Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayatimi degistirecek ve 25 yasinda ekonomik özgürlügü yasayacigim bir sözlesme önerdi Al Hilal demis. Görende Ingilterede maas olarak peynir ekmek aliyor sanacak

sampiyon olsak ne olur olmasak ne olur. st. johnson gibi bir takimi yenemiyoruz.

bizim her zamen ilk hedefimiz avrupadir!
Bunun soylenenecigini de tahmin ediyordum :) bizim sezon başı işler hep kötü gider hep hazır, fizik kondisyonlu köy takımlarına denk geliriz ama eleyip geçersek cansunu önümüz açık inşallah

sanırım masa penisi çalışmalarından

Üstte bir yorumumda direk bu pozisyonu söyledim benzeri 2-3 kez daha oldu bunlar çalışmadan olacak organizasyonlar değil dünkü maç bilhassa ilk yarı takım iyiydi bakmayın milletin bu kadar bokladigina..
Yeni bir oyuncu grubu üstüne katılacak yeni isimler bu sezon farklı bir umut var bende normalde şimdiye yangını koparmistim..

Artık tekmeye kafa atan değil kafasını kullanan zeki kaliteli oyuncuları takımda görelim.

Ömer gibi kafasını yerden kaldırmayan delidana gibi koşmaktan başka meziyeti olmayan adamları izlemeyelim kaliteli ayak görelim şu takımda mağlup olmak önemli değil kalitesiz olmak yakışmıyor.

Burak elmas, cengize benzemez yalniz. Ben terimin sezon basinda kovulacağını düşünüyorum. Bir kere sezona iyi baslama ihtimalimiz baya düşük. İlk haftalarda olası kötü sonuçlarda burak elmas terimi yollar.

Yunus kiralık gidecek büyük ihtimalle. Işık Kaan girer yerine.
yunus'un gitmesi alttaki 10'luyu etkilemiyor ama. alttaki 10'ludan 2'si banko gidecek. hatta gidenlerden biri fatih öztürk olursa, yedek kaleci almak gerekecek sayısal olarak, fatih hariç 2 kişinin gitmesi gerekecek.

sampiyon olsak ne olur olmasak ne olur. st. johnson gibi bir takimi yenemiyoruz.

bizim her zamen ilk hedefimiz avrupadir!
Bu kadro yapılanmasına devam edersen seneye Rangers-Celtic'i de yenersin veya daha da güçlüsünü. Hemen şıp diye olmuyor bu işler. Resetlenen takımın en az 10 maç birlikte sahaya çıkması lazım.

sanırım masa penisi çalışmalarından

buna benzer anlık pozisyonları bizim kovduğumuz veya dünyada kovulan her hocadan 100 tane buluruz

bu twitter trolleri o hocalara da böyle bakıyorlar mı mesela

dertleri 3 senedir takımın anasını belleyen adama laf gelmesin mi

Burak elmas, cengize benzemez yalniz. Ben terimin sezon basinda kovulacağını düşünüyorum. Bir kere sezona iyi baslama ihtimalimiz baya düşük. İlk haftalarda olası kötü sonuçlarda burak elmas terimi yollar.
o ihtimal çok düşük yaw. baskan hoca ilişkisinden farklı muhabbetleri var. giderse birlikte giderler. 3 sene hiç bir şey olmaz. en kötü senaryoda dahi. bu şeyleri düşünmek için erken ama yeni bir sayfa açıldı iki taraf içinde bir görelim bakalım neler yapacaklar.

orta saha alarm veriyor. forvetler formsuz. kanatlar zaten kalite olarak eksik. bilemiyorum ama bence bu sene şampiyo olmak istiyorsak ileriye takviye şart oğlu şart.

Normalda olmasi gereken.

D998D616-665E-407E-BCF2-8326B1AB95FD.webp

bizim takim

E06DFE6E-9D86-4F1C-B066-38266EC746B8.webp

Bunun soylenenecigini de tahmin ediyordum :) bizim sezon başı işler hep kötü gider hep hazır, fizik kondisyonlu köy takımlarına denk geliriz ama eleyip geçersek cansunu önümüz açık inşallah
görünen köy kilavuz istemez.

netanyalar falanda sezon basina geliyordu ama 5 atiyorduk. simdi beraberlige seviniyoruz.

st. johnsonu gecsek bile bu futbol anlayisi ile bizden hic bir sey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt