4 altyapı topçusunu da buldun. o 10 normal türk oyuncuyu ne yapacagız?

taylan/kerem/emreK/berkan/barış beğendiğimiz ve forma şansı bulması yüksek ihtimal yerli oyuncular. 10'un 5'i gitti.

1'i yedek kaleci olmak zorunda, kaldı 4.

ömer bayram/arda/alparslan/aytaç/oğulcan/emre akbaba/emre taşdemir/fatih öztürk

8 tane yerli topçuya 4 lisans hakkımız kalıyor.

bence bizim eski yonetim, aytaç'ı, alpaslan'ı alırken, akbaba, taşdemir ve ömer bayram ile sözleşme uzatılırken bu kural atlandı.

nasıl falcao ve feghouli problemse, yerli rotasyon oyuncuları da problem bence.

aynı durum fb ve bjk'de nasıl acaba?

Sen belliki yenisin usta! Hosgeldin! Bende eskiden senin gibiydim buralara ilk dustugumde. Sorun yok, 1 ay'a sende bizim kervana katilirsin :D

Forum'da bir süre mesajlarınızı okudum. Falcao nöbetinde falan burdayım :D Sonra neden nöbeti beraber tutmuyoruz ki neden yorum yapmıyorum diyip kayıt oldum. Görüşler değişiklik gösterebilir tabi. Sonuçta profesyonel değiliz hiç birimiz burada. Kendimize göre yorumları belirtip, aksi düşünenlerle de nedenlerini tartışabiliriz. Hatta sevinirim de farklı görüşleri severim, göremediğim bir açıdan görmemi sağlayabilir. Tabi içerisinde hakaret/küfür olmadığı sürece.İlla benim dediğim doğrudur veya takıma zarar verecek yanlış olduğu düşünceleri sırf düşünceme ters diye savunacak inat yapacak halim yok. Galatasaray için en faydalı şey neyse her zaman onu yapmaya çalıştım.

38'ine kadar cayır cayır 80M TL alacak olan şahıs neden hala gönderilmedi?

Asla böyle değil. 11 tane müthiş topçu al sağdan sola pas oyunu devam edecek. Ceza sahasında 1 kişi oluyor ataklarda. Rezil kepaze bir taktiğimiz var. Hilal şeklinde pas yapıyoruz. Duran top çalışmamız luyindamaya top atmak. Baya kötü takımız kısacası yine hüsran bir sene olacak.

Hoca bu sene o oyunun planında değişiklik yapacağının sinyallerini vermişti. Hücumda kalabalık edemediğimiz ve az kişi olduğumuz konusuna katılıyorum.
Duran top konusunda maalesef geçen seneden beri zaafımız devam ediyor.

Forum teknik direktor, kondisyoner, transfer uzmani kayniyor.

Bu yonetim cok dogru isler yapiyor, fatih terimde bir yapilanma degisiklik baslatti. Simdi ne anlatsam bos. Herkes gaza gelmis ezbere elestiriyor.

Transferler bitsin, takim uyum saglasin. Guzel futbol gelince bu yangin tayfa utanirmi? Hic sanmam.
Ya yüzde yüz haksız diyemeyiz. Ben dün Trabzonspor ile dalga geçtim ama bugün özeti izleyince Trabzon ve Avcı'nın baya ofansif iyi bir oyun oynadıklarını gördüm. Bizden daha iyilerdi. Biz ise çok kötüydük.

Eleştiriler olması gayet doğal fakat bir maçla kral yada maymun yapıyoruz. 2-3 maçla bu sene bu takım olmaz diyemeyiz. Hiç bir kulüp için geçerli değil bu.

Kus basmis forumu. Nedense tum yeni uyeler ayni makineden cikmis gibi ayni dogrultuda konusuyor. Kus avcilari harekete geçmeli. Gsc isgal altinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt